Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Madem eşitlik söz konusu neden BURSASPOR bölümüne herkes yazabiliyor gun ?
  • Hayır anlamıyorum neden hala bu şekilde ? Hayır, Evet'e 2.5 kat fark atmış daha ne olması bekleniyor ? Eski sistemle de çok rahat bir şekilde düzen sağlanır. Alın 3-5 tane yönetici arkadaş provakatörlük yapanlara da basın uzaklaştırmayı olsun bitsin. Adam yan bölümde sövüp sayıyor cevap veremiyorsun.
  • Futbol bölümün tadı tuzu kalmadı. Taraftar forumundan farkı yok. Yazma yetkim olmadığı için diğer takımların bölümlerine girmiyorum ve oradaki arkadaşlarımın yazdıklarını göremiyorum, onlarla karşılıklı tartışıp konuşamıyoruz.
  • anket sonucuna saygı gösterilmelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Madem eşitlik söz konusu neden BURSASPOR bölümüne herkes yazabiliyor gun ?

@Gremory

Burnumdan 3 kere nefes verip tebessüm ederek güldüm

@W7K2D herkese açık olmasa kaç kişi yazacak bursa bölümüne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

@Gremory

Bu seni ilgilendirmez.
  • quote:

quote:

quote:

@Gremory

Bu seni ilgilendirmez.

• Verdiğimiz oyların bir anlamı yoksa niye oy kullandık?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Gremory

Bu seni ilgilendirmez.

• anket sonucuna göre bir uygulamaya gidilecekmi?
  • Kullanıcılar ne kadar haklı olsa da yönetime hak vermemek elde değil. Zorla yönetici seçiyorlar, hemen taraflı ilan ediyoruz. FENERBAHÇE bölümüne konu açılıyor cevap verin GALATASARAYLILAR diye. Silininen konuların çoğunda yöneticiler haklı ama hemen yeni bir konu açılarak tepki veriliyor. Düzen sağlanmasını istiyorsak kendimize de bakmalıyız. Yoksa 3 kullanıcıya 1 yönetici zor yetişir. Her haber için 3 konu açılıyor. Örneğin Muslera gelecek gibi 3 tane, Muslera ile görüşüldü 3 tane, Muslera geliyor 3 tane, Muslera geldi 3 tane, Musleranın maliyeti 3 tane vs. vs. Öyle bir kirlilik var ki özellikle mobil sürümde işkenceye varıyor forumda gezinmek. Transfer ana konuları, maç ana konuları, şike gözaltı ana konuları, sohbet ana konuları olmasına karşı illa herkes kendi konusunu açmakta ısrar ediyor. Arada edilen küfürleri,saygısızlıkları falan saymıyorum bile.

Ben de cevap hakkının kullanılması yanındayım. Birisi GALATASARAY bölümüne BEŞİKTAŞ'ın şike yaparak averaj ile UEFA'ya gittiğini yazıyor. Ha sadece şike yazsa kaale bile almam ama o sene BEŞİKTAŞ 3'lü averaj ile gittiğini bilmiyorlar diyorum 3 sene önce olmasına karşı. PM Atıyorum ilgilenmiyor yazan, yöneticiye bildiriyorum işlem yok. E ben de yazamıyorum ki yalan diye. Bu durumda ben de mi konu açayım ey GALATASARAYLI şu sallayan üye diye?

Birbirimize karşı biraz esnek olalım, yöneticilere karşı biraz esnek olalım. Ki spor bölümünü kapatsalar bile kimsenin umrunda olmaz, çünkü burası Donanımhaber. İşi oraya getirmeyelim bence.

• Anket sonucuna bakılırsa..
  • Mail attım inanıyorum ki objektif bir şekilde ilgilenicektirler
  • yüce Am@deus anket konusundan devam edin buyurdular ama anket konusunu ipleyip takan bi yönetici/mod yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yüce Am@deus anket konusundan devam edin buyurdular ama anket konusunu ipleyip takan bi yönetici/mod yok

Takip ediliyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

yüce Am@deus anket konusundan devam edin buyurdular ama anket konusunu ipleyip takan bi yönetici/mod yok

yapma be hocam :) daha 1-2 hafta önce nickini yanlış hatırlayabiliyor olacağım için yazmicam ama bi arkadaş anket sonucu pek takılmıyor, şikayetiniz varsa vs konu hakkında gun'e mesaj atın vs demişti. he takip ediliyor dediğiin girip okumaksa eyvallah :)
  • Şike olayı bittikten sonra eski sisteme dönülebilir bence ama şimdi degil.Şike ile ilgili soruşturma devam ettiginden herkes birbirine Laf atıyor.Ortam biraz sakinleşsin,herkes Futbol konuşmaya başlasın sonra yöneticiler burda Açıklama yapsın olur olmaz diye.
  • quote:

quote:

quote:

yapma be hocam :) daha 1-2 hafta önce nickini yanlış hatırlayabiliyor olacağım için yazmicam ama bi arkadaş anket sonucu pek takılmıyor, şikayetiniz varsa vs konu hakkında gun'e mesaj atın vs demişti. he takip ediliyor dediğiin girip okumaksa eyvallah :)

Kim o arkadaş yönetimden'mi ?

• quote:

Kim o arkadaş yönetimden'mi ?

işte dedim ya tam hatırlayamıyorum diye, ama musakkayla sen de vardın sanırım... eski mesajlara baktım da silinmişler sanırım.

yada site hakkında görüşler bölümünde futbolla alakalı bi konu da olabilir ama burası diye kalmış aklımda, neyse artık ispatlayamadık
  • Yönetimden birisi bunu söyleyemez çünkü zamanımızı bu işe ayırdığımızı bilir , üye bunu söyleyebilir kendi görüşüdür yönetimide bağlamaz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.