Şimdi Ara

2003-2004-2005 TOYOTA COROLLA TERRA ALACAĞIM.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2003-2004-2005 MODEL (2003 EN FAZLA 75-80 BİN KM, 2004 EN FAZLA 60-65 BİN KM, 2005 EN FAZLA 45-50 BİN KM) TOYOTA COROLLA 1.6 TERRA VEYA SOL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

ALACAĞIM ARABADA OLMAZSA OLMAZLAR, ABS+KLİMA+YOLCU-SÜRÜCÜ HAVA YASTIKLARI+ DEĞİŞEN OLMAYACAK. TAVAN VE ÖN KAPUT HARİÇ EN FAZLA 1-2 PARÇASINDA BOYA OLABİLİR.

KASKO+SİGORTA+DEVİR İŞLEMLERİ DAHİL OLMAK KOŞULUYLA;
    2003 MODELİNE 20500-20750 YTL,
    2004 MODELİNE 21500-21750 YTL ve
    2005 MODELİNE 22250-22500 YTL PARA AYIRABİLİRİM.

ŞİMDİ DEMEM O Kİ; BU ŞARTLARLA DÜŞÜNDÜĞÜM TARZDA ARAÇ ALABİLİR MİYİM? SAYGILAR...

EDİT: ATİKER, BRC, LAVATO MARKA 0-6 AYLIK SIRALI SİSTEM LPG VARSA FİYATLARA 500-1000 YTL ARASI EKLEMEYAPILABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4yy4m -- 14 Şubat 2008; 23:04:57 >

• _____________________________

• quote:

İkinci el toyota bakanlar bu siteleri günaşırı kontrol edebilirler

http://www.toyotasa.com.tr/turkey-local/2_el.aspx

http://www.toyotaortakoy.com/ikincielMain.asp

http://www.dumankayatoyota.com/dtp/2elsat.asp

hocam tşk ederim. bakıyorum şimdi..

• rica ederim,şu an aradıgınız aracı bulamasanız da temiz araçlar düşüyor o sitelere

ordaki araçlar ya toyota sahiplerinin ya da toyota plazalarındır

umarım dilediğiniz gibi bir araç sahibi olursunuz

kolay gelsin
  • hocam,hayırlısı olsun...epey özellik belirtmişsin,ama verdiğin fiyatlara anca sıkışan bir satıcı verir...rakam,model konusunda biraz esnek ol bence...mühim olan araç diri mi...onu da bu işten anlayan birisi anlar...o kişiyle temas halinde aracı ara...
    Daha Fazla Göster
  • Hocam otomatik vites düşünmüyorum. ve arabayı da aldım gibi , 2007 model 9000 km de toyota 1,6 s/a sol , Aracın sağ sol çamurluk ön kaput ve tavanında boya var, kapılar ve bagaj orjinal, araba bahçeye girmiş tavanın sol üstünde 1 karış kadar içe göçme olmustu, bu yüzden boyamıslar aracta tartarini sıralı sistem lpg de mevcut, kaskodan pert olmus, alan kişide binmek için almıs vs vs , aracın bana maliyeti 24 milyar :d umarım sizde bulursunuz böle bi aracı...
  • işine karışmak gibi olmasın ama,epey riskli bir araç...uzun süre binerim diyorsanız ok...ancak en azından ön panel ve podyelerde oynama var mı ona bakın...bunlarda zarar görmüşse aracın stabilizasyonunu etkiler...ucuz alacam derken güvenliğinizden olmayın...

Orjinalden alıntı: h4yy4m

Hocam otomatik vites düşünmüyorum. ve arabayı da aldım gibi , 2007 model 9000 km de toyota 1,6 s/a sol , Aracın sağ sol çamurluk ön kaput ve tavanında boya var, kapılar ve bagaj orjinal, araba bahçeye girmiş tavanın sol üstünde 1 karış kadar içe göçme olmustu, bu yüzden boyamıslar aracta tartarini sıralı sistem lpg de mevcut, kaskodan pert olmus, alan kişide binmek için almıs vs vs , aracın bana maliyeti 24 milyar :d umarım sizde bulursunuz böle bi aracı...

yukarıda o kadar yazmışsınız temiz, kazasız, hatta boyasız araç arıyorum diye, sonra da gitmiş PERT olan aracı almışsınız.

ne deyim size hocam... güle güle kullanın...
  • Hocam :) 2007 die alacaktım ama son anda adamın yalanı cıktı ortaya adamda kabullenmek durumunda kaldı. Bana araç bahçeye girmiş çizikten camdan vs dolayı pert olmuş dedi. Sonradan aracı pert ihalesinden alan kişi " Bu araba değişik bi şekilde takla attı aslında" diye bi cümle kullandı bende fiyatı 4 milyar aşağı çektim. Adamda haliyle kabul etmedi, ticaretimiz bitti anladığınız. Ama herşey için tşk.

2005 in 4 ayında trafiğe çıkan bi bora 1,6 pasific sıralı sistem lpg mevcut (metalik gri 40 binde, ön kaput tavan hariç 3 parçada boya var, ) 22,5 a anlaştık .. nassı ama ?

Orjinalden alıntı: h4yy4m

Hocam :) 2007 die alacaktım ama son anda adamın yalanı cıktı ortaya adamda kabullenmek durumunda kaldı. Bana araç bahçeye girmiş çizikten camdan vs dolayı pert olmuş dedi. Sonradan aracı pert ihalesinden alan kişi " Bu araba değişik bi şekilde takla attı aslında" diye bi cümle kullandı bende fiyatı 4 milyar aşağı çektim. Adamda haliyle kabul etmedi, ticaretimiz bitti anladığınız. Ama herşey için tşk.

2005 in 4 ayında trafiğe çıkan bi bora 1,6 pasific sıralı sistem lpg mevcut (metalik gri 40 binde, ön kaput tavan hariç 3 parçada boya var, ) 22,5 a anlaştık .. nassı ama ?

bunun fiyatı uygun. yani piyasası daha yüksek. iyi bulmuşsunuz hocam.

ama eski bir bora sahibi olarak, corollayla borayı kıyaslamam bile...

kolay gelsin...

• Arkadaslar bu mesaji atan arkadasin aradigi aracın aynısını ben de bugünlerde arıyorum :) Temiz bir aracı bu fiyatlara bulabilirsem süper olur.

Aegean
    gerçek bir bedene sahip olmak için ölmek lazım
    TOYOTA COROLLA 1.6 TERRA 2004
  • kesinlikle sol donanım al çünkü terrrada sürücü koltuğu uzun yolda bel ağrısı yapıyor.ayrıca otm klima deri diresiyon vb bunalrı para ile taktırmaaya gücün yetmez ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.