Şimdi Ara

!!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
4
Favori
75.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bahsettiğiniz devlere ait olabilecek bir fosil resmi.En azından kanıt olabilir

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2148&no=1

Link için sağol.. çok enteresan fotoğraflar, bilgiler var sayfada
    hepsini inceledim, özellikle de o helikopter, uçak resimli hiyeroglife herkes bakmalı
    bilimsel kanıt diye tutturanlar aradıkları şeyi orada bulacaklardır..

:D O resmin doğruluğunu araştır bakalım bir internette. İlk gördüğün şeye inanma öyle hemen.

• quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Bahsettiğiniz devlere ait olabilecek bir fosil resmi.En azından kanıt olabilir

http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2148&no=1

Link için sağol.. çok enteresan fotoğraflar, bilgiler var sayfada
    hepsini inceledim, özellikle de o helikopter, uçak resimli hiyeroglife herkes bakmalı
    bilimsel kanıt diye tutturanlar aradıkları şeyi orada bulacaklardır..

:D O resmin doğruluğunu araştır bakalım bir internette. İlk gördüğün şeye inanma öyle hemen.

Ben o resmi ilk kez görmedim, yıllardır varlığından haberdarım. Sadece sizlerin de görmeniz için özellikle onu belirttim. O resmi onbinlerce insan bizzat Mısır'da gördü, benim bir arkadaşım da Mısır'a gittiğinde bizzat gözleriyle gördü. O resimde herhangi bir sorun yok.. sadece olayı manipüle etmek, kafa karıştırmak isteyenlerin oynadıkları oyunlar var.. bence sende onların oyunlarına gelme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 8 Ekim 2008; 12:05:03 >

• 2012 de olmazsa buyuk halaykırıklıgı

Orjinalden alıntı: conconns

uzaydaki hareketler döngüsel olduğundan daha önce bu kuşağa girilmiş olmaıs gerekmezmiydi?

gerçk olsa heralde şu anda ölümsüz bi kavmin olması gerekirdi.

bence saçma.

Uzaydaki hareketler döngüsel zaten.. Her 26.000 yılda bir bu kuşağa giriliyor ve yaklaşık olarak 2500 yıl bu kuşağın içinde kalınıyor..
    konu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıkla ve sayfanın tamamını oku..

http://www.indigodergisi.com/didem_foton_11.htm

• herkesin gözardı ettiği birşey var, dünyamız ve evren çok sistematik,makina gibi işleyen sistemler üzerine kurulu olarak yaşıyor.

son zamanlarda buzulların erimesi konusunu herkes biliyor, tıpkı birzamanlar olduğu gibi yine buzul çağı yaşanması lazımki dengeler yerine otursun, dünya bazı zamanlar bunu yapar, insanların tükenmek bilmeyen iştahları kaynakları tüketmeye doğayı kurutmaya yol açtığında dünya kendisi yenilemek için bizim için felaket ama dünya gezegeni için hayati önem taşıyan bazı olaylar yaşanır ki bunlar gezegenin sağlık bir biçimde devam etmesi için zorunlu hale gelen olaylardır

Nasııll??
  • İnanmak isteyen için kanıt gerekmez, inanmak istemeyen için bütün kanıtlar yetersizdir.

İnanmak isteyen için kanıt gerekmez, inanmak istemeyen için bütün kanıtlar yetersizdir.

Doğru söze ne hacet..
    Zannedersem senin için bütün kanıtlar yetersiz oluyor bu durumda..
  • quote:

quote:

İnanmak isteyen için kanıt gerekmez, inanmak istemeyen için bütün kanıtlar yetersizdir.

Doğru söze ne hacet..

Ortada adam akıllı, bilimsel bir kanıt yokki. Sadece varsayımlar. Ve siz de ellerinde kanıt olmayan insanların yazdıklarına inanıyorsunuz. Bunların hepsi birer fikir birer düşünce.

quote:

quote:

Doğru söze ne hacet..

Ortada adam akıllı, bilimsel bir kanıt yokki. Sadece varsayımlar. Ve siz de ellerinde kanıt olmayan insanların yazdıklarına inanıyorsunuz. Bunların hepsi birer fikir birer düşünce.

Tamam..
    21 Aralık 2012'de Marduk gelip kapıya dayandığında ve gökyüzü simsiyah olduğunda beklediğin kanıta ulaşmış olursun merak etme..

• şuanki dünaynın ve medeniyetlerin dökümanları bilgileri belgeleri dış tahribatlara karşı şimdiden koruma altına alınmalı ki olası tarih farklılaşmasında gelecek nesillere aktarılabilsin.

Nasııll??
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus_1907

şuanki dünaynın ve medeniyetlerin dökümanları bilgileri belgeleri dış tahribatlara karşı şimdiden koruma altına alınmalı ki olası tarih farklılaşmasında gelecek nesillere aktarılabilsin.

Dostum ne gerek var ki buna? Bu karanlık Kali Çağını hatırlamayı kim isterki o zaman..
    uzak olsun bizden..
  • quote:

quote:

şuanki dünaynın ve medeniyetlerin dökümanları bilgileri belgeleri dış tahribatlara karşı şimdiden koruma altına alınmalı ki olası tarih farklılaşmasında gelecek nesillere aktarılabilsin.

Dostum ne gerek var ki buna? Bu karanlık Kali Çağını hatırlamayı kim isterki o zaman..
    uzak olsun bizden..

belgeler bilgiler aktarılmazsa kısır döngü yaşanır, gelecekte yaşayacak insanlarda tıpkı şimdiki bizler gibi herşeye sıfırdan başlayıp geçmişi araştırmaya başlıcaklar belki onlar insanın atasının maymunda değılde kertenkele yada nebilim fare falan olduğunu söyleyip ders kitaplarına işleticekler, onları uğraştırmamak için diorum

Nasııll??

• iyide eğer DNAlar birleşirse ve herkesin DNA kodlamasının birbirinden farklı olduğu göz önğne alınırsa , her insanına ayrı bir yetenek gelmesi gerekmez mi??

yani mantıken herkeste aynı özellğin olması saçma

ayrıca auralarımız ve chakralarımızı belli başlı sholin teknikleriyle şu anda keşfedebilir,açabiliriz(bence)
  • Bkz. bu mumkun cunku bizim suan yapamadığımız bazı şeyler tarhi oncesinden bircok medeniyet yapmıstır.Bence buda o medeniyetlerin teknolojileri suanki teknolojiden ustundur.Bu foton kuşağı olayı o zamanlarda bir kere gerçeklemiş olabilirmi? Bana mantıklı geliyo

Dh 2006 Üyeleri
  • mantıksız. öyle bi durum olsa NASA bir açıklama yapar yada universitelerde tartışılır. bildiğim ve duyduğum kadarıyla böyle bir olay yok. olsa bile aşırı fotonlar mutasyonlara neden olabilir ama bunlar insanların süperman olup uçması gibi olmaz.

2 kafalı,4 bacaklı,3 kollu,8 gözlü, yara bere içinde insanlar doğabilir. sadece bu kadar. nerden mi biliyorum bkz: insanlığın gelişimi ve evrim teorisi.

he illaki "evrim mi, satanist lan bu, yakın!" diyenler de çıkar .)

quote:

quote:

uzak olsun bizden..

belgeler bilgiler aktarılmazsa kısır döngü yaşanır, gelecekte yaşayacak insanlarda tıpkı şimdiki bizler gibi herşeye sıfırdan başlayıp geçmişi araştırmaya başlıcaklar belki onlar insanın atasının maymunda değılde kertenkele yada nebilim fare falan olduğunu söyleyip ders kitaplarına işleticekler, onları uğraştırmamak için diorum

Altın Çağın üstün insanları astral seyahat ve zamanda yolculuk gibi konularda usta olacakları için istedikleri an geçmişe giderek Kali Çağını yada Lemurya, Atlantis gibi daha eski çağları gidip görebilir, inceleyebilirler..

• quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

Bkz. bu mumkun cunku bizim suan yapamadığımız bazı şeyler tarhi oncesinden bircok medeniyet yapmıstır.Bence buda o medeniyetlerin teknolojileri suanki teknolojiden ustundur.Bu foton kuşağı olayı o zamanlarda bir kere gerçeklemiş olabilirmi? Bana mantıklı geliyo

piramitler,stonehenge vs gibi teknoloji gerektiren yapılardan bahsediyorsan ilginç bir düşünce ama bence bir eksiği var. dediğin gibi olsaydı bütün bu mimariler ve yapılar aynı yıllarda farklı medeniyetler tarafından aynı anda yapılmalıydı. ve bütün bilimsel gelişmeler aynı anda olmalıydı.

halbuki bilim milattan binlerce yıl önce insanın varlığıyla gelişmeye başlamış ve en önemli gelişme ise bu "foton" olayı başlamadan yani 17. yüzyıldan sonra ve özellikle günümüzde yaşanmıştır.

• herşeye imkan var ama zamanda yolculuğa daha doğrusu geçmişe yada geleceğe fiziksel maddesel ziyarete vede müdahaleyi mümkün görmüyorum

Nasııll??
  • quote:

herşeye imkan var ama zamanda yolculuğa daha doğrusu geçmişe yada geleceğe fiziksel maddesel ziyarete vede müdahaleyi mümkün görmüyorum

Müdahale edemezler zaten sadece gidip izleyebilirler..
  • quote:

quote:

quote:

Doğru söze ne hacet..

Arkadaşım Marduk yani nibiru 4 yıl önce görülmüştür.ve kanıtlanmıştır.dünyadan 4 kat büyüktür.ve kızıl rengindedir.ama foton kuşağı ondan gelen yüksek enerjiden dolayı oluşacaktır.Nasıl ki uydumuz olan ay ın çekim gücü dünyada sellere yol açıyorsa düşün artık 4 kat büyük bir gezegenin vereceği enerji neler yapar.bu foton kuşağında bir enerjiden bahsediliyor okuduysan şayet o enerji bence büyük bir ihtimalle o gezenin vereceği enerjidendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 9 Ekim 2008; 21:06:46 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.