Şimdi Ara

Yeni Civic ve LPG Şikayeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-tarafindan-dolandirildim-aracimi-satiyorum-81530816/detay

"Arac 2012 yeni kasa civic premium. 16.01.2012 tarihinde lpg montaji yapilacagi vaad edilerek alinmistir. ancak eylül den önce montaj yapmayacaklarini nisan ayinda soylediklerinde ne yazikki bircok kişi gibi dolandirildigimizi anladik.arac su anda 2200 kmde sifirdan hic birseyi eksik degildir. aracta servis montajli cam filmi vardir. pazarliksiz 45500 lira dir. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uppermost -- 10 Nisan 2012; 12:46:05 >

• Ayıp ki ne ayıp. Hatta terbiyesizlik.

Satarken ballandır, iş icraata gelince sıva.
  • insanları enayi yerine koymak offf alanların başından kaynar sular dökülmüştür haklarını aramaları lazım yanlarına kar kalmasın bu arabanın satışlarını patlatan lpg dir unutmasınlar !!! ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VETTEL99 -- 10 Nisan 2012; 13:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

insanları enayi yerine koymak offf alanların başından kaynar sular dökülmüştür haklarını aramaları lazım yanlarına kar kalmasın bu arabanın satışlarını patlatan lpg dir unutmasınlar !!! ...
    İyi olur belki su yonetim rezil olurda ceker gider. Ama tabi olan yine halkimiza olacak. Bu lpg olayinda honda Turkiye rezil oldu resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Nisan 2012; 13:03:54 >
  • quote:

insanları enayi yerine koymak offf alanların başından kaynar sular dökülmüştür haklarını aramaları lazım yanlarına kar kalmasın bu arabanın satışlarını patlatan lpg dir unutmasınlar !!! ...
    Nasıl bir ayıptır bu. Koskoca HONDA firmasının bu altyapıyı hazırlamadan böyle bir girişimde bulunacağını duyurması tam bir rezalet. Okuyunca inanamadım. Hatta hala düşünüyorum başka yaşayan var mı diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Nasıl bir ayıptır bu. Koskoca HONDA firmasının bu altyapıyı hazırlamadan böyle bir girişimde bulunacağını duyurması tam bir rezalet. Okuyunca inanamadım. Hatta hala düşünüyorum başka yaşayan var mı diye...

Alıntıları Göster
    Yazili bir taahut vermiyorlar mi acaba..

Saticilarin afaki verdigi sozlere inanmamali.. Enazindan yapmayi taahut ettikleri belge vs olsa

insanlar haklarini daha rahat arayabilirl
    er.
  • quote:

quote:

ne yazikki bircok kişi gibi dolandirildigimizi anladik.

demek ki aynı sıkıntıyı çeken başkaları da var, ve bu yöntem satışı yapabilmek için alışkanlık haline getirilmiş.

bu durumu yaratan bayi(ler) isim isim yazılmalı ki başkaları da bu sorundan dolayı sıkıntı çekmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

demek ki aynı sıkıntıyı çeken başkaları da var, ve bu yöntem satışı yapabilmek için alışkanlık haline getirilmiş.

bu durumu yaratan bayi(ler) isim isim yazılmalı ki başkaları da bu sorundan dolayı sıkıntı çekmesin.

Alıntıları Göster
    İnanılmaz bir durum. Muhakkak yasal bir süreci vardır. Bayiler LPG montajı için sadece sözlü tarih mi veriyorlar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Alıntıları Göster
    yakışmamış honda markasına bayi seçerken çok daha dikkat etmeli önüne gelen çakal bayi açmış :/

• honda da veya başka markada fark etmez, fabrikadan montajlı olarak lpg li çıkış yapmadığı sürece, hep yalan, dolan, arıza devam eder. Honda türkiye de fabrikası olan bir firma neden işi bayilere bırakıyor anlamış değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

yakışmamış honda markasına bayi seçerken çok daha dikkat etmeli önüne gelen çakal bayi açmış :/

Alıntıları Göster
    bir satış elemanının o satıştan prim kazanabilme adına yaptığı terbiyesizliği honda markasına mal etmek ne kadar doğru? bence alıcı hakkını aramalı o satışçıyı bulmalı şikayet etmeli, sonuçta herşey imza resmi evrak vs değildir, buradaki temsilci markayı temsil eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

bir satış elemanının o satıştan prim kazanabilme adına yaptığı terbiyesizliği honda markasına mal etmek ne kadar doğru? bence alıcı hakkını aramalı o satışçıyı bulmalı şikayet etmeli, sonuçta herşey imza resmi evrak vs değildir, buradaki temsilci markayı temsil eder...

Bunca yıllık esnaflık hayatımda, Hiçbir marka veya firma nın satıcısı, üreticisinden habersiz iş yapmaz. Suç honda markasındadır. satıcıda değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

honda da veya başka markada fark etmez, fabrikadan montajlı olarak lpg li çıkış yapmadığı sürece, hep yalan, dolan, arıza devam eder. Honda türkiye de fabrikası olan bir firma neden işi bayilere bırakıyor anlamış değilim...
    İşte söz uçar yazı kalır. Madem böyle bir vaad verdiler keşke bir yazı alsaydanız. Bu sadece honda için geçerli değil hemen hemen bütün ticarette işler böyle satana kadar sorun yok sattıktan sonra 360 derece dönüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwen

İşte söz uçar yazı kalır. Madem böyle bir vaad verdiler keşke bir yazı alsaydanız. Bu sadece honda için geçerli değil hemen hemen bütün ticarette işler böyle satana kadar sorun yok sattıktan sonra 360 derece dönüyorlar.

Alıntıları Göster
    Şahsen sorunsuzluğu ve LPG ile uyumu aşikar olan bir motora sahip araç için serviste LPG montajı yaptırmazdım.İsterse garantiden çıksın hiç önemli değil , dışarıda 1500-1600 tl'ye adam gibi kiti taktırıp paşa paşa binerim.Yıllardır üretimde olan ve manuel şanzımana sahip bir araç ne kadar sorun çıkartabilir ki.Serviste kite en az 2000 tl ücret alırlar ,üstüne LPG ile ilgili bakımlardan da fahiş fiyat alacakları kesin , 6 sene garanti süresince zaten bu adamlar sizin LPG ile yapmak istediğiniz tasarrufun çoğunu kendi ceplerine indireceklerdir.Hiç gerek yok dışarıda daha ucuza aynı marka LPG taktır, aracın rutin bakımlarını da özel serviste yap .Her türlü tasarruf ederek aracına bin olsun bitsin.Ayrıca dışarıda işi bilen ustaların ,serviste eğitim görmüş ustalardan çok daha iyi LPG montajı yapacağına düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Şahsen sorunsuzluğu ve LPG ile uyumu aşikar olan bir motora sahip araç için serviste LPG montajı yaptırmazdım.İsterse garantiden çıksın hiç önemli değil , dışarıda 1500-1600 tl'ye adam gibi kiti taktırıp paşa paşa binerim.Yıllardır üretimde olan ve manuel şanzımana sahip bir araç ne kadar sorun çıkartabilir ki.Serviste kite en az 2000 tl ücret alırlar ,üstüne LPG ile ilgili bakımlardan da fahiş fiyat alacakları kesin , 6 sene garanti süresince zaten bu adamlar sizin LPG ile yapmak istediğiniz tasarrufun çoğunu kendi ceplerine indireceklerdir.Hiç gerek yok dışarıda daha ucuza aynı marka LPG taktır, aracın rutin bakımlarını da özel serviste yap .Her türlü tasarruf ederek aracına bin olsun bitsin.Ayrıca dışarıda işi bilen ustaların ,serviste eğitim görmüş ustalardan çok daha iyi LPG montajı yapacağına düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Acaba bu başlık yeni vw cc şikayeti diye açılsaydı motor sorunsuzluğu aşikar olan bir firma yerine gider kendim taktırırım denirmiydi?Tamam ortada bir yanlış var ama şu forumdakiler yüzünden japon arabalarının hakkettiği muameleyi gördüğünü düşünmüyorum.Vurdukça vuruyorlar honda'ya toyota'ya.Keşke bu başlık vw'e atılmış olsaydı da o zaman yorumları görseydik..

• quote:

quote:

Bunca yıllık esnaflık hayatımda, Hiçbir marka veya firma nın satıcısı, üreticisinden habersiz iş yapmaz. Suç honda markasındadır. satıcıda değil...

honda nın içinde misiniz ki bu kadar kesin konuşuyorsunuz? belki honda merkezde lpg ile ilgili bir çalışma var ancak hiçbir bayiye lpg kitinin takılacağı tarih ve hatta takılacağı bilgisi bile kesin verilmemiştir? ki birkaç satışçı ile görüştüm durumun gerçektende bundan ibaret olduğunu gördüm. öyle bilip bilmeden işkembeden sıkmayla olmuyor bu işler... tamamen satışçının işgüzarlığı başka birşey değil...

• quote:

Tamamen katılıyorum.Fakat burada garantiyi bozmayacağız diyip iyi niyeti suistimal etmişler.
    Zaten açıklama yapıldıktan birkaç gün sonra dönüşümlere başladık dediler,ne ara o kadar tekniker eğitim gördü onu anlamamıştım.
    Yapılan şey çok yanlış..

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

quote:

Tamamen katılıyorum.Fakat burada garantiyi bozmayacağız diyip iyi niyeti suistimal etmişler.
    Zaten açıklama yapıldıktan birkaç gün sonra dönüşümlere başladık dediler,ne ara o kadar tekniker eğitim gördü onu anlamamıştım.
    Yapılan şey çok yanlış..

Alıntıları Göster
    Burada önemli olan satarken söylenen yalan hukuki bir işlem uygulayamaz hakkınıda arayamaz çnkü elinde yazılı bir kaynak yok sözleşme vs.

• quote:

Alıntıları Göster
    Merkezi alınana bir kararı bayiler faaliyete geçirmiş ve bundan dolayı gelir elde etmişse ki ediyor haksız kazanç beraberinde nitelikli dolandırıcılığa giriyor ancak bunu ifade edebilecek bağlayıcı nitelikte bir sözleşme olmaması söz uçar yazı kalır sözünü bir kez daha hatırlatıyor.

• quote:

quote:

quote:

honda nın içinde misiniz ki bu kadar kesin konuşuyorsunuz? belki honda merkezde lpg ile ilgili bir çalışma var ancak hiçbir bayiye lpg kitinin takılacağı tarih ve hatta takılacağı bilgisi bile kesin verilmemiştir? ki birkaç satışçı ile görüştüm durumun gerçektende bundan ibaret olduğunu gördüm. öyle bilip bilmeden işkembeden sıkmayla olmuyor bu işler... tamamen satışçının işgüzarlığı başka birşey değil...

iddialaşmak gibi anlama ama böyle büyük birşey için imkanı yok satış temsilcisi kafasına göre konuşamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.