< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Şubat 2020; 10:36:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 25 Şubat 2020; 10:36:41 > |
Sabah uyandım yaktım bir Clio, yanında az şekerli bol köpüklü bir de Clio yaptı hanım sağolsun, sonra apt.görevlisi günlük Clio mu getirdi okudum manşetleri bir güzel ,hadi bir Clio daha içeyim dedim hanıma..''bey bu Clio cenabetinin fazlası senin yaşında çarpıntı yapar'' deyince hırsla vurdum kapıyı çıktım..Sokağa bir baktım yer demir gök Clio, Clio'suna binen bastımı gidiyor..Hepsinin dudaklarının kıyısında prestijli bir araba kullanmanın verdiği hazzı yansıtan o mutlu ama diğerlerini küçümseyici ifade..Kahveye gidip bir Clio söyleyeyim dedim, dudaklarımın arasından ''bana bir az şekerli Micra'' sözü çıkmasın mı? Bütün kahve vay sen misin Micra söyleyen diye üzerime çullandı..yer misin yemez misin, Allah yarattı demeden vuruyorlar..kan ter içinde kalmışım bir baktım yataktayım ,yorgana daha sıkı sarılıp tekrar uyumuşum..Rüyamda bir Ak Sakallı Dede dedi ki; ''Evladım insan Clio sevebilir,sipariş de edebilir bir foruma üye de olabilir bunlarda bir beis yok, ancak o forumda zırt pırt günde iki kere Clio şöyle, hayır Clio böyle, Clio nun şusu böyle, busu şöyle gibi ömür törpüsü konular açarsa maazallah nazar değer başına kötü işler gelir'' dedi..Hak verdim uyandım
![]() |
Ya yeter artık bıktık senden de Clio'dan da....
|
Renault kötü de olsaydı bizim ülke için her zaman yeri başkadır. Bence segmentinin en güzeli olmuş. vw grubundan alınmaz clio varken. Motorda çok güzel ve ekonomik gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |