Şimdi Ara

***YENİ GTAIV SCREENSHOTLARI SÜPER***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu oyun PC ye çıkmicaksa ilgilenmiyorum
  • gta 4 2008 in 2nci çeyreğine mi ertelenmiş?
  • çevre grafikleri gerçekten çok güzel olmuş fakat bizim adamın üzerinde biraz daha çalışmaları lazım
  • of harika artik pc ye de cikmasa ilgilendirmez malum xbox360 aldik
  • Şu çevre grafikleri çok hoş gerçekten.
  • adamlar harbi uğraşmış.gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

ne süperi ya bırak oyun içi grafikler baya baya oyun olduğu belli adam gibi oyun olması için animatrix grafikleri lazım ki o da ps7 de çıkar artık bu gidişle dandik grafikler bence cell gücünü göstersin işte isterlerse bu grafikleri 20 kat daha iyi yaparlar bi laf war sen yeterki iste diye adamlar isterde cell yemez bu 20 katı kısaca arkadaşlar biraz kazıklandık ben ps3 sahibi olarak kendimi baya salatalık hisediyorum çünkü oyun yok oyun olsa grafik yok weremedi abi ps3 bekleneni weremedi mesela herkes ps2 de GT4 çok gerçekçi der değil mi ?????? BBC PRIME televizyonunda TOP GEAR programında gerçek yarış sürücüleri gerçekteki ve aynı model arabalar ile oyundaki pistlerden bir kaçına gittiler............................ gerçek pistler üstünde ve aynı güneşli havada yarış yaptılar ve sonuç komple farklı çıktı yani oyunları daha %80 bile gerçek bile yapamadıklarını bahsettiler ...............arabalar asfalta bakan açıdan yarıştığınızda oyunda çok çok hızlı tepkiler weriyor görüntü olarak!!!!!!! ama aynı açıya gerçek bir araç altına kamera yerleştirip bakınca aslında oyunda 100 km hızla giderken gerçeğe kıyasla çok çok daha hızlı bir gidiş görünümü sergilendiği ortaya çok net şekilde çıkıyor yani altan asfalta bakış oyunda hızlı yapılmış aslında gerçekte bu kadar hızlı bir görünüm yok pistlerin sürtünme kat sayıları değişken değil sabit yapılmış oyunda aslında gerçek hayatta bu durum değişkenmiş; zaten gerçek yarış sürücüleri daha yavaş bitiriyor pistleri bu değişkenlikten dolayı oyunda patinajda lastik izi yok soğuk fren sıcak fren mesafesi yok yani en gerçek oyun bile %80 gerçek değil arkadaşlar işi gerçek hayattaki pro insanlar kıyaslayınca oyunların palavra olduğu çok net ortaya çıkıyor belki bir 20 sene sonra artık bunu yaparlar!!!!!!!!! ama daha çok erken arkadaşlar yani gerçekçi ama ne kadar gerçekçi olay burda gizli

Oyun=Dijital eğlence yani gerçekçi olmadığı sadece dijital eğlence olduğu belli.Daha zaten nesine gerçekçilik arıyorsunki?Boşver sen gerçekçiliği salla.Oyununu oyna,oyundan zevk almaya bak

GTA konusuna gelince nedense hiç sevmem.Nefret ettiğim bir seri.Piyasaya çıksın veya çıkmasın,ertelensin ertelenmesin umrumda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 16 Ağustos 2007; 2:22:15 >

• bu şarapçı tipliyi yöneteceğimize hala inanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

bu şarapçı tipliyi yöneteceğimize hala inanamıyorum

bencede ya bi simdi bu adama kas yapip bu adama sevgili mi bulcaz?

sarapci
  • Insh oyunda saints row gibi ,kendi adamini editleme olayi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Ağustos 2007; 2:53:08 >
  • Bu adam, Niko Bellic, benim bugüne kadar gördüğüm en başarılı oyun karakteri. Nasıl oluyorda beğenmiyorsunuz anlayamıyorum. Rockstar, karakter tasarımında kendini aşıyor resmen.
  • bu grafik motoru ps3 kesmez daha iyisi için dünya para verdik(akpet:) daha fazlasını istemeliyiz
  • bence abartılcak bir görüntü yok oyunda diğer bombalarda gelsin bi gerçeklik neymiş ortaya çıakr.
  •  ***YENİ GTAIV SCREENSHOTLARI SÜPER***

bu binaya bittim yaw çok gerçekçi duruyor..taksilerde çok güzel .Bence grafikler çok iyi bi de ertelenmeseydi...
  • başarısına değil ben tipine takmış durumdayım
  • Böyle bir oyunda daha ne grafik bekliyorsunuz ki.. Çok salam grafikleri var bence.

Eer şu Npc'lerin yapay zekalarını iyi ayarladılarsa daha iyi olacak.

Malum eski oyunlarda tam bir salaktılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Bu oyun PC ye çıkmicaksa ilgilenmiyorum

burası konsol bölümü delüganlı
  •  ***YENİ GTAIV SCREENSHOTLARI SÜPER***

Bu resim ne ya sanki Niko'nun kafayı başka bir bedene Photoshop ile monte etmişler gibi ne güldüm ya...
  • Hakkaten berbat bir SS
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.