Şimdi Ara

Yeni Civic - Ön Panjur Arması değişimi hakkında bilgisi olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kırmızı arma aldım ancak asıldım asıldım eskisi gelmedi :)
    Servise sordum panjur sökülmesi lazım, onun sökülmesi içinde tamponun inmiş olması lazım dedi.
    Var mı daha önce değişen?

• panjurun 2 tane vidası var onları söktüğünüzde geliyor panjur. bu servisler hakkatten artık işi şerefsizliğe vuruyor . tamponun sökülmesiyle alakası yok. bir zamanalr banada plakalık iptali için tamponun inmesi lazım demişlerdi. uğraştım elimle çıkardım. tamponla alakası yoktu
  • bazı servisler fazladan işçilik alabilmek için yok tampon inmesi lazım, yok burasının sökülmesi lazım gibi bahaneler uyduruyorlar. bie önceki VW polo'nun sis farını değiştirmek için servise gittiğimde far hariç 40 YTL kadar işçilik talep etmişlerdi, abi tamponun çıkması lazım demişlerdi. ben de hemen kaçtım ordan, gittim yedek parçacıdan aldım sis farını, para istemeden taktılar, tampon mampon da çıkmadı. Bazı servisler şerefsiz olabiliyor.
    Yanlış hatırlamıyorsam bu forumda bir arkadaş logo ve amblem iptalini resimli olarak anlatmıştı.
  • bu alınan cevapların hangi servir yada galerilerin söylediğini de iletirseniz etkili olacağı kanaatindeyim.
  • servir= servis

• benim başıma gelen Ankara Tandoğan'daki VW yetkili serivisi, ismini tam hatırlamıyorum, ama herhalde artık yetkili servis değiller
  • '' asıldım asıldım eskisi gelmedi'' :))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamponu sökmeyi geçtim, panjuru sökmekle ne alaka ? sadece armayı arasına ince birşey sokarak çıkaracaksın.yenisini takacaksın.bu kadar basit.bende taktım kendi arabama.
  • Cevap yazmayı unutmusum,
    Daha önce panjur değişmişti serviste ön armayı tutan iki pim ve bunlara bağlı segman var, sağlam olsun diye japon yapiştirici sürmüşler
    Bu sebepten asılınca gelmemiş,
    Gel gelelim panjurun sökülmesine
    Öncelikle kaputu açtığınızda karşınıza gelen muhafazayı söküyoruz 6 tane segman tutuyor,
    Sonra panjuru öne kastırıp sağı ve solundaki iki civatayı söküyorsunuz,
    Alttan tampondan doğru tutan 4 tane segmanı cıkartınca elinize geliyor.
  • ya kusura bakmayın sizin konuştugunuz konunun
    dışında bişey olcak ama bende 2009 model honca cıvıc hb var
    spoyler yaptırmak istiyorum fakat yaptırıcak bi yer bulamadım araştırıorum
    şuanda bi yer önce var dedi sipariş verdik meger adam sedan anlamış yanllış oldu dedi
    sonra seninkine göre yapmıoruz falan dedi ama netten araştırdıgımda görüorum yapmışlar
    bi bilginiz varmı bu konu hakkında nerde yaptırabilirim, kaça yaparlar
    bu arada honda bayiden sordurdum ama onlardaki iyi bişi değil hemde pahalı satıyorlar
    onun haricinde bi yer biliomusunuz acaba yaptıra bilicem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.