Şimdi Ara

Yeni God of War Oyunu 2022'ye Ertelendi. PS4 Sürümü de Onaylandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GOW'un 2022 içerisinde çıkması bile hayal. Şimdiden söyleyelim. Ayriyeten Horizon'un da bu yıl çıkmayacağı yüzde yüz gibi. Eee yeni Gran Tourismo da Ps4'e çıkacak. Ahdhshhshshdhshdhd

    Ah be sony'ciğim 2 kuruş daha fazla satmak için yapılır mı bu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gran Turismo da mı ps4 e çıkacak ps5 i niye çıkardılar:) neyse benim işime gelir ps4 le devam, ps5 e vereceğim paraylada öküz alırım.

  • O zaman bu sene GOTY Horizon Forbidden West olacak, ikinci de Ratchet and Clank: Rift Apart.

    2022 Goty : God of War Ragnarok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry

    Hadi kimse beklemiyordu 2021'de çıkmasını ama PS4'e de getirecek olmaları sürpriz oldu

    Hiçte sürpriz olmadı bence hocam çıkış oyunları geldiği an anladım gow'ın da geleceğini. Ki gayet haklılarda napsın adamlar 8-9 milyon ps5 kullanıcısına oyunmu çıkarsın. 115 milyon ps4 kullanıcısını hiçe sayıp... Pandemi vurmuş üretim çok sınırlı konsol bulunmuyor. Bunlar hesaba katıldığında asıl ps4'e çıkmaması sürprizdir :) Zaten sony açıkladı bunu ps4 2-3 yıl desteklenecek diye.

  • PS4 fakir konsoludur ona bile çıkartıyorlarsa Sony nin dini imanı para olmuş demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 almak için bu oyunu bekliyordum. Emektar PS4'le oynarım artık. Tabi arada nesil farkı olacaktır şüphesiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu şu kapitalist şirketleri bile savundurmak zorunda bırakıyorsunuz, az mantık yahu !
    o 2 kuruş fazla satmak için diye eleştirenler , olası satış rakamlarını 2 kuruş ile hesaplasa ruhunu vermezler umarım.
    Her yazdığımda yakınacağım eğitimsiz cahil nesiller , koca koca milyar dolarlık imparatorlkları elştiriyorlar , şirket yönetmek nedir bilmeden.
    Sert eleştiriyi hak ediyorsunuz arkadaşlar , sizler bilinçlenmedikçe "bilinçsiz müşteri"ler artacak , bu büyük şirketlerde sömürmeye devam edecek. Ama bu nedir ya bu değil o sömürme allah aşkına!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cerrjahn

    Yahu şu kapitalist şirketleri bile savundurmak zorunda bırakıyorsunuz, az mantık yahu !
    o 2 kuruş fazla satmak için diye eleştirenler , olası satış rakamlarını 2 kuruş ile hesaplasa ruhunu vermezler umarım.
    Her yazdığımda yakınacağım eğitimsiz cahil nesiller , koca koca milyar dolarlık imparatorlkları elştiriyorlar , şirket yönetmek nedir bilmeden.
    Sert eleştiriyi hak ediyorsunuz arkadaşlar , sizler bilinçlenmedikçe "bilinçsiz müşteri"ler artacak , bu büyük şirketlerde sömürmeye devam edecek. Ama bu nedir ya bu değil o sömürme allah aşkına!

    Şirketlerin kuruluş amacı zaten para kazanmak. Oyuncular çok duygusal.Yeni God of War Oyunu 2022'ye Ertelendi. PS4 Sürümü de Onaylandı 





  • Ps ciler Pc ve xbox a laf atıyorlardı şimdi ps4'e laf atmaya başlamışlar.

  • Zaten bilinen birşeydi.Böyle büyük bütceli Oyunları sadece ps5 e getirmezler.Ps5 bir 50 60 Milyon satması gerek önce.Sadece ps5 e çıksa adamlar nasıl para kazanacak? Pazarı oturmadığı sürece ps4 e çıkarmak zorundalar.Her nesilde aynı şey insanlar ilkdefa oluyomuş gibi tepki gösteriyorlar.Her yeni nesilin başlangıcı bôyledir.İlk yıllar düşük bütceyle desteklerler.Sonra çıkar Ana oyunlar Muhtemelen 3. Oyunu Ps 5 özel yaparlar.Eğer 3 leme seriyse.Şu Ekonomi işini öğrenin artık şununu olacağı önceden bilinen birşey bunu için çok zeki olmakta gerekmiyor.Ps5 almaktanda hiç pişman değilim ayriyetten nie pişman oluyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Insomniac_Games

    O zaman bu sene GOTY Horizon Forbidden West olacak, ikinci de Ratchet and Clank: Rift Apart. <img src="https://store.donanimhaber.com/b9/01/11/b90111785a0f1f8ee0423359279504da.gif" alt="" border="0" align="middle">

    2022 Goty : God of War Ragnarok <img src="https://store.donanimhaber.com/b9/01/11/b90111785a0f1f8ee0423359279504da.gif" alt="" border="0" align="middle">

    2022'de elders scroll 6 çıkacak kapışmalı geçecek ve Sene sonuna kadar Horizondan çok daha kaliteli süpriz yapımlar çıkabilir Dyinglight 2 gibi, anladık sony fanısın Ps5'ini her gece cilalayıp uyuyorsun da sendeki bildiğin kendi tanıdığına torpil geçme, anında kazanını ilan ediyorsun güldüm. Aman canımmm veri verin işte gittik aldık 8 bin teleye nolcak west 1 clank 2 seneye de Ragnok nedir ki . Sony PS Ceo'su ile japonyada sake ile suşi kazandınız asdasd




  • Bu çocuk sürekli Goty diye diye geziyor bence bu ara ara açıp eski goty ödüllerini izleyip duruyordur. Goty fanı herhalde yazık..
  • Üüüüüüüü eski nesil geride tutuyor üüğğ saddce Ps5'e özel üüüüüüüüü Sony neden böyle yaptın üüüüüüüüingaaaaaaa
  • Hadi sony gran turismoyuda ps4e getir zaten koca nesil gt sport oyunuyla geçirttin bizi pcyede gelsin herkes oynasın keyif alsın oyunculuk kazansın
  • Verdiğiniz tepkiler çok komik ve saçma bu adamlar ps4 desteğini devam ettireceklerini söylediler zaten ps5 çıkmadan!Zamanında ps4 e çıkmayacak diye ağlıyodunuz şimdi de ps4e çıkacak diye ağlıyonuz???
  • Kimsenin yemeyeceği bir bahane uydurmuşlar. Duyurusun da dahi tek bir görüntü içermeyen bir oyun projesinin bu yıl çıkamayacağını anlamak kolaydı. Ps5 satmak için salladınız işte. Ps4’e çıkacaksa bu oyunlar fena. 720p 30fps olacaklar pro da anca daha iyi olur üstüne görsel downgrade yemiş olurlar. Hele GT7’yi artık 540-600p 60 fps mi oynatırlar ps4 bilmem. Bide o kadar kolay değil seri oyunlar da GoTy almak. Aşşağı yukarı benzer oynanış ile gelen oyunların GoTy olması oldukça düşük bir ihtimal. Böyle beklentilere girmeyin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gaara34

    PS5 kullanıcıları neden üzülsün? Ex oyunlar olmuş 620 TL, PS4-PS5 olursa en azından üçe bölünecek işte ne güzel.

    Sanki konsolla aynı anda PC'ye çıkıyor dediler. Valla bir PS5 kullanıcısı olarak keşke tüm exler bu şekilde gelse. Ben cebimden çıkacak paraya bakarım oyun için. Max 15-20 saatlik deneyim için gereksiz triggerlanmaya gerek yok.

    Ha Sony başta dürüst olmalı mı? Evet olmalı, ama piyasayı az çok bilen herkes PS5'i gazlamak için sadece PS5 ve 2021 diye duyurduklarını tahmin ediyordu benim gibi. Hiç bir firma sizi değil, paranızı düşünüyor. Sizde cebinizden çıkacak parayı düşünün.


    siz değil miydiniz "xbox series s bizi geride bırakıyor hüüü" diyen? eee şimdi niye savunuyorsun anlamadım bırak yeni nesil olduğunu hissettirsin?




  • Adamlar zaten ps5 tanıtıldığı gün ps4 ü hemen kenara atmayacaz üç yıl daha destekleyecez demişlerdi. God of war in ps4 e çıkmasına neden bu kadar şaşırıyor sunuz ki? Hem ps4 e çıkması biz türk kullanıcıları için çok güzel bir haber şu an ps5 çok pahalı.
  • milleti kandırmayın kardeşim
  • we believe in generations deyip milleti kandırmayın hadi bunu anlarımda gran turismo 7 de ps4 e çıkacak mış o oyuna şimdiye kadar ps5 exclusive derken iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.