< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Fiat Egea cross bayi fiyat alımı paylaşımı kim ne kadar indirim aldı?

-
-
Bence düşmezler o kadar.
-
Urban'larda indirim olmaz bence. Lounge'ların paket eklenmiş halleri indirimli olabilir.
-
Street in liste fiyatı zaten 155 biraz bence o fiyat zor gibi. Bilgilendirirsiniz.
-
Lounge harici indirim yapmazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 11 Ocak 2021; 10:28:3 > -
1.4 Cross Lounge + Plus Paket + Spor Gri 180.400 Tl'ye alınmıştır.
-
1.4 urban cross + plus paket icin ben de birmota gitmeyi düşünüyorum. Haber veririm. 5-6 bin inerlerse guzel olur. -
Arkadaşlar, 1.4 Lounge+ GP bulan varsa haber verebilir mi? -
araştırmalara göre gp paketi üretimde görünmüyor ilk olarak belki önümüzdeki aylarda olabilir plus paket vardı hep
-
bugün eskişehir birmota gittim ilgilenecek birini zor bulduk fiyat da vermiyorlar aşağı yukarı birşey söylüyor fiyat belli değil daha diyor bana sitenizde fiyat yazılı diyorum bizim hesap ekranımız daha belli değil diyorlar sipariş almadı
-
bende urban ile ilgileniyorum eğer fiyat alırsanız yazarmısınız bana liste fiyatı konuştular sadece.
-
İndirim alan var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben de Egea Cross Urban niyetindeydim, bugün Ankara Oto, Sakarya Akgün, Bursa Birmot ve Kocaeli Efsane ile görüştüm. Ancak görüştüğüm tüm bayiler 162.900 + 1.500 (Metalik Renk Farkı) = 164.400 TL olarak fiyat verdiler. Bu fiyatların lansman fiyatı olduğu için indirim yapamayacaklarını bildirdiler.
Ben indirim alabileceğimi varsayarak niyetlenmiştim. Benim bütçemi aştığı için Okyanus Mavisi Egea Sedan Urban almaya karar verdim ve 16" çelik jant opsiyonu (1000 TL) ile 149.000 TL'ye tamam dedim ve aracı ayırttım.
@atabey arkadaşımıza da özelden verdiği destek için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pilekiMerhaba ben de Egea Cross Urban niyetindeydim, bugün Ankara Oto, Sakarya Akgün, Bursa Birmot ve Kocaeli Efsane ile görüştüm. Ancak görüştüğüm tüm bayiler 162.900 + 1.500 (Metalik Renk Farkı) = 164.400 TL olarak fiyat verdiler. Bu fiyatların lansman fiyatı olduğu için indirim yapamayacaklarını bildirdiler.
Ben indirim alabileceğimi varsayarak niyetlenmiştim. Benim bütçemi aştığı için Okyanus Mavisi Egea Sedan Urban almaya karar verdim ve 16" çelik jant opsiyonu (1000 TL) ile 149.000 TL'ye tamam dedim ve aracı ayırttım.
@atabey arkadaşımıza da özelden verdiği destek için teşekkür ederim.
Bende sedan urban sordum bej ve gri vardı jant opsiyonlu 149.000 lansman fiyatı indirim olmuyor dedi
PP opsiyonu baktı PP opsiyonlu rban sedan yok dedi
Aslında aceleye gerek yok şu an araç yok ama yakında araç bollaşacak kur bu seviyelerde devam ederse bir miktar geri bile gelir fiyatlar
Tüm renkler tüm motorlar tüm opsiyonlar 1 aya kalmaz gelir bayilere ay sonu gibi gelmeye başlıyormuş
HB ve SW ler biraz daha sonra
-
Hayırlı olsun, en iyi renk-jant kombinasyonunu tercih etmişsiniz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 gün içinde urban modelini urban modelini almayı düşünüyorum. O zamana kadar bayilerin indirime yanaşacağını düşünüyorum. Çünkü Online satışta daha 44 araç satılmış görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke hb alsaydınız. sedanları çok iyi yapmıyorlar. amortisorleri ses yalıtımları falan hep farklı
-
Aslında ben de araç sayısının artacağını düşünüyorum ancak fiyat konusunda iyileşme olacağını pek sanmıyorum. En fazla zam yapılmayıp sabit tutulacağını düşünüyorum ancak bunu zaman gösterecek.
Şu anki aracımı(kendi firmam üzerine kayıtlı) satacaksam eğer mart ayına kadar satıp aynı beyanname dönemine yetiştirirsem iyi olacağını söyledi muhasebe. Aksi durumda 20.000 lira zararım olacakmış. Çok da anlamıyorum bu işlerden. Biraz karışık yani durum o yüzden ilk partiden faydalanmak istedim.
En azından renk ve jant in istediğim oldu. Teşekkür ederim.
Sonuna kadar katılıyorum, kesinlikle haklısınız benim egea için çıkış noktam hb idi, sonrasında cross çıkınca cross bakmaya başladım. Ancak burada maddiyat herşeyden önemlisi, ben rahatımı bozmayı pek sevmiyorum. Param buna yettiği için açıkçası sedan alabildim hb fiyatı da beni aşıyor o fiyatlara çıkabilsem direk cross alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1.4 Cross Lounge + Plus Paket + Spor Gri 180.400 Tl'ye alınmıştır. |
Benzer içerikler
- sıfır araç kokusu
- hızlanınca gelen uğultu sesi
- lpg mi dizel mi az yakar
- drift nasıl atılır
- rayban cam filmi yorumları
- telegram indirim
- bmw x6 2024 fiyat
- togg şarj süresi
- volvo ex30 fiyat
- toyota supra 1994 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X