Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Attım yeni 4 gün ceza almış.Dün baktığımda ceza almamıştı

Büyük ihtimalle uyarısı olduğu için o tarzda konuşmuştur , bahsettiğiniz mesajı sildim.
    Edıt : Uyarıyı başka mesajından ötürü ben vermişim.

yani işte demek istediğime geliyoruz.Konuya fb lilerden başkası girmese orada o ifadeden kimse rahatsız olmayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Attım yeni 4 gün ceza almış.Dün baktığımda ceza almamıştı

Büyük ihtimalle uyarısı olduğu için o tarzda konuşmuştur , bahsettiğiniz mesajı sildim.
    Edıt : Uyarıyı başka mesajından ötürü ben vermişim.

yani işte demek istediğime geliyoruz.Konuya fb lilerden başkası girmese orada o ifadeden kimse rahatsız olmayacak.

Bir önceki sayfada forum mantığının dışına çıktığımızı ve benimde eski sistemi daha çok beğendiğimi söyledim ama alınan bir karar var , uymak zorundayız.

• Madem ki forum yönetimi bu sistemi kullanıcıların isteğine göre şekillendirmiyor bari bi kaç yeni değişiklik yapın da bişeye benzesin...Madem ki bölümler ayrıldı o zaman kesinlikle kimse kimsenin bölümünü görmemeli... Çünkü cevap hakkı olan konular açılıyor ve cevap veremeyince bu pek de adil olamıyor...
  • Bence iyi olmamış. Bizler taraftar isek , burada normal insanlar gibi tartışabilmeliyiz.

Suyunu çıkaranlar olduğu için bölümler ayıldı. Bunun yerine katı kurallar koyulur 1. de 1 ay mesaj yazamama cezası verilir , 2. de 3 ay ceza verilir , 3. de bir daha yapıyorsa forumu görmesi ebediyen engellenir.

Bunlarla uğraşmak bu bölümün yöneticilerinin görevidir. Objektif ve işini bilen yöneticiler şarttır bunun için. Aksi takdirde herkes kendi forumunda takıldığı sürece futbol forumu canlılığını ve özelliğini yitirecektir.

Tavsiye mi değerlendirirseniz sevinirim. Daha önce başka forumda da bu tarz sorunlar yaşadık , bende yöneticiydim ve güzel çözümler ürettik.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Temmuz 2011; 2:39:27 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50634678/mpage_1//tm.htm#50635474

pek zeki yönetici ve moderatörler, böyle bölünme kötü olmuş herkes konulara yazabilmeli dediğimizde, pişkin pişkin diğerleri yazsın istiyorsanız "spor toto" bölümüne konu açın diyordunuz. alın yazdık ve gelen cevaplara bakın. üyeleri taraftar forumu havasına sokup ne yaptığınızın varkına varırsınız umarım. bu yaptığınız bir çözüm değil kaçmaktır, hala farkına varamadıysanız diyecek bir söz yoktur size karşı.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 10 Temmuz 2011; 23:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

http://forum.donanimhaber.com/m_50634678/mpage_1//tm.htm#50635474

pek zeki yönetici ve moderatörler, böyle bölünme kötü olmuş herkes konulara yazabilmeli dediğimizde, pişkin pişkin diğerleri yazsın istiyorsanız "spor toto" bölümüne konu açın diyordunuz. alın yazdık ve gelen cevaplara bakın. üyeleri taraftar forumu havasına sokup ne yaptığınız varkına varırsınız umarım. bu yaptığını bir çözüm değil kaçmaktır, hala varamadıysanız diyecek bir söz yoktur size karşı.

Hala aynı konular dönüp duruyor. Sen bile bunun muhabbetini yapıyorsun. Şike iddiası ortaya çıktığından beri aynı muhabbet dönüp duruyor. Biraz takip etsen anlarsın. Ben dahi nete artık fazla girememe rağmen bunları okuyorum. Konuya gelirsek eski bölüm şeklinde olsa yine aynı olurdu merak etme. Çok gerginsiniz. Bunları da bahane etmeyin sisteme

• quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

pek zeki yönetici ve moderatörler, böyle bölünme kötü olmuş herkes konulara yazabilmeli dediğimizde, pişkin pişkin diğerleri yazsın istiyorsanız "spor toto" bölümüne konu açın diyordunuz. alın yazdık ve gelen cevaplara bakın. üyeleri taraftar forumu havasına sokup ne yaptığınız varkına varırsınız umarım. bu yaptığını bir çözüm değil kaçmaktır, hala varamadıysanız diyecek bir söz yoktur size karşı.

Hala aynı konular dönüp duruyor. Sen bile bunun muhabbetini yapıyorsun. Şike iddiası ortaya çıktığından beri aynı muhabbet dönüp duruyor. Biraz takip etsen anlarsın. Ben dahi nete artık fazla girememe rağmen bunları okuyorum. Konuya gelirsek eski bölüm şeklinde olsa yine aynı olurdu merak etme. Çok gerginsiniz. Bunları da bahane etmeyin sisteme

ben bu bölünme yapıldığından beri söylüyorum ve bundan sonra da söylemeye devam ederim, yaşanan olaylarla bir alakası yok bunun. bu bölünme ile ilgili ilk yazdığım mesajda fikrim neyse hala odur bilip bilmeden atıp tutma.

• Kusura bakmayın ama forum böyle giderse kapatılır bile. Devlete, emniyete, hükümete edilen hakaretlerin haddi hesabı yok. Hakareti düşünce özgürlüğü ile karıştırmayalım. Modlar bu aralar biraz hızlı çalışsın bence yoksa iş sakata binecek.
  • Anket laf olsun diye açılmış neyi tartışıyoruz ki?
  • bu sistem sayesinde özellikle gsliler rahat rahat atıp tutuyor fener hakkında.
  • quote:

quote:

quote:

ben bu bölünme yapıldığından beri söylüyorum ve bundan sonra da söylemeye devam ederim, yaşanan olaylarla bir alakası yok bunun. bu bölünme ile ilgili ilk yazdığım mesajda fikrim neyse hala odur bilip bilmeden atıp tutma.

Madem bu bölüm yapıldığından beri söylüyorsan o zaman açtığının konunun linkini buraya koyup "işte görüyorsunuz" demeyeceksin.

• Yeni Düzenleme olmasaydı Buralarda tam bir katliam olurdu.
  • anket zaten herşeyi gösteriyor.açıkça fikrim bende beğenmedim.futbol bölümü parça pinçik olmuş.burada insan gibi tartışanların suçu ne ki.tamam rakip takımın forumlarına girip hakaret edenler yok değildi ama onlarda şutlanıyordu sonuçta.bence futbol bölümünü bu kadar bölmek yerine biraz daha mod takviyesi daha iyi olurdu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Madem bu bölüm yapıldığından beri söylüyorsan o zaman açtığının konunun linkini buraya koyup "işte görüyorsunuz" demeyeceksin.

oldu paşam

• Anket sonucu da gösteriyor,birçok kişi eski sisteme dönülmesini istiyor.
    Bu sistemin getirilmesinin nedeni bir nevi tartışmaları önlemek ama bu futbola aykırı birşey.
    Tartışma demek illaki karşındakine hakaret maksadında cevaplar atmak değildir,varsa öyle birşey gerekli yaptırımlar uygulanır.
    Eski sistemi geri dönüp,ağır cezalar getirilmesi kanaatindeyim.Kim ki tahrik içeren,hakaret içeren mesajlar atar,gereken cezayı alır.
    Forum üye kaybetmez aksine temizlenerek daha seviyeli bir ortamın oluşmasına katkı sağlar.
    Eski sisteme geri dönülmesi için ne yapmamız lazım?
  • Bizim bölüm gayet keyifli, çok gürültüde olmuyor.Olanlara zaten adminler gerekeni yapıyor.Böle iyi
  • Neden bekleniyor acaba?
  • Bence yapacaksanız tam yapın, kimse kimsenin yazdığını görmesin ve takım da sadece 1 kere seçilsin. Ya da kaldırın eski haline dönsün, yorum yapamaz olduk şikayet almaktan böyle iş mi var.
  • Bu saatten sonra,birden vahiy gelip 200 kişi güzel olmuş demeyeceğine göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Bu saatten sonra,birden vahiy gelip 200 kişi güzel olmuş demeyeceğine göre..

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.