Şimdi Ara

Yeni evli kadınların hemen çocuk yapma derdi nafaka olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evleniyorlar ve birkaç sene içinde hemen çocuk yapıyorlar. Özellikle de kadınlar için iyi bir durum olabilir bence. "İleride boşanırsam falan, hiç yoktan çocuk var, bana da çocuğa da nafaka bağlar mecburen..." diye bir düşünceye sahipler bence.

EDIT: Arkadaslar ben sadece dusuncemi soyledim. Yani bana hakli olarak tepki verenler olmus. Merak ettigim bir konu oldugu icin actim basligi. Herhangi bir art niyet icerisinde degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkesterone -- 26 Aralık 2017; 9:30:40 >

• Şahsen bir erkek olarak evlenildikten sonra hemen çocuk yapılması gerektiği kanaatindeyim.

Yıllardır tanıyarak sevgili olarak ve severek bile evlensen aynı evin içine girince işler değişir.

Bir yemek vardır, o yemeğe eşin yoğurt dökerek yiyordur, o bile huylandırır insanı, ayakkabıyı kapıdan girince 2 adım atınca çıkartır o bile huylandırır, klozeti kapatmaz, ekmeği ufatır temizlemez, vs vs bir çok şeyden gıcık kapabilirsin. Bunlar zamanla birikir insanın içinde, eğer bunları görmezden gelebiliyorsan ne ala, ama çoğumuz bunu görmezden gelemeyiz, hiçbir aile de akraba bile olsalar birbirleriyle tamamen aynı kültürde olamaz.

Geleceğim nokta şurası;

Saydığım bu nedenlerden dolayı bir süre sonra birbirinizle uğraşmaya başlarsınız, senin kaşın niye gözünün üstünde diye kavga edersin huzurun kaçar. Ama çocuğun olursa karşındakini eleştirecek zamanın olmaz, çocuğun yemeğini hastalığını uyumasını bırakıp da aman diş macununu niye ortadan sıkıyorsun diye dert yanmazsın çünkü daha büyük önceliklerin olur.

Ha amenna bazı farklılıklar asla kapanmaz, erkek aldatıyordur, ilgilenmiyordur, hayvanlık yapıyordur, oralar zaten aşılabilecek şeyler değil.

Son olarak; ne kadar erken yaptın çocuğu o kadar iyi, hangi iki insanı aynı evin içine koyarsan koy bir süre sonra birbirlerine gıcık olurlar zaten.
  • Kendi kendilerine yapmıyorlar heralde? Daha ilk geceden kuduz köpek gibi biz erkekler ohooo neyse.
  • Moruk once adam gibi turkce baslik acmayi ogren derim. Sonra dusunursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars .Ulrich. -- 23 Aralık 2017; 22:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir

• gözlerim ağrıyor bence ve olabilir mi kullanılan soru cümlesi
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    anlatim bozuklugu
  • Haklısınız, anlatım bozukluğu olmuş. Düzelttim başlığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kadınlar da tam tersi çocuk istemiyor. Olsa bile ikincisine razı gelmiyor. Kadın dediğin bol bol çocuk ister. Bence istemiyorsa sıkıntı var demektir.
    "Hemen" olayına gelince, bu işlerin vaktinde olması önemli. Çok yaşlanmamak lazım. Ama tabi aceleci olmak da iyi değil. Orta yol ortak kararla bulunmalı.
  • 35 yaştan sonra anomalili çocuk doğurma riski yükseliyor, erkenden yapması iyi birşey.

• Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ???

• neden bugün açılan her konu evlilik üzerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clayf -- 24 Aralık 2017; 0:11:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenAgarr

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ???

Oyle mi agarci

• Çocuk olmadanda nafaka olmuyormu ? Çocuk ayriyetten yük bindirir kadına.

• Razer kullanıcısına yanıt
    kadın kuluçka makınesı mı doğurmak taşımak büyütmek kolay mı maddı manevı zor ha cok huzurlu evliliğin olur aylık 20 30 bın en az gelırın olur 2 3 çocuğun olur otesı cehalet
  • B.cetin1704 kullanıcısına yanıt
    Forumdaki gereksiz konularda gördüğüm en iyi kapaklardan biri tebrik ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.cetin1704

Kendi kendilerine yapmıyorlar heralde? Daha ilk geceden kuduz köpek gibi biz erkekler ohooo neyse.

Tam tersi onlar kuduz köpek gibi istiyorlar

• bu nasıl saçma gerici bir düşüncedir nerde yaşıyon sen
  • emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    oluyor kadınım doğurmak gıbı bı yukumlulugu yok nafaka ıcın zaten yoksulluk nafakası alır çalışmaz ıse ve evlendikten sonra alınan malların yarısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklıkuzucuk

oluyor kadınım doğurmak gıbı bı yukumlulugu yok nafaka ıcın zaten yoksulluk nafakası alır çalışmaz ıse ve evlendikten sonra alınan malların yarısını

Dostum bunu ben biliyorum zaten. Benim orda yazdığım şey konu sahibine yönelikti. Her çocuk yapan kadını nafaka almak için yaptığını düşünüyor. Bende çocuk yapmadanda nafaka olmuyormu sanki diye yazdım.
  • Asıl problem şu. Ülkede eksiksiz bir düğün minimum 80.000 lira ve daha borç bitmeden neden çocuk yaparsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.