Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
49
Favori
474.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çarpışmalarda fiorinodan güvenli. Yalnız viraj alma kabiliyeti düşük, yavaş hızda viraja girilebilecek bir araç. Yakıtı connecten iyi fakat öyle söylendiği gibi az yakmıyor.Ortalama diyelim.Şehir içi 6.4-6.5. Ve arka orta koltuk arasındaki yükselti sinir bozucu. Ve eğer ufak çocuğun varsa arka koltuk üzerine sakın yatmasın ani bir frenlemede çocuk uykuda ise yuvarlanıp araya düşüyor ve ön koltuk kaydıraklarının kenar demir ucları çocuğun kafasına denk geliyor,araba yapıyorsun en azından oraya bir plastik veya kauçuk koruma monte et de mi, şimdi cevap ta hazır eeee çocuk koltuğu kullan. Sanki çocuk koltuğa oturuyor da yatmadan bir yere gitmez ki bizimki. Motoru 95 beygir iyi verimli kolay bozulmaz. Her yerde tamiri mümkün. Arka bagaj connecten küçük fiorinodan büyük. Kullanım açısından rahat, park etme kolay. yola sıgıyor. Medya donanımı çok iyi, Blututdan cepe bağlantı, usb aux ne varsa hepsi var. Yüksek oturma ferah iç mekan, ön iki koltuk ısıtma kışın çok iyi.direksiyon buz gibi oluyor ona da ısıtma olsa neyi olurdu. Taksiye bineceğime buna binerim. Hem daha ucuz fiyat hem daha kullanışlı. astra h den sonra bana yol tutuş çok zayıf geldi. Agrasif kullanılmayacaksa iyi bir araç. Ha bir de bijonlar teneke. Ben hemen çelik bijonla değişim yaptım. Lastik patlasa, eğik teneke bijonlar çıkmıyor.




  • demirfeza D kullanıcısına yanıt
    Titanyum ya da titanyum plus almayi dusunuyorum. 1.5 mi 1.6 mi almaliyim? Journey yazanlar binek ruhsatli modeller mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette kimin ne yazdığı belli olmuyor. Hususi otomobil ruhsatlı yazması gerek binek olması için.Hususiler 4+1, kamyonetler ise 3+1 (ortada tümsek var kamyonet geçenlerde o yüzden 3+1)2016 modele kadar 1.6 motor var diye biliyorum 5 vites. Sonrakilerde 1.5 ve 6 vites galiba.
  • Merhaba

    Ford Tourneo Courier Titanium Plus 2020 araçta usb bellek 1 adet bunu usb çoğaltma ile arttırma imkanım var mı? Bazı cihazların arka panelinde usb girişleri oluyor buradan çoğaltabiliyoruz. Bunda öyle bir özellik var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uykr

    Titanyum ya da titanyum plus almayi dusunuyorum. 1.5 mi 1.6 mi almaliyim? Journey yazanlar binek ruhsatli modeller mi?
    Hocam 1.5 ler daha yeni.
    Journey olanlar otomobil ruhsatlı ve arka koltuk 3 kalfalık 3 emniyet kemeri ortada şişkinlik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aranıza yeni katıldım. Yakın zamanda 2016 model Tourneo Courier Titanyum aldım. 35.000 km olarak ikinci el olarak 85.000 TL'ye maloldu. Fiyat olarak bilmiyorum nasıl bir karar verdik, siz ne dersiniz.

    Araçta ilk dikkatimi çeken şey eve gelip park ettikten sonra çok güçlü bir fan sesi motordan geliyor ve yaklaşık 5 dakika kadar sürüyor. Bu benim sürüşe henüz alışamam ile mi ilgili acaba bilemiyorum. Çünkü önceki aracım benzinliydi. Sigorta yaptırırken önceki sigortada Combi olarak yazmış ama ruhsatta öyle bir ibare yok. Yani 1.6 Tdci Titanyum modeli. Neden Combi yazdığını sorduğumda yanlışlık olduğunu söylediler. Ama Combi modeller ile normal modeller arasında ne fark var bulamadım. Mesela Journey yazanların hususi otomobil olarak geçtiğini öğrendim ilanlara bakarak ama Combi yazanları göremedim.

    Üçüncü bir aklımı karıştıran konu sigorta ile ilgili. İlk kez kamyonet aldığım için hasarsızlık yeni değerlendirme nedeniyle sigorta bedeli yüksek çıktı. Yakın zamanda otomobile geçsem tekrar eski şekilde hususi otomobil kullanıcısı olduğum için hasarsızlık indiriminden faydalanabilir miyim onu bilmiyorum.




  • Bende Peugeot 207'den Courier Titanium Plus araca geçmeyi düşünüyorum. Yıllık vergisi vs çok ama sanayide iş yapmaya başladığım için sanırım doğru bir tercih olur. 2007 model araçtan 2018 modele geçmek de cabası olacak. Fakat sormak istediğim şey alacağım araç orta konsolu eski fakat 6 ileri vites olduğunu söylüyor. Yakından bakacağım bu hafta içi fakat 1.5 ise kesin 6 ileri midir? 1.6 ise kesin 5 ileri eski yüz mü olmuş oluyor? Makyajlı olup eski konsol olan bir modelleri var mıdır? Şimdiden sağolun..
  • yakın tarihde fiyatlara zam geleceği bilgisi iletti bazı çalışanlar acaba bu bilgi doğrumu bilgisi olan varmı
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    İlk serisi 1.6motor 5 vites, İkinci seri 1.5 motor 5vites ,son seriler 1.5 motor 6vites. Son serilerin sis farı çevresindeki plastik parça köşeli oradan anlarsın.

    Otomobil ruhsatlının arka koltuk 3 kişilik 3 kafalık var. Kamyonet olanlarda 2 kafalık var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 3 Haziran 2020; 21:5:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 2020 model transit courierler nasıl? indirimli şekilde alma fırsatım olabilir işim gereği. 1.5 75'lik model icin 92k teklif ettiler klimalı şekilde. ne diyorsunuz? sizce alınır mı yoksa 2015-2017 model arası 50-60k bandına ikinci el almak mı mantıklıdır?
  • Arkadaşlar yag değişim zamanı yaklaştı. Daha önce fmy koymuşlar tavsiye edebileceğiniz memnun kaldığınız yağ, filtre veya bakim seti var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaç lt yağ alıyor bu arabalar. Sitesi de 4 lt diyor usta 5 lt istedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmrmr -- 7 Temmuz 2020; 17:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sorularıma kendim cevap vereyim belki Allahın bir kulunun işine yarar.

    Arabanın yağ kapasitesi 5lt alıyor.
    Baya bi marka araştırdım ama ne hikmetse hiç dusunmedigim bir marka yağ aldım. Şimdilik gidiyor ELHAMDULILLAH.
    Petrol ofisi 5w30. 5lt yag 160 tl
    Hava yağ ve polen filtresi toplam 54tl
    İşçilik 40 tl
    Toplam da 254 tl tuttu. Hafta başında değiştim yine de bir kontrol için bugün yarın bir daha gidip baktiracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzerty kullanıcısına yanıt
    Yağı servisde 0w/30 ve 4 litre koyuluyor

    Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aeser kullanıcısına yanıt
    Hayda....
    Yarın hemen baktirayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthmrmr -- 7 Temmuz 2020; 17:57:27 >
  • Arkadaşlar araç önce hız sabitleyici ve start stop pasif oluyor. Sonra sarı anahtar uyarı işareti yanıyor. Aracı durdurunca hem anahtar hem de fotodaki uyarı işareti yanıyor. Her akşam böyle oluyor. Sabah düzeliyor. Sebebini yetkili bayi servisi bulamadı.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar sizce 1.6 journey titanyum plus mu mantıklı yoksa 1.5 journey titanium mu? Ayrıca 1.5 için 7, 8 bin fazlada vermek gerekecek yeni motor olduğundan değermi sizce?

    Ek olarak 1.6 da start stop yok sanırsam 1.5 lerde standart mı geliyor? İki motor arasında standart özelliklerde bir değişim varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hiç alakam yokken bir arkadaşımın teşvikiyle 143bine courier 1.5 dizel titanyum plus araca yazıldım Eylül sonu araç teslim olacak bu fiyata binek bir otomobil bulamadım caddy 1.6 önceki aracım performansı nasıldır courierin?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.