Şimdi Ara

Yeni Countryman Elektrikli %10 Ötv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tasarım konfor ve malzeme kalitesi?

%10 ötv diliminde f/p midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haziran sonu Countryman E aracımı teslim aldım. evden şarj edebiliyorum. Go-E şarj istasyonu aldım ve evim tek fazlı olduğu için 32 A 'de %30 lardan %80'e 4-5 saat arasında geliyorum. 100km de şehir içinde tahminimce 70 TL gibi bir rakam harcıyor. Bakım masrafı yok, Battery modunda kullanırsanız 100 bin KM'e kadar balata probleminiz olmaz dediler. Alır almaz Bodrum, feribot ile Datça, Palamutbükü ve oradan İzmit yaptım. %100 çıktım ve susurluk Yasa'da şarj ettim. Elektrikli acemisi olunca temkinli gittik ama bunun dışında bir kere daha şarj edip Bodrum'a vardım. Hem Bodrum'da hemde Palamutbükündeki otelde AC şarj istayonu vardı.

Araç çok keyifli, premium araç hissi veriyor. Daha önce BMW 2 GrandCoupe sahibi olarak, konfor açısından artısı SUV ve yüksek olması. Özellikle gece yolculuğu sırasında otomatik farın uzun/kısa geçişleri farın tabelaya fokus olması çok rahat ettirdi. Daha sakin yollarda düşünemiyorum. Virajlardaki yol tutuş çok güzel. Aracın kendi map uygulaması ile gidince head -up display daha ayrıntılı oluyor. Ordaki bilgilendirmeler yeterli bence. Gideceğiniz yerin varma süresini hesaplarken araç şarj sürelerinide içine katıyor. İlk önce anlamadım neden fazla gösteriyor diye ama zaman ölçüsünü nerdeyse tutturdu diyebilirim. Mini Connect uygulaması ile aracın klimasını binmeden açabiliyor, kapısını açıp kitleyebiliyorsunuz. Apple Cüzdan'a anahtarı tanımlatıp IPhone ile arabayı çalıştırabilirsiniz.

Şu anki %10 ÖTV li fiyat ile 1,920 K rakamında alınabilecek en iyi elektrikli araçlardan birtanesi diyebilirim. Şehirde servis açısından muhatabınız var bu önemli bir artı benim için. TOGG ve Tesla'da böyle bir yer yok Kocaelinde. 

• Haziran sonu Countryman E aracımı teslim aldım. evden şarj edebiliyorum. Go-E şarj istasyonu aldım ve evim tek fazlı olduğu için 32 A 'de %30 lardan %80'e 4-5 saat arasında geliyorum. 100km de şehir içinde tahminimce 70 TL gibi bir rakam harcıyor. Bakım masrafı yok, Battery modunda kullanırsanız 100 bin KM'e kadar balata probleminiz olmaz dediler. Alır almaz Bodrum, feribot ile Datça, Palamutbükü ve oradan İzmit yaptım. %100 çıktım ve susurluk Yasa'da şarj ettim. Elektrikli acemisi olunca temkinli gittik ama bunun dışında bir kere daha şarj edip Bodrum'a vardım. Hem Bodrum'da hemde Palamutbükündeki otelde AC şarj istayonu vardı.

Araç çok keyifli, premium araç hissi veriyor. Daha önce BMW 2 GrandCoupe sahibi olarak, konfor açısından artısı SUV ve yüksek olması. Özellikle gece yolculuğu sırasında otomatik farın uzun/kısa geçişleri farın tabelaya fokus olması çok rahat ettirdi. Daha sakin yollarda düşünemiyorum. Virajlardaki yol tutuş çok güzel. Aracın kendi map uygulaması ile gidince head -up display daha ayrıntılı oluyor. Ordaki bilgilendirmeler yeterli bence. Gideceğiniz yerin varma süresini hesaplarken araç şarj sürelerinide içine katıyor. İlk önce anlamadım neden fazla gösteriyor diye ama zaman ölçüsünü nerdeyse tutturdu diyebilirim. Mini Connect uygulaması ile aracın klimasını binmeden açabiliyor, kapısını açıp kitleyebiliyorsunuz. Apple Cüzdan'a anahtarı tanımlatıp IPhone ile arabayı çalıştırabilirsiniz.

Şu anki %10 ÖTV li fiyat ile 1,920 K rakamında alınabilecek en iyi elektrikli araçlardan birtanesi diyebilirim. Şehirde servis açısından muhatabınız var bu önemli bir artı benim için. TOGG ve Tesla'da böyle bir yer yok Kocaelinde. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedozi -- 15 Ağustos 2024; 15:57:54 >

• Speedozi S kullanıcısına yanıt
    Hocam oncpark sensörü 360 kamera otomatik park acc koltuk ısıtma var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Konuda sorulabilecek sorularınızı lütfen özel mesaj atmayın.

Instagram : https://www.instagram.com/yerda.ahmet.demirci
  • Countryman elektrikli aracınızı bayiden sıfır teslim alırken yanında hangi şarj kablolarını veriyorlar acaba?. Hiçbir şarj kablosu vermediklerini duydum. Doğru mudur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İki senede bir bakım 10bin tl civarı tutuyor

Iki senede bir bakim dogru ama 10 bin Tl.beklentisi fazla naif olmus. Ilk alanlar onumuzdeki aylarda arabalarini bakima sokacaklar. 20'li rakamlar su an gozuken.

• Master Under The God kullanıcısına yanıt

Bendeki son bilgi bu yönde. 20bin tl borusan fiyatı olabilir ancak diğer yetkili servislere de bakmak lazım. Bende phev bmw var 13-14bin tl civarı şu an bakım ücreti. Borusan 30bin tl falan diyor

Şu an borusana baktım 6 yıl ve sınırsız km bakımı (yani min 3 bakım içeriyor) 29bin tl + kdv'ye satıyor

Yeni Countryman Elektrikli %10 Ötv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 29 Mart 2026; 14:34:44 >

Takip ettigim bir grupta 20 kusurlu fiyatlar paylasilmisti. Borusan servislerinin fiyati zannedersem. Borusan, her nasil olduysa iki senede bir cagirdigi musterisini, 10 binli rakamlarla birakmaz. Gecen ocak ayinda Istanbul'da, Borusan disi bir servis sadece polen filtresi degisimine 7 binli rakam istemisti. Ikinci sene bakiminda fren hidroligi ve polen filtresi degisimi disinda fiziksel bir uygulama yok aslinda. Ama fiyatlandirmasi Avro ile olan grupta uyguna birsey beklemek mumkun degil. Yine de fazla sikayet edemeyiz. Sizinkisi gibi benzinli bir model olsa 1 yerine 3 defa ziyaret gerekecekti.

Benim paylaştığım resmi servis satış paketi hocam, 6 sene binerim diyenler mutlaka satın alsın. 6 seneyi 35bin tl'ye kapatmış olur. Bmw'de online alınıyordu, mini'nin uygulaması yok ama orada da aynıdır. Bu şekilde garanti uzatma aldım ben, 5 seneye uzatmaya sadece 50bin tl ödedim. Yalnız taksit olmuyordu en son.

Bende şu sıralar kullanımı azalttım, bizde de bakım periyodu 18 ay ve fiyatlar fahiş değil. Normal bir avrupa arabası kadar. Önceki aracım alfa romeo'ydu, neredeyse yarı fiyatı gibi. Hatta bazı japonlardan da ucuzdur.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.