Bildirim
Yeni cs ne zaman çıkar cs go almayın aldırmayın
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yeni cs çıkınca onu da alcaklar ne farkeder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruslar kötü olduğu için düşük rütbelerde daha fazla denk geliyorlar.Rütbe yükseldikçe azalıyor lanet olasıcalar :p -
CS:GO en son oyunu CS serisindeki valvenin.Öyle duydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: aydogangs
CS:GO en son oyunu CS serisindeki valvenin.Öyle duydum.
eğer öyleyse valve hileye çözüm getirmezse cs biter bence 2 gündür botlarla oynuyorum daha keyifli bot içinde para verdiğime yazık keşke korsan indirip oynasaydım -
MM hile dolu olduğu ve kalitesiz serverları olduğu için ben faceit oynuyorum.Faceitte rank mank mm deki kadar ön planda tutulan bişey olmadığı için hile daha az oluyor.atölyede aim_botz gibi haritalarda , topluluk sunucularındaki dm serverlarında kendini geliştirip faceit oynayabilirsin. -
Ben bu herkese hile damgası vuran adamlardan değilim fakat yaklaşık 5 dakika önce bir oyundan çıktım. 5 kişi girmişiz 2 kişi güzel şamarlıyorduk adamları sonrasında karşıdaki bir eleman da türk çıktı işte siz hilecisiniz falan diye sövmeye başladı. Tüm takım da sövüyor karşıda. biz oyunu 14-6 gibi götürürken karşının 4. sıradaki elemanı hile açtı yere bakarak millete hs falan atıyordu. İşin esprisi onu da beceremedi 16-6 aldık ama hilenin bu kadar insanın elinin altında olduğunu bilmezdim. Adam çat diye açtı sonra geri geldi sağlı sollu tek attı 1-2 kişiye. Gerçekten çok şaşırdım. Normal değil
Ama pek sık hileciye rastgelen bir adam da olduğumu sanmıyorum. Ya da hilecileri farketmekte gerçekten beceriksizim
-
Valla su herkese hile diyen tip oynayamayanlar yürürken sol tık A basan insanlar sen botlarla oyna kardesim
lem üzeri mac bası rus oranı %5 max. genelde iskandinavya alman ve ingiliz geliyor sahsen. -
Rütbeni arttırırsan Rus sayısı azalır ve gelenlerde daha kaliteli olur. Oyuna başlar başlamazda direk rekabetçi girme zaten, Topluluk sunucularından Türk serverlarına gir. Xp bile gelmeyen serverda hile açan fazla kişi olmaz zaten. -
Oyunun marketinden bu kadar çok para kazanıyorken yeni oyun yapacak olsalar da yapmazlar zaten. Oyun düşüşe geçtiği zaman Source 2 motoruna taşıyacaklar oyunu. Prime MM geldikten sonra da Vac'ı daha gelişmiş bir sisteme dönüştürebilirler. Tabi bu konuda hiç emin değilim, çünkü sadece cs satışlarından tonlarca para kazanıyorlar. Hem oynayanların bir çoğuda her şeye hile diyen tipler. LE seviyesine falan gelirseniz zaten Esea alıp rahatınıza bakarsınız. -
Ben 2001 den bu yada oynamadım cs şimdi oynuyorum köşeyi dönüyorum karşılaştığım an saliselik an head shot yiyorum bizde oynadık 2001 de böyle oyuncu yoktu
Rus takımla oyna yüksek rankta o zaman anlarsın keyfini adamlar iyi oynuyo turk takımında oynamaktansa ruslarla oynamayı yeğlerim ben düşük ranklarda ve sabah oynarsan veletlerle oynarsın zaten türkler daha beter emin ol.
Sen DMG falan olana kadar herkese hile diyeceksin,çünkü ondan önceki rütbelerde smurf,hile çok insan var. Bu yaklaşık senin oyun ve öğrenme kapasitene göre 6 ay - 1 yıl arası bir süre alır. Botlarla oynamak daha sarıyor diyorsan botlarla oyna,daha 8 saat oynamışın neyin ne olduğunu bilmeden oyuna sallıyorsun. Bir de almayın aldırmayın yazmışın, senin 12 lirayla valve batacaktı, fiyat/performans skini olan ak47 redline bile 15 lira sen ne diyosun -
ak47 - Kırmızı Çizginin ne gibi bir performansı var açıklayabilir misin ? -
Git wolfteam falan oyna sen çocuk. Havaya ve yere bakarak yürüyenler, 10 sens oynayanlar oyuna laf atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kuhleep
ak47 - Kırmızı Çizginin ne gibi bir performansı var açıklayabilir misin ?
F/P derken düşük fiyata güzel görüntü manasında. Bana göre kırmızı çizgi oyunun en güzel 2-3 skininden biri ve 15 liraya göre oldukça iyi. Performans dediğim olay bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X