Şimdi Ara

yeni corolla direksiyon problemi yaşayan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.stabilize yolda direksiyondan rahatsız edici bir tıkırtı geliyor.Serviste direksiyon mafsalı değişti,fakat sorun devam ediyor.Servis direksiyon kolonunu değiştirince sıkıntının hallolacağını söylüyor.Garanti bitmek üzere.Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

• Toyota'lar da alt direksiyon da ve üst direksiyon da tıkırtı burcu vardır. Düz yolda kesinlikle ses gelmez. Stabilize yola düştüğünde tıkırtı sesi gelir. Aracınız garantideyse direksiyon kolonunu değiştirerek sorun çözülür... Garantide değilse para cebinizden çıkacaksa revizyonu yapılarakta sorun çözülür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToyotaYuceller

Toyota'lar da alt direksiyon da ve üst direksiyon da tıkırtı burcu vardır. Düz yolda kesinlikle ses gelmez. Stabilize yola düştüğünde tıkırtı sesi gelir. Aracınız garantideyse direksiyon kolonunu değiştirerek sorun çözülür... Garantide değilse para cebinizden çıkacaksa revizyonu yapılarakta sorun çözülür...

peki bu revizyon dediğiniz tamir olayımı acaba bunu yaparken parçamı değiştiriyorsunuz yada tamir olduktan sonra sorun tekrar yaşanabilirmi selamlar
  • Merhaba,
    Sorun çözülür...Direksiyon tamir takımı (oringler ve bir kaç plastik burç ) değişiyor ve pinyon ve gramier dişli boşlukları ayarlanıyor. Yapılan işlemler bunlardır.Önemli olan ayarlar ve işçiliktir.
  • quote:

Merhaba,
    Sorun çözülür...Direksiyon tamir takımı (oringler ve bir kaç plastik burç ) değişiyor ve pinyon ve gramier dişli boşlukları ayarlanıyor. Yapılan işlemler bunlardır.Önemli olan ayarlar ve işçiliktir.

Peki fiyat olarak kaça patlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
  • Dilerseniz Servisimize Ugrayabilirsiniz...Arıza Tespiti Yapıldıktan Sonra Fiyat Verebiliriz...İletişim Bilgilerimizi Web Sayfamızdan alabilirsiniz...Saygılar...
  • Yeni nesil corollalarda olan veya olması muhtemel bir sorun bu..Direksiyon kolonu öyle ucuz bir parça da değil.Yani parçayı garanti olmadan değiştirmek zor.Parça fiyatı ortalama 2500 lira kadar .İşçilik ne kadar olur onu bilemem..Yanlışım varsa
    Sn Toyota yüceler düzelsin....
    Teşekkür ediyorum.Benim gibi aynı sorunu yaşayanlara da geçmiş olsun diyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfnsmsn

Yeni nesil corollalarda olan veya olması muhtemel bir sorun bu..Direksiyon kolonu öyle ucuz bir parça da değil.Yani parçayı garanti olmadan değiştirmek zor.Parça fiyatı ortalama 2500 lira kadar .İşçilik ne kadar olur onu bilemem..Yanlışım varsa

Direksiyon revizyonun maliyeti artı sökme takma işçiliği ile beraber 300 TL dir.Yapılan işlem bilgisayara kaydedilir ve 2 yıl garantilidir.
    5 seneyi geçen direksiyon revizyonlarında bile şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmamıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irfnsmsn

Yeni nesil corollalarda olan veya olması muhtemel bir sorun bu..Direksiyon kolonu öyle ucuz bir parça da değil.Yani parçayı garanti olmadan değiştirmek zor.Parça fiyatı ortalama 2500 lira kadar .İşçilik ne kadar olur onu bilemem..Yanlışım varsa

Direksiyon revizyonun maliyeti artı sökme takma işçiliği ile beraber 300 TL dir.Yapılan işlem bilgisayara kaydedilir ve 2 yıl garantilidir.
    5 seneyi geçen direksiyon revizyonlarında bile şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmamıştır.

Uygunmuş,malum efsane kasaların tek problemi direksiyon kutusu,onlarda bile bu paralara sorunsuz halledilemiyor,yan sanayi kutular daha takıldıktan 1-2 hafta sonra ses yapmaya başlıyor

• sn. ToyotaYüceller;
    aracımı yetkili bir servise götürsem, araçla ilgili sorunun tespitini yaptırsam, fakat bana
    çözümü için yüksek bir rakam söyleseler herhangi bir ücret talep edilir mi arıza tespiti için.
    sonuçta her ne kadar çözüm oluşturulmamış ise de arızanın tespiti için ugraşacaklar araştıracaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

sn. ToyotaYüceller;
    aracımı yetkili bir servise götürsem, araçla ilgili sorunun tespitini yaptırsam, fakat bana
    çözümü için yüksek bir rakam söyleseler herhangi bir ücret talep edilir mi arıza tespiti için.
    sonuçta her ne kadar çözüm oluşturulmamış ise de arızanın tespiti için ugraşacaklar araştıracaklar.

Sayın Kasım04;

Bu Tamamen götüreceğiniz servislerin çalışma prensiplerine bağlı birşey. Ücret alıp almadıkları konusunda birşey demem doğru olmaz... Şayet Ankara'da iseniz servisimize getirdiğiniz taktirde, ücretsiz arıza tespiti yaparız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kasım04

sn. ToyotaYüceller;

Sayın Kasım04;

Bu Tamamen götüreceğiniz servislerin çalışma prensiplerine bağlı birşey. Ücret alıp almadıkları konusunda birşey demem doğru olmaz... Şayet Ankara'da iseniz servisimize getirdiğiniz taktirde, ücretsiz arıza tespiti yaparız...

Teşekkür ederim keşke Ankarada olsaydım.Çanakkaledeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.