|
Siteyi açın Fiyat listesi güncelleniyor ekranı gelmeden kısa bur süre PDF indir yazısı çıkıyor basın indirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, 1.0 benzinli motor zaten turbo. 1.3 benzinli turbo 4 silindir motor duyurulmadı ve büyük ihtimalle ara makyajda falan da gelmeyecek. O nedenle boşuna beklemeyin. Ülkemizde zaten mtv avantajı yok, 1333 cc olması nedeniyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elinizi vites topuzunda tutarsanız hissedebilirsiniz ayrıca. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bütçem 150'yi geçemez. Liste fiyatından (144.000) 2020 Egea HB Street -eğer bulabilirsem- almalı mıyım, 2021 fiyatlarını beklersem yeni HB Street için çok mu fiyat farkı olur? Hatta, 2021 fiyatları açıklandıktan sonra sıfır 2020 HB Street bulma şansım olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 4 Aralık 2020; 10:28:43 > |
Hocam dün abartmıyorum 50 tane bayi aradım 1 tanesinde bile yoktu. Yalnız Doğuda ki bayileri aramadım. |
|
1.0 benzinli ve turbolu. Sen bakma motor küçük tork büyük, az yakar. 1.3 dizel daha az yakıyor. Bunu biliyorum. Benzin hem fiyattan yüksek, hem de dizele ne kadar bassanda belli bir rakamdan yukarı çıkmıyor. Ama sen 1.0 benzinliye basınca içiyor. Basmasan bile sehir dışı 5 litreden aşağı asla olmuyor. Tecrübeyle sabit.paran varsa en iyisi dizel. Benzinlinin turbolusu da, düzü de dizelden fazla yakıyor. Sadece sadece dizel gibi güçlü oluyor matematiksel olarak. Herseyi aynı olsa bile dizel yine de atak oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba 2020 1,4 benzinli fire mirror hb egea aracımda 70 km/s hızdan itibaren yani 4. vites 5. ve 6. viteste olmak üzere yüksek hızlara geçmeye başladıgımda ciddi titreme var. özellikle gaz verince oluyor gazdan cekince kesiliyor. direksiyonda değil daha cok alttan ciddi sekilde hissedilecek derecede ve gaz verince sanki araba öksürse rahatlayacakmış gibi ama gazı tam alamıyor gibi ve bu yüzden titriyor gibi 70-80i geçmeye başlayınca.... araç henüz 2000 km de ve yol bile yapılmadı pek. sizce sebebi ne olabilir ne yapmak gerekir? |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
devir 3000-3500 civarı atıyorum. tecrübeliyim araba kullanma konusunda fakat arabamda 70 i gecince gaza basınca ses kalınlaşıyor ve titreme başlıyor gaza bastıkca gazdan çekince sorun yok o hızlardayken.... servise bi ugrayalım bakalım... |