Şimdi Ara

Yeni ekran kartı aldım pc yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım.Eskisini çıkartıp direk taktım.Oyunlarda vs. performans gayet iyi ama bilgisayar açılırken ekran yavaş açılıyor ilk açıldığında çok yavaş çalışıyor eski ekran kartında böyle bir problem yoktu işletim sistemim Windows 7 Ultimate sistem özelliklerim :

4gb 1333mhz ram

ASUS HD7790 2gb ekran kartı

İntel i5-2200 2.80 ghz işlemci

Dediğim gibi oyunlarda performans çok iyi ama bilgisayar açılırken ve ilk açıldığı zaman yavaş çalışıyor.Bunun nedeni ne olabilir ? Nasıl düzeltebilirim ?

• Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Olay Görüntüleyicisi\Windows Günlükleri altındaki günlükleri madde madde incele. Bir noktada görüntü bağdaştırıcısı ya da ekran kartı sürücüsüne ait dosyalarla ilgili bir hatayla karşılaşman olası. Sürücü yanıt süresi uzamış bir sebepten. Ekran kartı sürücüsünü TEMİZ YÜKLEME YAPARAK (eski sürücüyü tamamen silerek) tekrar yüklersen sorunun çözülme ihtimali mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Olay Görüntüleyicisi\Windows Günlükleri altındaki günlükleri madde madde incele. Bir noktada görüntü bağdaştırıcısı ya da ekran kartı sürücüsüne ait dosyalarla ilgili bir hatayla karşılaşman olası. Sürücü yanıt süresi uzamış bir sebepten. Ekran kartı sürücüsünü TEMİZ YÜKLEME YAPARAK (eski sürücüyü tamamen silerek) tekrar yüklersen sorunun çözülme ihtimali mevcut.

Hocam olay günlüğüne tıkladığımda Olay günlüğü hizmeti kullanılamıyor.Hizmetin çalıştığını doğrulayın diyor.
  • O zaman önce bir antivirüs yapmakta fayda var. HijackThis, Combofix gibi bişeyle bir tarama yaptırmanı öneririm.
  • Hocam kopmle bir derin anti virüste sağlam tarat derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.