Şimdi Ara

BMW yeni elektrikli SUV modelini 11 Kasım'da tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• BMW, 2018 yılında sergilediği Vision iNEXT konseptinin üretim versiyonunu tanıtmaya hazır. Alma marka yeni elektrikli SUV modelini önümüzdeki hafta sahneye çıkaracak. Şirket 11 Kasım Çarşamba günü gerçekleştireceği etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı.

Ayrıca Bkz.Çinli Kandi K27, 8 bin dolarlık fiyatıyla Kaliforniya'daki en ucuz elektrikli araç olacak

Etkinlikte otomobilin final tasarımının gösterilmesi bekleniyor. Ayrıca teknik özellikleri konusunda da bazı detaylar paylaşılacak. Gelen bilgilere göre, Vision iNEXT'in üretim versiyonu yaklaşık 600 km menzile sahip olacak. Aracın Çin'de değil, Almanya'daki Dingolfing fabrikasında üretileceği söyleniyor.

2021'de yollarda olacak

Bu arada iNEXT'in elektrikli SUV'nin kod adı olduğunu belirtmek gerek. Şirketin otomobili iX veya iX5 olarak adlandırılabileceğine dair söylentiler olmasına rağmen bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki hafta tanıtılacak aracın 2021 yılında satışa sunulması planlanıyor.

• robota benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elalemin çocuğu cin bizimkiler bir birini yesin nefret etsin millet değil toplama kampı her yerden gelmiş

• Çok iyi

• 7 sulalemin böbregini satsam alamam. O yuzden benana...

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Aa, olur mu öyle şey, 2021 model bir BMW almazsanız bir tarafınız şişer üzülürüm valla. İnsan şaşırıyor siz gerçekten fakir misiniz yoksa her gördüğü son model şeyi alamaz ise eziklikten ölecek şımarık bir kitle misiniz anlamıyorum. Sanki piyasada alacak araba yok sanki bu arabanın elektrik masrafını ödemeyi bırak böyle bir park edecek garajınız değil koyacak kapı önünüz varmış da satacak böbrek arayan tipler:))) Yahu her önünüze gelen şeşi istemeyin, biraz kanaat getirin. Korkmayın önümüzdeki sene de 2023 modeli çıkar ona da üzülürsünüz, sonraki sene 2024 var daha. Mercedes de yeni modeller çıkarıyor onun için de bileklerinizi kesin de rahatlayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 7 Kasım 2020; 19:15:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    2010 model 150k km arabalar 150bin tl,isterseniz fazla konuşmayın çünkü arkadaş bu araba üzerinden ülkedeki her arabanın pahalı ve ulaşılmaz olduğu söylüyor fakat siz tipik akp li olarak(vizyonsuz) kendinizi haklı çıkartmak için ter dökmüşsünüz

• Çirkinliğin de bir sınırı var..

• Fiyatının bir sınırı yok.

• tabiki de 45bin euro. 45000x18kdvx15ötvx10kur = 987465431315649879541

• th9 T kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle ironiden anlamiyor bunlar. Ne kadar uzucu yeni cikan bir urunun sadece hayalini kurmak ve almaktan cok uzak olmak. Bu bugun araba oldu yarin daha ufak seyler olacak. Yillarca yaptiklari tek sey halki fakirlestirmek oldu.

• neden insan gibi x5 veya x6 kasasını elektrikli yapmayıp, sırf elektrikli diye böyle ucube bir tasarım yapıyorlar. sadece bunun için değil, çoğu marka elektrikli olunca sapıtıyor. tamam ilerde belki olur bu modeller ama bir yavaş. adım adım değiştirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.