Şimdi Ara

Yeni Elantra manuel gaz problemi .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARkadaşlar 2021 model Elantra manuel araba aldım araba daha 5000 KM de . aldığımdan beri beni rahatsız eden bir durum var servisle görüştüm bunun normal olduğunu söylüyorlar . Problemim şu . Araba boşta olsun hareket halinde olsun Debriyaja basılı iken gaza basınca gaz ibresi 3 sn ile 5 sn arası basılı kalıyor ayağımı gazdan çektiğim halde . Bu sürüşüme çok etki ediyor . Misal 2. vitese atacam devir 3000 de debriyaja basıyorum vites değiştirmek için ama ibre hala 3000 de basılı kalıyor ve vites değiştiremiyorum . Böyle sorunu olan var mı yoksa benim araba mı hatalı . Yardımcı olunabilirse memnnun olurum.




  • Geçen Dacia Sandero kullandım. Onda da debriyajı çekmeye başlayınca gaz vermeye başlıyo kendisi. Yazılımla ilgili ama bunu diğer manuellerde de teyit etmek lazım.

    Aynı şekilde 2004 civicte de lpg ayarı yaparken fark ettim, gaza bastığınızda bastığınızın 2 katı kadar gaz veriyor sonra normale düşüyor ama yarım saniyelik bir durum. Bunun da artısı kalkışta ilk kavrama esnasında stop etme gibi durumları önlüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcustun -- 14 Aralık 2022; 13:23:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.