Şimdi Ara

Yeni evliyim. Doğum günü hediyesi tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 aylık evliyim ve haftaya eşimin doğum günü var.
    Hediye konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum.
    Varsa güzel fikirler konusunda yardımlarınızı rica ediyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yaş kaç hocam

şöyle kocaman kutuya bir sürü çikolata, en dibede tektaş falan iyi olur bence
  • 1 tane kırmızı gül + ajanda günlük tutar belki ilerde okursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

yaş kaç hocam

şöyle kocaman kutuya bir sürü çikolata, en dibede tektaş falan iyi olur bence

Yaş 28 :)
    hocam evliyim daha ne tek taşı :)

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    benim etrafımdaki evli bayanlar bayılıyor.annemin arkadaşları bile dört köşe oluyor kocam bana yüzük aldı diye
  • Mücevherat der giderim.
  • Mutfak robotu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eşinden önce evde olup güzel bi masa hazırlamalısın bence, bi tane mektup iyi ki yanımdasın iyi ki evlendik tarzı şeyler yazmalı, masaya da çiçek koy (taze çiçekler) en çok hangisini seviyorsa tabi

şimdi kolye al derim mesela, bi hediye olsun diyorsan, ama bujiterilerde satılan 20 tllik kolyeleerden almak da olmaz sonuçta evlisiniz, madem evlisin yapılacak en güzel sürpriz :) ya da küçük bi pasta al gizlice hazırla bi yerde sonra o tek başına otururken ışıkları söndür içeri gir filan.. olabilir böyle şeyler, şaşkınlık veren şeyler güzeldir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairlift -- 2 Aralık 2013; 15:32:32 >
  • Doğum gününü unutmaman bile onun için en güzel hediye, hatırlaman dahi yetecektir. Tabii ufak bi hediye çok güzel sonuçlara gebe

Bir kere unutmuştum (aslında tam unutmakta değil) ve o anı yaşadıktan sonra tarihi aklıma kazıdım/kazıttırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 2 Aralık 2013; 15:34:49 >
  • Güzel tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim.
    4 yılı doldurduğumuz için bazı tip hediyeler (altın vs.) alındı şimdiye kadar.
    Masa hazırlanıcak işin plan kısmı tamam.
    Sadece hediye konusunda biraz ilginç bir fikriğe açığım :)

• Söyle birşey var hediye kutusu olarak geçiyo yeni trend bu hediye olaylarında kalp desenli bi kutu oluyor içine hediyeler konuyor üstüne postit ile yapıştırıp notlar bırakılıyor örnek bi bebe patiği bırakılıyor çolukla ilgili bi not oluyor bir ağrı kesici bırakıp üstüne başını agrıttıgımda kullanman için tarzında kelimeler yazarak yapılıyor birde çikolata koyup tatlı anılarımız için vs vs gibi bence bu tarz bi hediye bir tek taştan daha çok kıymetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Söyle birşey var hediye kutusu olarak geçiyo yeni trend bu hediye olaylarında kalp desenli bi kutu oluyor içine hediyeler konuyor üstüne postit ile yapıştırıp notlar bırakılıyor örnek bi bebe patiği bırakılıyor çolukla ilgili bi not oluyor bir ağrı kesici bırakıp üstüne başını agrıttıgımda kullanman için tarzında kelimeler yazarak yapılıyor birde çikolata koyup tatlı anılarımız için vs vs gibi bence bu tarz bi hediye bir tek taştan daha çok kıymetli

Bu güzelmiş :)
    Bakayım bir teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.