Şimdi Ara

!!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.661
Cevap
4
Favori
75.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ambulansdasda

Hayatımda duyduğum en saçma şey. YAzık insanların vaktini çalıyorsunuz. Üstelik konunun başında . a..oyim diye küfür de etmiş! Ne kadar ciddi olduğu burdan anlaşılabiliyor. Muhtemelen çocuk! İyi günler....

Senin inanmaman diğer insanların okumasına neden engel olsun bunu neden yapmaya çalışıyosun?.
    orda ki o kelime insanların günlük hayatında yer edinmiş o kelime zaten içlerinden veya yanlızsa normal olarak okuduktan sonra çoğunun dediği kelimedir.orada bir küfür yok düzgün oku bir gözlük al doktora at.Kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş. diye boşuna söylememişler.Ordaki o kelimenin espirisini anlamayacak kadar çoçuksun.ve zaten nickinde haysiiyet bir ahlak bir ne bilim birşey yok.bundan sonra kimsenin açtığı bilgi veren konulara girip te yok uydurma bunlar hurafe kayık mandal bilmem ne böyle şeyler yazıpta boşuna post kasma.ve yazacağın hiç bir şeye cevap alamıcaksın çünkü cevap alıcak şeyler yazmıcaksın zaten.bu yazıya cevap olarak birşey yazıcaksın ama pek bir etki yaratmıcaktır.bundan emin ol.ve sanada iyi geceler.saate bak

• quote:

Orjinalden alıntı: RuLeT^#

quote:

Hayatımda duyduğum en saçma şey. YAzık insanların vaktini çalıyorsunuz. Üstelik konunun başında . a..oyim diye küfür de etmiş! Ne kadar ciddi olduğu burdan anlaşılabiliyor. Muhtemelen çocuk! İyi günler....

Senin inanmaman diğer insanların okumasına neden engel olsun bunu neden yapmaya çalışıyosun?.
    orda ki o kelime insanların günlük hayatında yer edinmiş o kelime zaten içlerinden veya yanlızsa normal olarak okuduktan sonra çoğunun dediği kelimedir.orada bir küfür yok düzgün oku bir gözlük al doktora at.Kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş. diye boşuna söylememişler.Ordaki o kelimenin espirisini anlamayacak kadar çoçuksun.ve zaten nickinde haysiiyet bir ahlak bir ne bilim birşey yok.bundan sonra kimsenin açtığı bilgi veren konulara girip te yok uydurma bunlar hurafe kayık mandal bilmem ne böyle şeyler yazıpta boşuna post kasma.ve yazacağın hiç bir şeye cevap alamıcaksın çünkü cevap alıcak şeyler yazmıcaksın zaten.bu yazıya cevap olarak birşey yazıcaksın ama pek bir etki yaratmıcaktır.bundan emin ol.ve sanada iyi geceler.saate bak

arkadaşım oku millete çemkirmehttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=foton+kusagi new age'ci işi bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

quote:

Orjinalden alıntı: RuLeT^#

quote:

arkadaşım oku millete çemkirmehttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=foton+kusagi new age'ci işi bunlar

Yazış biçiminiz zararlı bir yazıdır.ayrıca ben o arkadaş gelene kadar kimseyle böyle yazışmadım ayrıca o tek bir forum üyesidir millet değildir.millet:çoğunluğu ifade eder ve burda böyle yazı yazdığım bir tek üye görüyorum.orda yazılanlarla burda yazılanların farkı yok denecek kadar az.ve ayrıca sen önce konu başındakileri okuda ondan sonra yazı yaz.kolay gelsin

• ağız açtıracan adam akıllı oku verilen bilgiden sonra ne yazılmış herkez biliyor copy-paste yapmayı

Orjinalden alıntı: semih_efendi

ağız açtıracan adam akıllı oku verilen bilgiden sonra ne yazılmış herkez biliyor copy-paste yapmayı

Ne yapmaya çalışıyorsun sen.Amacın nedir? neden hep böyle konuları batırmak için veya kapatmak için uğraşanlar çıkıyor.ağız açamazsan bu konu benim konum yöneticisi benim copy-paste yapmayı herkez bilir.bilmemesi için bir sebeb mi var.veya ne kötülüğü var bunun.insanlar merak ettiği şeyleri diğer insanlarla paylaşmasının yani copy-paste yapmasının ne kötülüğü var şimdi sen şunuda dersin bunu yazana hakaret o düşünmüyor bunları sen niye düşünüyorsun.ayrıca o verdiğin linktekilerde copy-paste ama kimse girip birşey demiyor.Ama böyle dikkat çekmeye çalışan kişiler gelip böyle önemli konuları mundar ediyor.,Gerçi başarıyorlarda neyse.ben daha konuyla ilgili düzgün şeyler yazılmadığı sürece bir şey yazmıcam konuyla ilgisi olmadan yazanlara.

• Verilen bilgileri, iddaaları okumak, sonra da varsa sorusunu sormak yada itirazını yapmak dururken;
    Neden "Bu ne olm ya", "Kıyamet gelsede kopsak" "olmazsa bana tost ısmarlayın" seviyesinden cevaplar verilir?

Böyle yapınca o gerçeklerden kaçmış mı oluyorsunuz?

Ben yazdıklarımda açıkça 21 Aralık 2012'de kıyamet'in kopmayacağını, yeni bir çağa geçileceğini belirttim. İçinde bulunduğumuz Kali Çağı, yani karanlık çağ 4 sene sonra sona erecektir. Gülerek, dalga geçerek, alay ederek bundan kaçamazsınız. İnanın bana Nuh zamanındaki insanlar sizden daha fazla gülüp-dalga geçmişlerdi ama Marduk geldiği zaman kaçamadılar..

Bu gezegen üzerinde üç boyutlu yaşam bu tarihte sona ererek 4. boyuta, yani sevgi boyutuna geçilecek. Marduk gezegen üzerindeki gerekli fiziksel değişiklikleri yaparken, foton kuşağı da ruhsal yükselmeyi gerçekleştirecektir.

Tanrı herkesin özgür iradesine saygı gösterir, Altın Çağda olmayı, yaşamayı seçenler onu yaşayacak. İstemeyenler, bu gerçeğe hazır olmayanlardan ise zorla bu çağı yaşamaları istenmeyecek.
    Aslında tek yapılması gereken şey istemek.. Altın Çağda yaşamayı seçmek, bunu yapan herkes o Çağı yaşayacak.. Fakat Ruhban sınıfının uydurduğu korku ilizyonuna tutunanlar, Tanrının kendilerini uzaktan bir yerden izleyip, onları Cehenneme atmak için fırsat kollayan kötü, acımasız, zalim bir varlık olduğunu düşünenler için yapılabilecek fazla bir şey olmayacak..

Mesih Hazretleri "Benim yaptığım herşeyi sizde yapabilirsiniz" demişti, Ruhban sınıfı size Mesih'in bu sözüyle neyi kastettiğini hiç açıklamadı. Size orada kastedilen şeyi "Nasıl Yapabileceğinizi" değil, "Neden Yapamayacağınızı" anlattılar hep. Beyinlerinizi korku, acizlik, günahkarlık ve zavallılık tohumları ile doldurdular, en sonunda insanlar onların ellerinde oyuncaklara, piyonlara dönüştü.

Size şunu açıkça söylüyorum ki sizin Ruhunuzla Mesih'in Ruhu, yada Muhammed'in Ruhu arasında hiçbir fark yok. Onların Ruhları sizinkinden daha üstün, daha değerli, daha kutsal değil. Bu sözümü hemen yanlış anlamaya çabalamayın. Söylemeye çalıştığım şey hepimizin Ruhu değerli ve kutsaldır.

Geldiğimiz kaynak aynı kaynak, geldiğimiz öz aynı öz, geldiğimiz yuva aynı yuva. Kimsenin Ruhu diğerinden daha değerli, yada daha kutsal değil, hepimiz değerli ve kutsalız...

Ölüm kapısından geçip diğer tarafa gittiğinizde; orada sorgu-sual, dayak, işkence, bağırış-çağırışlarla değil; derin ve içten bir "Yuvana Hoşgeldin" ile karşılanacaksınız..

Şimdi Tanrı 21 Aralık 2012'de oyun alanında yepyeni bir sayfayı kullanıma açacaktır. Dünya insanı 4. boyutu, yani sevgi boyutunu deneyimleyecektir. Belli bir süre sonra da 5. boyuta yani yaratım boyutuna çıkılacaktır.

Bu konulara yabancı olan arkadaşlar dalga geçeceklerine, konu hakkında daha fazla bilgi için;

Ramtha, Kryon ve Tobias gibi yüksek boyutlardan bilgiler veren varlıkların mesajlarına,
    Kirael'in Fred Sterling'e yazdırdığı "Büyük Değişim" kitabına,
    T. Lobsang Rampa'nın yazdığı tüm kitaplara,
    Zecharia Sitchin'in yazdığı kitaplara,
    Poyraz Vurgun isimli bir Türk'ün kanallığını yaptığı "Birleşik Konsey'in" mesajlarına bir göz atın.

• Gençler boş işlerle uğraşıyorsunuz. Bu hikayelere ciddi ciddi inananlar var. Rezalet

Orjinalden alıntı: Drizz

Gençler boş işlerle uğraşıyorsunuz. Bu hikayelere ciddi ciddi inananlar var. Rezalet

bide inanip bilgi verip böbürleniyorlar ya orda ölüyorum bitiyorum artık kastırmıcam tamam büyüksünüz abi bişey sorucam yalnız bu kuşak biza deyecek ya biyerlerimizden kıvılcım falan çıkacak mı ?

!!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!!

yazılar dökümanlar pek yeterli gelmemiş

sanırım bazı görseller zihinlerde lamba yaktırabilir

Nasııll??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

Verilen bilgileri, iddaaları okumak, sonra da varsa sorusunu sormak yada itirazını yapmak dururken;
    Neden "Bu ne olm ya", "Kıyamet gelsede kopsak" "olmazsa bana tost ısmarlayın" seviyesinden cevaplar verilir?

Böyle yapınca o gerçeklerden kaçmış mı oluyorsunuz?

Ben yazdıklarımda açıkça 21 Aralık 2012'de kıyamet'in kopmayacağını, yeni bir çağa geçileceğini belirttim. İçinde bulunduğumuz Kali Çağı, yani karanlık çağ 4 sene sonra sona erecektir. Gülerek, dalga geçerek, alay ederek bundan kaçamazsınız. İnanın bana Nuh zamanındaki insanlar sizden daha fazla gülüp-dalga geçmişlerdi ama Marduk geldiği zaman kaçamadılar..

Bu gezegen üzerinde üç boyutlu yaşam bu tarihte sona ererek 4. boyuta, yani sevgi boyutuna geçilecek. Marduk gezegen üzerindeki gerekli fiziksel değişiklikleri yaparken, foton kuşağı da ruhsal yükselmeyi gerçekleştirecektir.

Tanrı herkesin özgür iradesine saygı gösterir, Altın Çağda olmayı, yaşamayı seçenler onu yaşayacak. İstemeyenler, bu gerçeğe hazır olmayanlardan ise zorla bu çağı yaşamaları istenmeyecek.
    Aslında tek yapılması gereken şey istemek.. Altın Çağda yaşamayı seçmek, bunu yapan herkes o Çağı yaşayacak.. Fakat Ruhban sınıfının uydurduğu korku ilizyonuna tutunanlar, Tanrının kendilerini uzaktan bir yerden izleyip, onları Cehenneme atmak için fırsat kollayan kötü, acımasız, zalim bir varlık olduğunu düşünenler için yapılabilecek fazla bir şey olmayacak..

Mesih Hazretleri "Benim yaptığım herşeyi sizde yapabilirsiniz" demişti, Ruhban sınıfı size Mesih'in bu sözüyle neyi kastettiğini hiç açıklamadı. Size orada kastedilen şeyi "Nasıl Yapabileceğinizi" değil, "Neden Yapamayacağınızı" anlattılar hep. Beyinlerinizi korku, acizlik, günahkarlık ve zavallılık tohumları ile doldurdular, en sonunda insanlar onların ellerinde oyuncaklara, piyonlara dönüştü.

Size şunu açıkça söylüyorum ki sizin Ruhunuzla Mesih'in Ruhu, yada Muhammed'in Ruhu arasında hiçbir fark yok. Onların Ruhları sizinkinden daha üstün, daha değerli, daha kutsal değil. Bu sözümü hemen yanlış anlamaya çabalamayın. Söylemeye çalıştığım şey hepimizin Ruhu değerli ve kutsaldır.

Geldiğimiz kaynak aynı kaynak, geldiğimiz öz aynı öz, geldiğimiz yuva aynı yuva. Kimsenin Ruhu diğerinden daha değerli, yada daha kutsal değil, hepimiz değerli ve kutsalız...

Ölüm kapısından geçip diğer tarafa gittiğinizde; orada sorgu-sual, dayak, işkence, bağırış-çağırışlarla değil; derin ve içten bir "Yuvana Hoşgeldin" ile karşılanacaksınız..

Şimdi Tanrı 21 Aralık 2012'de oyun alanında yepyeni bir sayfayı kullanıma açacaktır. Dünya insanı 4. boyutu, yani sevgi boyutunu deneyimleyecektir. Belli bir süre sonra da 5. boyuta yani yaratım boyutuna çıkılacaktır.

Bu konulara yabancı olan arkadaşlar dalga geçeceklerine, konu hakkında daha fazla bilgi için;

Ramtha, Kryon ve Tobias gibi yüksek boyutlardan bilgiler veren varlıkların mesajlarına,
    Poyraz Vurgun isimli bir Türk'ün kanallığını yaptığı "Birleşik Konsey'in" mesajlarına bir göz atın.

Konu için ortaya koyabileceğiniz bilimsel bir kanıt yada bilimsel bir araştırma metni var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Tevrat'ın baş kısmında Nefilimler denen yaratıklardan söz edilir. Üstün zekaya sahip dev yaratıklar onlardır..

Eskiden insanlar şimdikinin iki katı boya ve ömür süresine sahipti, yani insanlar bile o zamanlar dev gibiydiler. Bu sana Nefilimlerin boyutları hakkında bilgi verecektir.

T. Lobsang Rampa insanların bu devler yanında cüce gibi kaldıklarını söylüyor. İnsanlar o dönemde yaklaşık 3-3.5 metre boya sahiptiler. Nefilimler'de herhalde bu durumda 10 metre civarında olabilirler gibi geliyor bana..

Bu arada arkadaşlar T. Lobsang Rampa'nın kitaplarını da mutlaka alıp okumanızı tavsiye ediyorum. Çok enteresan bilgiler var içlerinde..

Önemli Not: Yuşa peygamberin 10 metrelik mezarı olduğu söylenir, duymuşsunuzdur.. Kimbilir belki de o Üstün Zekalı Devlerden, yani Nefilimlerden biri olabilir..

dünyadaki incil, tevrat ve kur'an kitaplarından değiştirilmeyen bir tek kur'an kalmıştır.

o nedende nefilim denilen şeyler doğru olmayabilir.

National Geographic Kanalının verdiği İslamiyet ve Kuran belgeselinizi izlemenizi öneririm. Şu an bile kitabın nasıl değiştirildiğini gördüğünüzde şaşıracaksınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

quote:

Konu için ortaya koyabileceğiniz bilimsel bir kanıt yada bilimsel bir araştırma metni var mı?

Bak orada araştırma yapabileceğin kaynakları yazdım, onlara bir göz at istersen..

• quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Tevrat'ın baş kısmında Nefilimler denen yaratıklardan söz edilir. Üstün zekaya sahip dev yaratıklar onlardır..

Eskiden insanlar şimdikinin iki katı boya ve ömür süresine sahipti, yani insanlar bile o zamanlar dev gibiydiler. Bu sana Nefilimlerin boyutları hakkında bilgi verecektir.

T. Lobsang Rampa insanların bu devler yanında cüce gibi kaldıklarını söylüyor. İnsanlar o dönemde yaklaşık 3-3.5 metre boya sahiptiler. Nefilimler'de herhalde bu durumda 10 metre civarında olabilirler gibi geliyor bana..

Bu arada arkadaşlar T. Lobsang Rampa'nın kitaplarını da mutlaka alıp okumanızı tavsiye ediyorum. Çok enteresan bilgiler var içlerinde..

Önemli Not: Yuşa peygamberin 10 metrelik mezarı olduğu söylenir, duymuşsunuzdur.. Kimbilir belki de o Üstün Zekalı Devlerden, yani Nefilimlerden biri olabilir..

dünyadaki incil, tevrat ve kur'an kitaplarından değiştirilmeyen bir tek kur'an kalmıştır.

o nedende nefilim denilen şeyler doğru olmayabilir.

National Geographic Kanalının verdiği İslamiyet ve Kuran belgeselinizi izlemenizi öneririm. Şu an bile kitabın nasıl değiştirildiğini gördüğünüzde şaşıracaksınız.

Tamam; Yahudi Ruhban Sınıfının Tevrat üzerinde bazı değişiklikler yaptığı doğrudur; ama bu Tevrat'ın tamamen değiştirildiği anlamına da gelmez.. Yani onların Nefilimleri kafalarından uydurduklarını düşünmek bana uzak bir ihtimal olarak geliyor.

Tevrat'ın Nefilim dediği devlere Sümerlerin Annunaki adını verdikleri bilinmektedir.. Sümerler'de mi kafalarından uyduruyorlar sence..

• Efulim diye bir şarkı vardı.
    Size sorduğum sadece herhangi bir fosil kemik vs. var mıdır bu fifilimlerle ilgili? Mu Atlantis vs hakkında herhangi bir kalıntı var mıdır? Bugün gerek sonar cihazlarla (ses dalgaları kullanarak haritalama) gerek insansız denizaltılarla okyanusların dip haritaları çıkarılmıştır. Pasifik okyanusu veya herhangi bir okyanusun altında herhangi batmış bir kıta kalıntısına rastlanmamıştır. Basit bir gemi bile battığında arkasında onlarca kalıntı bırakırken, koskoca bir kıta battığında herhangi bir kalıntı bırakmaması mümkün müdür? 265 milyon yıl öncesinde yaşamış yaratıkların bile kalıntıları fosilleri bulnabilirken, çok daha sonra yaşadığı idda edilen devlerin(!) herhangi bir kalıntısının bulunamamış olması mümkün müdür?
    İnsandan farklı bulunan tek kalıntılar endonezya adalarında bulunan 55 cm boyutunda insanlarla aynı zamanda yaşamış, alet kullanabilme yetisine sahip yaratıklar ait kalıntılardır. Bu yaratıkları insandan ayıran en önemli ayrıntı normal bir insan anatomisine göre 60 cm'den daha küçük insanların yaşamasının mümkün olmamasıdır. İnsan cüce bile olsa yetişkinliklerinde iç organ büyüklükleri birbirine çok yakındır. Fakat bu yaratıkların kemik yapılarına göre organlarının normal insan boyutunda olması imkansız ve norma insan organlarının sığması da imkansızdır. Bence bu çok daha ilginç. Nat. Geo.'da izlediğim bir belgeselde görmüştüm bunları daha sonra da üzerinde baya bilgi okumuştum. Bu yaratıkları ücüc bücüc fifilim falan olarak asla tanımlayamayız çünkü yanlarında bulunan eşyalar o zamanlar insanların da kullandığı aletlere yakındı, yani gelişmiş falan değillerdi.

• İlginç.Foton kuşağı gayet mantıklı geliyor.Eğer ciddi ciddi okadar büyük bir gezegen dünyaya yaklaşırsa dünya yok olabilir.(Aklıma gora geldi bunları yazarken )

Nasııll??
  • Bahsettiğiniz devlere ait olabilecek bir fosil resmi.En azından kanıt olabilir

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2148&no=1

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bahsettiğiniz devlere ait olabilecek bir fosil resmi.En azından kanıt olabilir

Link için sağol.. çok enteresan fotoğraflar, bilgiler var sayfada
    hepsini inceledim, özellikle de o helikopter, uçak resimli hiyeroglife herkes bakmalı
    bilimsel kanıt diye tutturanlar aradıkları şeyi orada bulacaklardır..

• quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bahsettiğiniz devlere ait olabilecek bir fosil resmi.En azından kanıt olabilir

tarafsız olana çok faydalı kaynaklar bunlar,sağol

Nasııll??

•  !!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!!

yaln,z sunu belirtmek isterim en basinda ! avrupa ziyonist fikirlerini turklerin ustunden yaymaya calismasin !!! 16.000 yillik yazilar bulundu kazakistanda magrada ve turkce cevrimleri yapilabildi ! ok oz gibi on turkce cumleler bulundu ! tek tanri , tanridan gelme insan ( kurandada yazar Allah kendinden bir nefis ademe verdi diye ) sonra tekrardan tanriya dosnus...

bu arada sunuda soyliyeyim avrupali ne kadar inkar etmek istesede , dunyadaki beyaz irkin kaynagi turki halktir ! eski cin kaynaklarinda turkler icin sarisin mavi gozlu ( sumerliler gibi kuzeyde yasayan ) guneydekileri icin ise siyah sacli mavli gozlu tasvir edilmisler (oysaki afrikakdaki misirlilar bile piramitlerde siyah renkliydi , hani avrupali derya bizim soyumuz ariandir yani afrikadan gelme yunan medeniyeti. bu yuzdende onlara gore ilk beyaz insan afrikadan gelmis ). Zaten sumerlerin su ana kadar bilinen 300 kelimesinin 280 turkceye benzemekte ve baska hic bir dil benzememktedir. Aslında turkler avrupalı tarihciler tarafindan at ustunde anlatılırdı ! oysaki asyadaki antik kazıların artması ilede birlikte cok seyler bulundu ! hunlara ait islenmis aletler , halılar ( bu yuzden avrupali hunlari arian kokenli halk yapma capasinda :D ) ve en onemliside eski bir turk askerinin mezari bulund. asker sarisindi ( resmini koyardim ama cok igrenc ) ve cogumuzun bilmedigi yeni bulunan gokturk paralari ...

aslında gercek tarih mısırda veya mezapotamyada degil , sibiryadadir ...

• uzaydaki hareketler döngüsel olduğundan daha önce bu kuşağa girilmiş olmaıs gerekmezmiydi?

gerçk olsa heralde şu anda ölümsüz bi kavmin olması gerekirdi.

bence saçma.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.