Şimdi Ara

Yeni Dacia Sandero ve Stepway'in fiyatları açıklanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeni Dacia Sandero ve Stepway'in fiyatları açıklanmış

Sandero 1.2 benzinli 23.990TL
    Sandero Stepway 0.9 benzinli ise 29.790TL'den satılacakmış

Detaylar:http://www.ototest.tv/yeni-2013-dacia-sandero-ve-stepway-kac-lira-fiyat-ile-turkiyede-satisa-sunuldu/2304

• önce bi arabalarına dış sıcaklık göstergesi koysunlar

makyaj boş önemli olan güvenlik ekipmanlarının tam olması
  • Kötü bir fiyat değil. 1-2 Bin tl pazarlık payınıda düşününce. 20 bine reno alt yapılı sıfır km araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

önce bi arabalarına dış sıcaklık göstergesi koysunlar

Dış sıcaklık çok mu önemli?
  • Eski Sandero euroNCAP'ten üç yıldız almıştı. Yenileri en az dört yıldız alsa değerlendirilebilir.
  • esp standart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

önce bi arabalarına dış sıcaklık göstergesi koysunlar

Dış sıcaklık çok mu önemli?

bu kış günlerinde uzun yolda giderken çok önemli bir güvenlik unsuru

gizli buz olayının anlaşılmasında yardımcıı oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oldukça uygun fiyatı var, değerlendirilebilir.
  • 0.9 benzinlinin fiyatı uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

esp standart mı?

ESP (elektronik denge programı), ASR (elektronik patinaj önleme sistemi) ile birlikte Dacia’nın iki yeni modelinde de standart donanım olarak yer alıyor. Söz konusu sistem; yol tutuşunun düşük olduğu virajlar ve kaygan yol yüzeyleri gibi zorlu koşullarda aracın dengede kalmasını sağlıyor. ABS, AFU (acil fren destek sistemi) ile birlikte standart olarak sunuluyor. Her iki modelde de sürücü / yolcu hava yastığı ve Isofix bağlantısı standart olarak sunuluyor.
  • ESP ve çift hava yastığı standart
  • 24 bin olaak bakmayın. Bildiğim kadarıyla klima opsiyonel. 26 olarak bakın.
  • boşu 23,990 = +renk(550) derseniz 24540=+klima 1800 derseniz 26340 eder navıgasyon ekran dersenizde 27690, düz renk ,ekransız olsun klima ile 25790 -- kısaca 25790 yada 27690 arasında bir rakam bu fiyata en yakın alınabilecekarabalar aşagıda .stepway için yorum yapmıyorum klasmanı o fiyatlara pek yok o nedenle güzel araba .ben asıl dusterin içinide bu şekilde ne zaman yapacaklar onu merak edyorum.yeni dusterler halen eski iç görünümlü diye biliyorum.genel anlamda fiyatlar şöyle bu fiyatlara göre dacia loganı değerlendirmek lazım
    pejo 206 + 25520 dizeli 30660
    dacia +klima metalik renk 26340
    chevrolet spark 25690
    clio smybol 26.505
    clio eski hb 27.550
    fiat punto 28.470
    polo 29.300
    aveo 30,748
    opel corsa en ucuz 29.300
    yaris 29,900
    clio 4 29.990+metalik(800) renk 30.790
    fiesta 31 tl

sandero stepway dediğim gibi biraz jeep ile normal arası bir araba bu tarz arabalar pek yok .sonuç olarak dacia eskiden en ucuzlardan idi bu fiyatlara göre şartları biraz daha zorlayıp daha iyi bir model araba alınabilir diye düşünüyorum kredi ile alınıyor ise 3-4 milyar fazla vermek mantıklı olan .ilerde 2 elde satmak diğer modellerde daha kolaydır.arkadaşların dediği gibi arada 8-9 milyar gibi bir fark sanırım yok benim gördüğüm dijital ekranı olmayan dacia rakipleri ile arasında 2 ile 4 milyar farkı var.(diğer modellerde klimalı ve en basit motor secenegine göre yazdım hatam olabilir :)insanız, kusura bakmayın varsada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 2 Aralık 2012; 19:31:23 >

• 20.000 TL civarına çekmeliler fiyatı. İngiltere'de 17000 TL.
  • Klima ve metalik rengi hatta yan hava yastıklarını kafaya takmayanlar için en uygun araç olacaktır.

Böyleleri var mı derseniz, evet var biri bizzat meslektaşım bu araçları bekliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

esp standart mı?

Standartmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 2 Aralık 2012; 20:09:04 >
  • Euro ncap test sonucu varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ncap testine girmedi galiba.
  • ESP ve 4 havayastığıyla girerse 4 yıldızı görür. Yok standartta ESP falan yoksa lodgy gibi 3 görürler yine ncapda.
  • 0.9 tce motorda abs esp klima varsa ve bu fiyatsa alınmaması için sebep kalmamıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.