Şimdi Ara

Yeni Clio = Yeni Micra [AYNI 2 ARABA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Renault almam, kaliteli değildir." diyenler için bu konuyu açtım.

Bir konuda "Clio almam çünkü Renault kaliteli değildir, ama Micra kalitelidir, Capon'a can feda." diyenler oldu.

Bilmeyenler için tekrarlayım.

[Yeni Clio = Yeni Micra]

Aynı ŞASE
    Aynı Platform
    Aynı MOTOR
    Aynı ŞANZIMAN
    Aynı ÖN DÜZEN
    Aynı Direksiyon Hidroliği
    Aynı FREN
    Aynı Süspansiyon
    Aynı FABRİKA

Clio Icon'da
    - Hayalet Gösterge
    - Elektrikli Park Freni
    - 9.3" Ekran
    - RS Line Sport Paketgibi ilaveler var. Micra'da bunlar opsiyonel olarak da yok.

İç malzeme kalitesi Clio'nun daha iyi.

Renault-Nissan ortaklığı bu sefer Clio'ya torpil geçmiş.

Clio Micra'dan iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Şubat 2020; 10:36:41 >

• Sabah uyandım yaktım bir Clio, yanında az şekerli bol köpüklü bir de Clio yaptı hanım sağolsun, sonra apt.görevlisi günlük Clio mu getirdi okudum manşetleri bir güzel ,hadi bir Clio daha içeyim dedim hanıma..''bey bu Clio cenabetinin fazlası senin yaşında çarpıntı yapar'' deyince hırsla vurdum kapıyı çıktım..Sokağa bir baktım yer demir gök Clio, Clio'suna binen bastımı gidiyor..Hepsinin dudaklarının kıyısında prestijli bir araba kullanmanın verdiği hazzı yansıtan o mutlu ama diğerlerini küçümseyici ifade..Kahveye gidip bir Clio söyleyeyim dedim, dudaklarımın arasından ''bana bir az şekerli Micra'' sözü çıkmasın mı? Bütün kahve vay sen misin Micra söyleyen diye üzerime çullandı..yer misin yemez misin, Allah yarattı demeden vuruyorlar..kan ter içinde kalmışım bir baktım yataktayım ,yorgana daha sıkı sarılıp tekrar uyumuşum..Rüyamda bir Ak Sakallı Dede dedi ki; ''Evladım insan Clio sevebilir,sipariş de edebilir bir foruma üye de olabilir bunlarda bir beis yok, ancak o forumda zırt pırt günde iki kere Clio şöyle, hayır Clio böyle, Clio nun şusu böyle, busu şöyle gibi ömür törpüsü konular açarsa maazallah nazar değer başına kötü işler gelir'' dedi..Hak verdim uyandım
  • Şu an bir yakınımda 2013 Clio 4 1.2 var ve satıp otomatik araç almak istiyor. Dün şöyle bi baktım piyasaya ve Clio 5 1.0 joy paket x-tronic mantıklı görünüyor, hafta sonu bayide bakacağız beğenirsek almayı düşünüyoruz.
  • fotoğraflı açsanız şu konuları
  • İlanlarına göz gezdiriyim dedim beyazına rastlamadım hayret. Hepsi kırmızıydı 1.0 otomatik joyların.
  • Renault kötü de olsaydı bizim ülke için her zaman yeri başkadır. Bence segmentinin en güzeli olmuş. vw grubundan alınmaz clio varken. Motorda çok güzel ve ekonomik gibi
  • Ya yeter artık bıktık senden de Clio'dan da....
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Güzel tercih

Rio sever olarak Clio önermeniz ilginç olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Micra clio 4 altyapısı üzerine kurulmuş bir araç. Clio 5 ise yepyeni altyapı üzerine kurulmuş. Araçlar aynı değil yani.
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Clio 5 daha güncel doğru söylediniz

fakat motor şanzıman mekanik elektornik aksam vs. büyük ölçüde aynı aynı
  • Sabah uyandım yaktım bir Clio, yanında az şekerli bol köpüklü bir de Clio yaptı hanım sağolsun, sonra apt.görevlisi günlük Clio mu getirdi okudum manşetleri bir güzel ,hadi bir Clio daha içeyim dedim hanıma..''bey bu Clio cenabetinin fazlası senin yaşında çarpıntı yapar'' deyince hırsla vurdum kapıyı çıktım..Sokağa bir baktım yer demir gök Clio, Clio'suna binen bastımı gidiyor..Hepsinin dudaklarının kıyısında prestijli bir araba kullanmanın verdiği hazzı yansıtan o mutlu ama diğerlerini küçümseyici ifade..Kahveye gidip bir Clio söyleyeyim dedim, dudaklarımın arasından ''bana bir az şekerli Micra'' sözü çıkmasın mı? Bütün kahve vay sen misin Micra söyleyen diye üzerime çullandı..yer misin yemez misin, Allah yarattı demeden vuruyorlar..kan ter içinde kalmışım bir baktım yataktayım ,yorgana daha sıkı sarılıp tekrar uyumuşum..Rüyamda bir Ak Sakallı Dede dedi ki; ''Evladım insan Clio sevebilir,sipariş de edebilir bir foruma üye de olabilir bunlarda bir beis yok, ancak o forumda zırt pırt günde iki kere Clio şöyle, hayır Clio böyle, Clio nun şusu böyle, busu şöyle gibi ömür törpüsü konular açarsa maazallah nazar değer başına kötü işler gelir'' dedi..Hak verdim uyandım

• Reanult sitesinde Yeni Clio nun yakıt değerlerinin yazmamış mı ben mi göremiyorum.
  • Bugun yolda gordum,Turuncu renk..Clio 4 ile o kadar benzer ki?

Boyut olarakta kuculmus zaten bir kac santim...Hic albenisi yoktu aracın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AO A kullanıcısına yanıt
    Broşür indirip bakabilirsiniz.
  • Micra’da Bose seçip alabiliyorsunuz yanılmıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Güzel tercih

Rio sever olarak Clio önermeniz ilginç olmuş
    Rio halen favorim. Ama her araç arayana Atmosferik Rio önerilmez, bu sefer araç arayan kişi basınca gitsin, yokuşlarda bağırmasın, çok yakmasın istiyor. Bu kriterlere en uygun araç (Bütçe dahilinde) Clio'yu gördüm. Aslında mevcut cliosu Icon paket olmasına rağmen çok fazla yol sesi, rüzgar sesi aldığı için memnun değil ama yine de clioyu bi görelim hatta mümkün olursa bi test sürüşü yapalım istiyoruz.
  • nissan japonların en çöpüdür yüz karasıdır.
    [yarış arabaları hariç]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Güzel

Neticeden haberdar edersiniz

Clio karaborsa bayilerde adaba yok Mayıs’a kadar gelecek arabalar satıldı diyorlar

Bi bakın bakalım

• fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Clio 5 de clio 4 altyapısını kullanıyor. Dış ve iç tasarım güncellendi sadece. Sıfırdan yepyeni bir araç değil.
  • Neden hangi arabası kötü ?

Qasqai Navara X-Trail Micra çok güzel
  • 208 ile corsa da aynı araba gibi. Teknik bilgim yok gerçi, gördüğüm kadarıyla söylüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.