Maalesef öyle çözümler var ama sağlıklı değil en temizi android teyp takmak orjinal görünümlü :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar iş için kullandığım dizel egea var. 1,5 ayda bir 10.000 km bakımı yaptırmam lazım. ilk 10 bin bakımını 820 liraya yaptılar fiat servisinde, ancak ben garantiyi önemsemediğim için daha ekonomik yerlere bakıyorum. izmirde dört dörtlük dizel bakımını uygun fiyatla yapabilecek birilerini biliyor musunuz? |
Arkadaşlar, aralık teslim fiyatı ne olur sizce? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2021 egea sedan için 1.0 motor gelir mi? Akabinde 2021 yurtdışı katalog fiyatlarına ulaşan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clisto -- 25 Kasım 2020; 6:44:44 > |
Ben katalog bulamadım Arabalar üretiliyor ama teknik özelliklere dair birşey de bulamadım. 1.6 130 hp mj motoru merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet 1,6 multijet motor 130 beygir. 1,0 benzinli 100 beygir 1,3 multijet 95 beygir ![]() |
Çok teşekkürler. Hızlanması aynı kalmış, maksimum hız artmış. Torku da aynı ama 1750 yerine 1500 devirde veriyor, çok iyi olmuş bu. Birazcık daha sessiz olsa mükemmel motor olacak. Şu 1.0 motora otomatik getirseler keşke < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Kasım 2020; 11:38:38 > |
Egea fiyatları aynı seviyede tutarsa yeni tasarım ve motorlarla siler süpürür 1.0 LPG uyumlu ve 1.4 motorun yerine gelseydi ,yani onun fiyatıyla ,B sınıfındaki müşterileri bile kapardı çünkü 1.4 B sınıfı çoğu araçtan ucuz. Fiyatı güzel ayarlamaları çok çok önemli ,motor seçeneğinin artması olumlu |
12 Ekimde kapora verip sıraya girmiştim. Bugün satış temsilcim aradı sıram gelmiş. Easy üretimi bitmiş. Bayilere sadece Easy Still paket açılmış. Ben almasam sırada 300 kişi daha bekliyor. Easy ile arasında 8000 fark var. Aslında donanıma bakınca farka deger duruyor. Galericiler sıra satın alıyorlar. Olmadı satar geçerim. Aralık zammı kesinleşmiş. Euro düştü ne zammı diyorum zam kesin alacaksan diyor. |
6. Vites olmasına gerek yok.. polo 1.0tsi aracımdada 5vites var ama 200kmh hızda bile motor sesi kabine girmiyor. Çünkü o hızda bile devir 4.5 civarında.. İşin özü, iyi kabin yalıtımı, motor yalıtımı, ve vites aralıkları.. Bunlar egeada malesef yok. Lineadada yoktu. Hiç bir zamanda olmayacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aralık ayı zammı cidden geliyor mu? Kur bir önceki yayımlanmış katalog göre düşük olmasına rağmen? Ne kadar fiyattan söz ediyorlar. |
|
|
Bozkurt oto Bosch car servisi arayın, filtreleri Bosch marka kullanıyorlar ve gayet uygun fiyat verdiler geçen ay bize. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-Prime -- 29 Kasım 2020; 13:30:40 > |
Aracı ilk aldığım vakitler benim de dikkatimi çekti, ben de buraya sormuştum. Vitesten geliyor o ses, frene basınca vitesler arası geçiş kilidi açılıyor galiba, ben böyle teşhis koydum Herhangi bir sorun değil yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|