Şimdi Ara

Yeni Ek Pakette Kırmızı Ork Olmak İstiyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunu Reyizimiz Garrosh ölecek denildiğinde büyük bir hiddetle bırakmıştım.Son yaşanan hadiselerle oyuna geri dönüyorum.Yeni ek pakette reyisin Iron Horde'u kuracağını öğrendik.Oyuna başladığımdan beri en çok istediğim şey olan draenor orclarından açabilmek şuan tek dileğimiz şuan.Umarım blizzard artık bu dileğimizi gerçekleştirir de hain troller yerine orc kardeşlerimizle kurt süreririz draenor çayırlarında.Lütfen davamıza destek olun!
     Yeni Ek Pakette Kırmızı Ork Olmak İstiyoruz!

• Vol'jin apaçisi warchief olmasa sonuna kadar desteklerdim ama bir trollface den emir almak istemediğim için space goat olmaya karar verdim. Priestimide gnome yapıp orgrimmara Vol'jin ziyaretine geliriz arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bre zındıklar, Horde'un içine büyük abdestinizi yaptınız daha bi de troll'lere hain mi dersiniz? Garrosh hıyarı Büyük Başkan Thrall "gel bu işten vazgeç" demeye geldiğinde çoluğu çocuğu var demeden Orgrimmar diplerinde tutsak edince, Eitrigg ve Saurfang gibi nice babayiğitleri yaralayıp atalarına saygısızlık edince, hatta ve hatta Gamon'u zincire vurunca hain olmadı da onun yediği haltı düzeltmeye çalışan Vol'jin mi hain oldu?

Dilerim Mag'har(yani kırmızı ork) olursunuz da bana bol bol exp verirsiniz.

• Kırmızı orc dediğiniz " Burning Legion " uşağı olan orclar mı? Manaroth kanını sonuna kadar içmiş olanlar .Bildiğim kadarı ile 1 ya da 2 Orc klanı bu kan içme olayına karşı çıkmıştı bunların en bilineni de Thrall'ın babasının klanı yani Frostwolf klanı geliyor.
  • Ne zamandan beri hainler reis oluyor?
  • hala içinizde uyumsuzluklar görüyoruz
    ally gelcek başınıza olan o olucak

kırmızı orc olmanız zor zaten daha öncesinde geçiyo olması lazım konunun bu yeni paket
  • Bütün bunlar troll yüzünden oldu, Garrosh yüzünden değil. Garrosh Vol'jine antik güçleri kullanacağını söylediğinde o yaralı stayla olmaz öyle demese horde içinde ayrılık yaşanmayacaktı. Belki demon blood dönemine dönecekti horde ama yinede şimdikinden iyi halde olacaktı, parça bölük olmayacaktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım Fel Orcları değil de kahverengi olanları kastediyor (Yeni patchde gelen warlordların ve garrosh un ten rengi)

Bence de çok güzel olur ama onun için demon blood içmemiş bir orkun soyundan gelmiş olman lazım günümüz Horde unda böyle bi ork yok yanlış hatırlamıyosam Garrosh ve varsa yanında gelenler hariç yani blizz lore a uymuyor diye yapmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Bütün bunlar troll yüzünden oldu, Garrosh yüzünden değil. Garrosh Vol'jine antik güçleri kullanacağını söylediğinde o yaralı stayla olmaz öyle demese horde içinde ayrılık yaşanmayacaktı. Belki demon blood dönemine dönecekti horde ama yinede şimdikinden iyi halde olacaktı, parça bölük olmayacaktı.

Antik güçleri kullanıcağını söylediğinde kendi Horde sadece orclar olucak demiştir. Hordeu ayıran zaten Garroshtur bunu bas bas söyler. Gerçek horde orctur der diğerlerini istemez
    Troller hainmiş. Vol'jin neler yaptığını bilen yok belli. Ama kırmızı orc gerçek orctur aslında,demon blooddan sonra corrupted olup yeşil olmuşlardır
  • Hem Horde 'a hem Voljin Reis'e atıp tutmuşsunuz.
    Burayı yıkarlar! Yıkarlar!
  • Beyler kırmızı orc derken fel orcları değil kahverengi orclardan bahsediyorum.
  • kahverengi orcları kastettiniz sanırım çünkü garroshun ten rengi kırmızı değil.kırmızı orclar demon blood içmiş olanlar.

ne hikmetse kan içmeye karşı çıkan frostwolf clan lideri durotanın oğlu thrall yeşilken babası iki kere kan içen garrosh leblebi kafalısı kahverengi.

ayrıca garrosh ne ara reis oldu? hordeda diğer ırkları istemediğini kendisi söylüyor.yanına da para ve güç için bir tarafını kesebilecek kalitede olan goblinleri aldı o kadar.

voljin keyfinden isyan başlatmadı, baştan beri gider yapan garroshtu, troller haklı olarak isyan başlattı.

goblin fanlarına gnome olarak başarılar, en azından sözlerinde duruyorlar

• Konuyu görünce aklıma bu geldi yeşil orclara itafen

Yeşilli yeşilli yeşilli amann

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

kahverengi orcları kastettiniz sanırım çünkü garroshun ten rengi kırmızı değil.kırmızı orclar demon blood içmiş olanlar.

ne hikmetse kan içmeye karşı çıkan frostwolf clan lideri durotanın oğlu thrall yeşilken babası iki kere kan içen garrosh leblebi kafalısı kahverengi.

ayrıca garrosh ne ara reis oldu? hordeda diğer ırkları istemediğini kendisi söylüyor.yanına da para ve güç için bir tarafını kesebilecek kalitede olan goblinleri aldı o kadar.

voljin keyfinden isyan başlatmadı, baştan beri gider yapan garroshtu, troller haklı olarak isyan başlattı.

goblin fanlarına gnome olarak başarılar, en azından sözlerinde duruyorlar

Tosun paşa seninle hiç bu muhabbete girmemiz lazım aslında.Ben zaten orc ırkçısıyım.

• Her ne kadar ally olsamda, Garrosh bence hakiki hordedur.

Horde dediğin asar keser kelle uçurur, Thrall yüzünden iyicene light oldular; yok barış olsun yok kardeşlik türküleri. Garrosh horde olarak allyleri ezmek için her yolu deniyor ne yapsın.

Garrosh gibi düşmanım olsun, dost istemem.

Ben zaten bir şey çıkacağını anlamıştım. Thrall ile Varian lightlığı yüzünden öldüremediler, Garrosh'u pandalara verdiler. O da bambu kamışı verip kaçmıştır hoooop al sana yeni expansion.

Vol'jin de yakışır liderliğe ama o da barbar değil. Bıraksan kahrolsun Amerikan emperyalizmi diye bağıracak birine benziyor.

Horde'un başına kana susamış, diktatör gelsin. En az %50 oy alır hordedan

• quote:

Orijinalden alıntı: mrfondip

Her ne kadar ally olsamda, Garrosh bence hakiki hordedur.

Horde dediğin asar keser kelle uçurur, Thrall yüzünden iyicene light oldular; yok barış olsun yok kardeşlik türküleri. Garrosh horde olarak allyleri ezmek için her yolu deniyor ne yapsın.

Ben zaten bir şey çıkacağını anlamıştım. Thrall ile Varian lightlığı yüzünden öldüremediler, Garrosh'u pandalara verdiler. O da bambu kamışı verip kaçmıştır hoooop al sana yeni expansion.

Vol'jin de yakışır liderliğe ama o da barbar değil. Bıraksan kahrolsun Amerikan emperyalizmi diye bağıracak birine benziyor.

hordela ilgili en sık rastlanan hata.horde demon blood içtikten sonra barbarlaştı, draenorda yaşarken clan arası savaşlar ve ogrelarla savaşları dışında barışçıl yaşıyorlardı.görüntülerinin aksine gözü dönmüş savaşçılar değillerdi ama demon blood içince işler değişti, senin dediğin barbar horde kavramı ortaya çıktı.

gelelim light olayına, garrosh bence de hordea yakışan liderdi.allyla kapışması, üste çıkmaya uğraşması hoşuma gitmedi desem yalan olur ama garrosh hatayı orc milliyetçiliği yapınca yaptı.hordeun yapısı artık değişmişti, sadece orclardan kurulu bir horde yapamazdı çünkü thrall herkesi davet etmişti, gelen geldi.

garrosh ne yaptı? illa orc olsun diye blackrock spireı korkrona doldurdu resmen.korkronun bu süreçte işlediği savaş suçları, gösterdikleri barbarlık ortada zaten.

yani kısacası güçlü bir horde yerine barbar, gaddar, cani bir horde görmeyi sadece allylar ister çünkü thrall allyların barbar horde algısını kırmıştı önemli ölçüde.allylar hordeun barbar olmasını isterler ki kötülükle savaşmış olsunlar, hainler sizi

• quote:

quote:

hordela ilgili en sık rastlanan hata.horde demon blood içtikten sonra barbarlaştı, draenorda yaşarken clan arası savaşlar ve ogrelarla savaşları dışında barışçıl yaşıyorlardı.görüntülerinin aksine gözü dönmüş savaşçılar değillerdi ama demon blood içince işler değişti, senin dediğin barbar horde kavramı ortaya çıktı.

gelelim light olayına, garrosh bence de hordea yakışan liderdi.allyla kapışması, üste çıkmaya uğraşması hoşuma gitmedi desem yalan olur ama garrosh hatayı orc milliyetçiliği yapınca yaptı.hordeun yapısı artık değişmişti, sadece orclardan kurulu bir horde yapamazdı çünkü thrall herkesi davet etmişti, gelen geldi.

garrosh ne yaptı? illa orc olsun diye blackrock spireı korkrona doldurdu resmen.korkronun bu süreçte işlediği savaş suçları, gösterdikleri barbarlık ortada zaten.

yani kısacası güçlü bir horde yerine barbar, gaddar, cani bir horde görmeyi sadece allylar ister çünkü thrall allyların barbar horde algısını kırmıştı önemli ölçüde.allylar hordeun barbar olmasını isterler ki kötülükle savaşmış olsunlar, hainler sizi

Wod trailerinda grom ve blackhand ilk paragrafta dediklerini yalanliyorlar. Hikayeye gore dedigin gibi orc cicek bocek kabileleri ama wod da aslinda oyle olmadigini savasin cocuklari olduklarini soyluyorlar. Gorelim bakalim mannorothsuz orc lightmiymis yoksa tamda garroshun bahsettigi orcmuymus.

• quote:

Orijinalden alıntı: metamania

quote:

quote:

Wod trailerinda grom ve blackhand ilk paragrafta dediklerini yalanliyorlar. Hikayeye gore dedigin gibi orc cicek bocek kabileleri ama wod da aslinda oyle olmadigini savasin cocuklari olduklarini soyluyorlar. Gorelim bakalim mannorothsuz orc lightmiymis yoksa tamda garroshun bahsettigi orcmuymus.

orclar çiçek böcek değiller elbette ama gözü dönmüş barbarlar değillerdi.orclar barışçıl deyince draenei gibi bir anlam çıktı sanırım.orclar savaşçıdır ama onursuz değildir, legionın istediği ırktı orclar ama içlerinden onur, merhamet gibi kavramları almaları lazımdı ki azeroth istilasında yumuşama olmasın.bunu demon blood sunarak ortadan kaldırdılar zaten.

ayrıca blizzard bir karakteri kötü yapmak isterse yapar.isterse varianı garrosh gibi raid bossu yapar.hatta turalyonu bile kötü yapar ve buna öyle uydurma, yapmacık hikayeler bulur ki kafayı yersin.tıpkı kahverengi orc ve arthasın nerzhule hadi naş demesi gibi.

• Olayin demon blood ile bir alakasi yok. Bahsettigimiz demon blood oncesi orc thrallin orclarina mi benziyordu kisilik olarak yoksa garroshun orclarina mi benziyorlardi. Bence garroshun orclari daha dogruymus gibi geliyor. Hele ki wod trailerindan sonra. Tabi ki frostwolf klanini ornek verebilirsin thrallin orclarina benzeyen diyerek ama diger butun klanlar sanki daha cok garroshun bahsettigi orclara benziyor. Tabi bu kisiden kisiye degisir benim gorusum bu yonde. Dedigim gibi asil durumu wod cikinca gorucez. Ayrica garroshu ne kadar sevmesemde locklara yaptiklarindan dolayi onursuz demem. Gerci shadow mage diye turler vardi raidde onlarda neyse :)

• quote:

+1 Grom ~ Garrosh horde lideri dediğin gibi dik başlı olur. Alliancela anlaşmaz. Thrall gibi her patchde alliancedan birileriyle sohbet etmez. Pvp serverinde oynayıp iki tarafın dost olduğunu düşünemiyorum bile, İnsan-Orc savaşı her zaman devam etmeli Thrall yüzünden sürekli bir anlaşma modunda gidiyoruz. Garrosh istenilen havayı vermişti hordeye blizzard saolun tüm liderleri topladı garroshu liderlikten indirmek için...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.