Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.887
Cevap
20
Favori
363.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ranger aldınız mı bilmiyorum. Ama 2006 model Ranger sahibi olarak şunu söyleyeyim. "Uzun süreli biniciden alacağın bir ranger seni yolda bırakmaz. Bir çok arazi aracı düşünmeme rağmen bu nasip oldu. Paramıza göre araç. Hamdolsun."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 2 Temmuz 2021; 15:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Ben de 2008 model 4x4 Thunder ile aranıza katıldım. Herkes gibi benim de aklımı karıştıran bir RFW Lock muhabbeti oldu ama forumda arkadaşlar detaylıca bahsetmişler; konuyu kavradım diyebilirim. Benim bununla ilgili bir soru/sorunum bulunmakta. Aracım 2 çeker modunda çalıştırdığımda göstergede RFW Lock ışığı yanıyor; tuşa basıp kapatıyor ve yola koyuluyorum. 4 çeker moduna aldığımda RFW Lock otomatikmen devreye giriyor bunda okeyim ama araç 2 çeker modunda daha ilk çalıştırmada neden RFW Lock ışını yakıyor ve benim kapatmamı bekliyor? Yabancı birkaç kaynaktan yaptığım araştırmada vakum pompasında sıkıntı olacağından bahsetmişler, sebep bu mudur; yoksa Ranger'ların tamamı 2 çekerde de olsa ilk çalıştırmada RFW kilitli mi oluyor ?

  • Merhaba, 2022 model ranger sahibiyim. Aracı yeni aldım ve kasası açık şu an. Kapatmak istiyorum fakat güvenilir bir yer arıyorum.


    Mountain Top yada Maximus Top marka sürgülü kapak, kasa havuzu ve kasa kapağı amortisörü taktıracağım.


    İstanbul’da bana önerebileceğiniz, hem satış hem montaj yapan, işçiliği iyi bir yer var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi alamadım ama ihtiyacı olan arkadaşlar için yaptırdığım yer Tamsan 4x4


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 2023 model yeni ford ranger ların nerdeyse tamamında 360 kamera sistemi yok. üzerindeki multimedyaya uygun 360 takabilecek bir firma önerisi olan var mıdır?

  • Merhaba arkadaşlar, ranger f150 dönüşümlü kasalara bayılıyorum fakat yakıt tüketimi ve uzun yolda problem olabileceği için beni biraz düşündürüyor. Kullanıcı olarak sizin yorumlarınız nelerdir?


    Aklımda normalde tucson 4x4 vardı 2022 kasa öncesi, fakat çok kararsızım. Hem öyle arada bi dağa bayıra falan çıkarsam kamp falan atarsam beni rahat ettirsin istiyorum hem de şehir içi/uzun yol yaptığım vakit beni çok yormasın istiyorum. (Yakıt olarakta)


    Bu iki çeşit aracı kullanan ya da f150 dönüşümlü ranger kullanıpta yorum yapabilecek olan var mıdır acaba?

  • 2006 model ranger kullanıcısı olarak cevap vereyim.. Biniciden ve 200 bin km altı alacağınız bir 4x4 ford ranger sizi asla yolda brakmaz.. asfaltta yakıtı üzmez. Ama dağda tabiki artar...

  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.