Otomatiği çıksın o bile devrimdir ve rakiplerini sallar!
Esp gelir sun roof uzak bi hayal arka cam otomatiği mecburen gelir bkz. yeni kango otomatik şanzıman duologic ile sınırlı kalır çift kavrama koyucaklarını pek zannetmiyorum
Zor bunların hepsi Rakiplerinde olmayan bir özellik neysede Fazlası diğer raqkipleride göz önünde bulundurularak bir sonraki yeni kasaya saklanır.
Bu böyle devam eder.
Kango yada otomatik vites gelecekmiş!
Renault türkiyede çok kan kaybetti keza kangoda beklenen başarıyı gösteremedi otomatiğinin pek bişe değiştirceğini zannetmiyorum
Doblo doblodur. Koli taşımak zorunda olanlar için köşeli imal edilmiş ticari bir taşıt neticede...
Talep üzerine cam ve koltuk takılmış. Yapacak bişi yok...
Resimlerden gördüğüm kadarıyla arkası çift cam sanki. Belkide siyah boya çok iyi yansıtıyor arkadaki aracı çözemedim...
Ama silecek' in monteli olduğu uzun bir kuşağın altında diğer camın olduğunu görmek istedim. Neyse mühim değil, hayatta para verip alacağım bir araç diil ne de olsa. Beleş gelse de satıp güzel bir Pejo 607 alsam, gezsem 25.000 liraya...
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
quote:
Orijinalden alıntı: liberoz
Bu resimlerin sızması Fiat'ta büyük üzüntü yarattı. Çünkü malesef bu resimler aracı hakkını kesinlikle vermiyor. Özellikle ön tarafı. Kaput açık ve ışık kötü olduğu için araç güzel gözükmüyor. Ancak şu kadarını söyleyim; aracın ciddi anlamda bir SUV havası var. Şu anda piyasada olan araçlardan ve mevcut Doblo'dan çok farklı. Özellikle önden belli açılardan cip havası çok net. Teknoloji konusuna girmek istemiyorum ama bu sınıfta görülmemiş bir sürü sürpriz var.
Yeni Doblo'yu bekleyenlerin beklediğine değecek. Araç yıl sonundan önce tanıtılacak ancak almak için yeni yılı beklemek gerekecek.
Son olarak aracın hakkını veren resimleri 1 ay içinde bu forumda göreceksiniz...
50 kere sordum yahu Otomatik vites seçeneği varmı bu yeni doblonun ?
Fiorino ya koydularsa ve eski doblonun cargo modeline devam edilip bunun tam anlamıyla aile arabası olarak çıkarılcağını düşünürsek %85 duologic le beraber gelicektir normal otomatiğin gelceğini zannetmiyorum ki fiatın çift kavramalı otomatiğini yeni dobloyla lanse ediceğine hiç ihtimal vermiyorum
Yeni doblo ticari araç olarak geçmiyecekmi? Aile otomobili olacak yazmışsınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Yeni doblo ticari araç olarak geçmiyecekmi? Aile otomobili olacak yazmışsınız?
Yeni doblo nun cargosu olmcak eski doblo cargo üretimine devam edilecek yani yeni doblo panelvan olrk çıkmıcak
Sayın osmanlı13 yani yeni doblo ticari araç statüsünde olmayacakmıdır ?
Hayatımda en sevmediğim araba
ön tampon arka tampon boyası hala opsiyonel
Kangoo , Partner ve Berlingo yeni kasalarda da opsiyonel
siyah renk tampon özellikle ticari kullananlar tarafından tercih ediliyor. Bu tip araçların giriş versiyonları ticari kullanım için almak isteyenlere göre yapılıyor. Hususi kullancaklar genelde full tercih ediyorlar zaten...
@liberoz ne zmn gelio gelcek ay fln mı :)
Sayın liberoz full olan modelinde Dualogic şanzıman varmı acaba birde ticari sınıfında olmayacak dediler doğrumu?
daha önce de belirttiğim gibi:
"Yeni Doblo'yu bekleyenlerin beklediğine değecek. Araç yıl sonundan önce tanıtılacak ancak almak için yeni yılı beklemek gerekecek. "
daha önce belirtmiştim: "o da olacak ancak ilk etapta değil daha sonra devreye girecek... "
yani otomatik seçeneği bir süre sonra çıkacak ve isteğe bağlı olarak alınabilecek...
Hem ticari hem de otomobil versiyonu bugün olduğu gibi olmaya devam edecek. Ancak yine herkes ticariyi tercih edecektir. Çünkü otomobilde ÖTV oranı %37, ticari'de %10. Bu durumda normalde 30.000 TL olan bir ticari aracn fiyatı ruhsatında otomobil yazınca 37.000 TL'ye çıkıyor ve tercih edilmiyor. Sadece taksiciler alıyor; onlar da mecbur oldukları için.