Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.580
Cevap
179
Favori
918.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Graficar'dan aldığım konfor setinin montajını gerçekleştirdim, uygulaması oldukça kolay ve güzel bir hava katıyor. Öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Güzel olmuş güle güle kullanın.

Egea cross 2023 ile bire bir uyumlu mu çünkü ufal bir pot yapsa ya da çıkıntı çok kötü durur. Bir de Orjinal yapılmış gibi duruyor mu acaba. Sonradan yapılmış aksesuarlar sırıtırsa çok kötü durur çünkü. Tüm set fiyatı nedir.

• abidig kullanıcısına yanıt

Potluk vs yok, orijinal görüntü var. Fotoğraflarda göründüğünden daha güzel görünüyor, çünkü kamerada belli olması için biraz oynadım fotoğraflarla.

www.n11.com
    Fiat Egea Cross Konfor Seti -Araç Içi Ses Giderici Kumaş Kaplama Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/fiat-egea-cross-konfor-seti-arac-ici-ses-giderici-kumas-kaplama-19118196

Hocam zevk meselesi tabi ama çok merak ettim. Görsel olarak bir görüntü farkı dışında ne ise yarıyor yani niye yaptırdınız.

Torpido yada diğer alanlara birsey döküldüğünde yıkanabilir mi? Tozlanicak mesela kapı lar nasıl temizliyeceksiniz buraları?

• volkan_efe kullanıcısına yanıt

Koyulan eşyalar tıkırdamıyor, ben kapı ceplerinde güneş gözlüğüdür şişedir vs vs taşıyorum trim seslerine de takık birisiyim ses çıkartmalarına katlanamıyorum. O gözlere valla şuana kadar bişey döküldüğüne şahit olmadım, çoluk çocuk olmadığı için araca da hep yetişkinler biniyor problem yaşayacağımı sanmam. Yıkanamaz tabi ama nemli bezle silinebilir, şarjlı süpürgeyle çekilebilir ki orijinalden öyle gelen araçları da böyle temizlemek gerekiyor. Yılda 3-4 bin km yapıyor bu araç, eksik fitilleri vs de tamamlandığı için tozlanma gibi bir derdim yok açıkçası, sürekli klima kullanıyorum camlar açık gezerseniz tozu yutarsınız maalesef. Cam kullanımını azaltın derim toz derdiniz varsa

• Herkese merhaba. 2023 egea easy ile alakalı bir sorum olacak.

Şoför kapısındaki cam düğmesi iki kademeli. Uzun basıp bıraktığımda ya da kaldırdığımda cam tam açılıyor ya da kapanıyor. Fakat diğer camlarda basılı tutmam gerekiyor. Bu işlem egealarda böyle midir?

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt

Evet hepsinde öyle

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Ama uzun bastığımda ön yolcu camını direkt indiriyor. Kapatırken ise basılı tutmak gerekiyor. Arka camlarda hep basılı tutmam gerekiyor orası anlaşıldı fakat ön yolcu camını açarken sorun yok kapatırken basılı tutmak gerekiyor. Absürt bir durum değil mi?

• Benim de dikkatimi çekti o durum. İndirirken ön camlar otomatik. Kaldırırken sadece sürücü tarafı otomatik. Değişik bir sistem.

Diğer markaların baz modelleri ile karşılaştırınca bunları kafaya takmamak lazım.

Benim derdim 1.4 fire motorun yakıtı. Çok yakıyor meret. Dizelden geçince de devir olayına alışamadım, öksürüp duruyor motor.

• rcknrll kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkürler. Benim 1800 kilometre oldu araç. Ara ara klimada açıyorum şehir içinde kullandım hep 7.5 litre şu an.

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt

Yasal zorunlulukmuş servise sorduğumda öyle dediler.

Düz bir yerde kullanıyorsanız yeterli motorda yokuşlu inişli yola gelecek bir motor değil.

Ortalama ne yakıyor. Manuel vites dimi

• Nisan ayı çıkışlı sıfır km egea aldım. 500 km de LPG taktırdım. şu an 8000 km de.

aracın yagı çubugun en alt seviyesinde. 10 da 1 kalmış. bakıma 2000 km daha var. bu şekilde gideceğini düşünmüyorum.

araç yağ yakıyor bu bir gerçek. bakıma erken gitmeli miyim acaba.

• abidig kullanıcısına yanıt

Manuel. Aldığımdan beri Trip a yı sıfırlamadım. Şimdilik 6,4 lt/ 100 km. Ama km'nin geneli uzun yolda yapıldığı için çok anlamlı değil bence. Şehir içinde Trip b 7.5-8 arası oluyor genelde. Şehir için kısa mesafelerde klima kapalı. Uzun mesafelerde klima hep açık.

Düzde iyi, ama hepimiz Konya'da yaşamıyoruz ki. Yokuşa 6. vites 130 la girersem vites düşürmek zorunda kalıyorum. 5 vites 3500-4000 devirde girersem, önüme de araç çıkmazsa rahat çıkıyor.

Bizde sürücüler sollama kurallarından bi haber olduğu için, sinyali verdiğim zaman sollamaya çıkabilirim düşüncesinde. Arkadan araç mı geliyor kör noktada araç mı var umrusayan yok pek.

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt

Yağ çubuğu tüm karteri temsil etmiyor hocam, çubukta yağ en dipte olursa motorda 2 litreye yakın yağ oluyor

• Ben Ankara'da hatırı sayılı yokuşları olan bir yerde ikamet ediyorum. 7.5 bence iyi bir değer.

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt

Yağ ekleyin bence bu şekilde kullanmak tehlikeli yağ çubuğundaki göstergenin yarısı kadar yağ olmalı en az.

• teşekkürler cevap için.

araba su an kullanılmış evde. hafta sonu cumartesi servise gideceğim sadece. o zamana kadar da kullanmam.

bakım yaptırabilirim fiyat daha da artmadan. veya yag ekletir 10k km ye kadar devam ederim.

@FurkanEmir411

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.