Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
20
Favori
363.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni kasa ford ranger mükemmel olmuş bence.Arka tarafıda biraz genişlettilerse eğer son derece rekabetçi bir arac olmuşa benziyor.
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü
     Yeni Ford Ranger Kulübü




  • iyi günler.2011 ford ranger 2.5 tdci hi-rider otomatik aracıma beygiri 170 torkuda 380 e cıkaran power system box taktım.performansta cok büyük bir fark göremedim.belkide aracı standart halde fazla binemediğim için olabilir çünkü araç daha 3000 kmde.yakıt tüketiminden memnunum yeni ve otomatik olmasına ragmen standart halde 210 tl yakıyor.yol tutuş,konfor sessizlik süper.araç cok güçlü.arkası biraz dar ama rahatsız degil.arka krom tamponu söküp plastik orjinal bir tampon taktım,şık oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkutz

    iyi günler.2011 ford ranger 2.5 tdci hi-rider otomatik aracıma beygiri 170 torkuda 380 e cıkaran power system box taktım.performansta cok büyük bir fark göremedim.belkide aracı standart halde fazla binemediğim için olabilir çünkü araç daha 3000 kmde.yakıt tüketiminden memnunum yeni ve otomatik olmasına ragmen standart halde 210 tl yakıyor.yol tutuş,konfor sessizlik süper.araç cok güçlü.arkası biraz dar ama rahatsız degil.arka krom tamponu söküp plastik orjinal bir tampon taktım,şık oldu.



    selam

    310 tl olmasın. 210 çok düşük geldi bana
  • 2008 model 4X2 hi rider 40.000 km otom
    1 ay evvel akü sorun çıkardı, değiştirdiler
    200 tl yetkili servis
    bilginize
    Garantide bitti artık yetkili servise götürmesek mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.M.K. -- 5 Nisan 2011; 20:47:26 >
  • 210 TL yaktı tabi sakin kullanım.basınca yakar 310 u bile gecer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkutz

    210 TL yaktı tabi sakin kullanım.basınca yakar 310 u bile gecer



    Bedava, çok iyi yakmış...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaylarFord


    quote:

    Orijinalden alıntı: korkutz

    210 TL yaktı tabi sakin kullanım.basınca yakar 310 u bile gecer



    Bedava, çok iyi yakmış...

    Ranger için çok iyi bir rakam
  • Beyler benim 2005 ranger XL 2500 deviri geçince içeri müthiş bir ses veriyor. Hava hortumu hafif yarılmış, sordum sanayide. Problem yaratmaz içeri bir şey kaçmadığı sürece dediler. Bende İyice izole ettim ama aynı ses var yine. Normal motor sesi 2500 den sonra boğuluyor. Arabada kesilme yok ama ses çok yüksek. Nedir sizce.
  • Arkadaşlar 0 2011 wildtrack ranger almayı düşünüyorum yalnız bundan sonra ki yeni kasanın ne zaman Türkiyeye geleceği konusunda bilgim yok , internette yeni ford ranger in fotografları var ama sadece amerikaya mı özel ? Fiyatları diğer pickup lara oranla makul seviyede şuan ama 3.0 motor olduğu için 6 aylık vergisi 1.500tl civarında . Ticari amaçlı kullanmak istesem yine aynı vergi mi ödeyeceğim ( vergi levhalı ). Önerilerinizi bekliyorum.
  • Hepinize selamlar arkadaşlar,

    Çalıştığım işyeri 6 adet 2010 model otomatik vites ford ranfer full+full aldı. fatmagülün suçundaki keremin kullandığı aracı gör bizimkileri görme. Burda tecrübelerimizi yazalımki insanlara faydamız olsun.

    Arkadaşlar bu araçta kullanıcıyı zorlayacak büyük bir sorun var, kompresörün k'sı yok. Evet sıfır kompresör.
    6 araçtan 5'i kaza yaptı, kaza yapanlardan biri perte çıktı. Bu araç durmuyor arkadaşlar evet durmuyor.

    diyelimki 90 ile gidiyorsunuz, ayağınızı gazdan çektiğinizde normalde ne olur? araç tıkanır değilmi, işte bu araç sanki siz gaza basıyormuşsunuz gibi gitmeye devam ediyor.yani ayrıca frene basmanız lazım.normal araç kullananlar buna geçince çok zorlanıyor.üstelik frene bastığınızda bu seferde abs devreye giriyor ve yine biz göteborgla eşleşiyoruz.

    Hız üzerine yapılmış spor arabaların en büyük özelliklerinden biri ayağınızı gazdan çekince müthiş bir kompresör ile arabanın öne doğru yığılmasıdır. Yani o araçlarda bile önce frenle hız kes demiyor. fakat bu ayrodinamiği hıza göre tasarlanmamasına rağmen ve kasası sayesinde yoldan çok rahat çıkabilirken size kompresör yapmayarak hayatınızı tehlikeye sokuyor.Hız dediğimizde 90km/saat.

    Yakıt konusunda çok yaktığını söylememe gerek yok.

    kısacası otomatik olmayan ve kompresörlü araçları tercih etmenizi tavsiye ederiz...

    forumda burayı yeni gördüm bilseydim daha önceden yazardım 2 yıldır çektiğimiz çileleri...




  • Buraya da koyayım ortalığı karıştırayım forumunuz sessiz biraz

    tüm rakiplerin NCap Çarpışma testleri izleyin,

  • merhaba arkadaşlar.

    aracımla sert bir şekilde boşluktan geçtikten sonra yavaşlama engellerinden geçerken arkadan ve önden ses geliyor. arka tarafta sanki bir şey sallanıyor gibi, ön ise gıcırtı şeklinde. yaklaşık 1 aydır aracı kullanmıyorum. servise götürmeden önce sebebi hakkında bilgi almak istiyorum. sizce ne olabilir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Life_Live_It -- 18 Ağustos 2011; 13:18:05 >
  • 2012 ford ranger (5. nesil yeni kasa) ne zaman satışa çıkacak forumda bilgisi olan var mı acaba?
  • bende 2011 ford ranger alarak aranıza katıldım
  • arkadaşlar bende 2011 ranger alarak aranıza katıldım
    bagaj kapatmak için araştırma yaparken aşağıdaki siteyi buldum

    http://www.tessera4x4.gr/Product/54/Instance/158/en/

    bu ürün çok hoşuma gitti ama adamların yeri yunanistan, fiyat euro , kargo , gümrük vs gibi ekstra fiyatlar beni vazgeçirdi
    ilgilenen arkadaşları haberdar edeyim dedim aslında birkaç kişi birlikte olursak hem ekstra indirim sağlayabiliriz hemde kargo gibi masrafları birazdaha aşağıya çekebiliriz.
  • ranger çok kaliteli bir araç ancak şu an keşke amarok mu alsaydım diyorum. geçen şubat ayında aldım ve 1 hafta sonra kaza geçirdim. kazadan sonra aracın ön aksamından gelen sesler servis tarafından çözülemedi. her gidişimde aynı sorunu gündeme getiriyorum ama çözüm yok. üstelik farklı şehirlerde. ek olarak sanırım ön tekerleklerden kaynaklanan bir sebepten dolayı direksiyonda kolay ve boşa dönüyor. aracı arazi koşullarında da kullandım. dört dörtlük performası var ama aracım şehir içinde işkence oldu. tekerleklerden gelen gıcırtılar ve içeriden net olarak duyulan tıkırtı vb. sesler keyfimi kaçırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One_Life_Live_It -- 15 Kasım 2011; 16:50:52 >
  • mkd_m4a1 kardeş bu ford ranger ve mazda b2500 aynı olduğu gibi sorunlarıda aynı oluyor kapılara bi baktır kapı kilidinin karşılığı incelmiştir tornacıda yarlat hiç ses çıkmaz aracından ve arka koluğn damağına izolo bant sar
  • araç ile ilgili sorunum ses. iç sesten ziyade dışarıdan gelen ses problem
  • ön tekerlerden gelen arıza yı herkez anlayamaz bende yasadım o sorunu antalyada çok usta bir kardeşim var o arızayı bulmuştu disklerin içinde balatanın takıldığı yerde ince çok ince bir parça var demir değil aliminyum değil daha da ince o kırılıyor yada eğiliyor o yüzden ses yapıyor ranger ve mazdaların ortak sorunudur bu çok adi bir parca kullanılmış o parcayı 94 model toyota hiluxların kinle değiştirirseniz ses kesilir
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.