|
Merhaba arkadaşlar, daha önce yapmış olduğum gt2 kayışlı CNC makinemi komple yeni tasarım ile güncelledim. Bu versiyonda çalışma tablam 240X400mm oldu. Önceki versiyonda bazen diş atlama durumu oluyordu bu versiyonda hem kasayı daha sağlam yaptım hem de t8 trapez vida ile hareketi sağladığım için daha stabil çalışmasını sağladım. Umarım size de fikir verir. Merhaba arkadaşlar, daha önce yapmış olduğum gt2 kayışlı CNC makinemi komple yeni tasarım ile güncelledim. Bu versiyonda çalışma tablam 240X400mm oldu. Önceki versiyonda bazen diş atlama durumu oluyordu bu versiyonda hem kasayı daha sağlam yaptım hem de t8 trapez vida ile hareketi sağladığım için daha stabil çalışmasını sağladım. Umarım size de fikir verir.
Hello friends, I have updated my gt2 belt CNC machine that I have made before with a completely new design. In this version, my work table was 240X400mm. In the previous version, there was sometimes a tooth skipping situation. In this version, I made the case more robust and made it work more stable because I provided the movement with a t8 trapezoidal screw. I hope it gives you some ideas too.
#NEW #CNC #MACHINE https://www.youtube.com/watch?v=cFBHpqLO4Z0&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt