Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.734
Cevap
79
Favori
263.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 1...93...184185186187
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2020 model C3 Shine paket araç aldım. Araç kitlendikten sonra ön konsol üzerindeki merkezi kilit tuş üzerindeki ışık yanıp sönüyor. Bu normal midir ? Ayrıca araçta şerit asistanı devre dışı, ekran üzerinden "ON" konumuna gelmiyor. Sensör mü bozuk yoksa makine ile sürekli kapatma mı yapılmıştır. Sürekli ses çıkardığı için kapatanlar oluyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 17 Ekim 2025; 8:48:6 >

Araç kitlenditen sonra o ışığın yanıp sönmesi immobilizerin devrede olduğunu gösterir normaldir. serit asistanının direksiyonun sol tarafında devreye alma düğmesi var, zaten bi işe yaramadığı için aldığımızda bir kapattık bir daha açmadık. Çünkü C3 lerde sadece uyarı veriyor şeride sokmuyor.

Teşekkürler hocam. Benim araçta sol tarafta düğme yok onu ekrana almışlar. Mevcut sürekli OFF konumunda ON konumuna alınamıyor. Birde araçtan çıkışta otomatik kitlenme aktif olması için anahtardaki kitleme düğmesine uzun basmak gerekiyormuş daha deneyemedim böyle bir durum varmı yoksa sadece araçtan çıkınca açma koluna dokunmak mı gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar stop start çalışıyor mu araçlarınız da ? Bende 3-4 aydır çalışmıyor aküyü de değiştim geçen ay. Akü ölçümü yaptırdım daha sıfır aküye %100 olmasına rağmen bir türlü stop etmiyor. Fikri olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

geçmiş olsun, cam hasarları kaskoyu bozmuyor olması lazım, bu nedenle kasko daha mantıklı

1.2 purtech 2024 20.000 km de aracım bugğn çalıştırdığımda yağ ve servis lambası yaktı

Aracı kapatım kaputu açtım yap seviyesi kontrolü yaptım

Binip tekrar çalıştırdığım da uyarılar gitmişti

Sizce anlık kafa karışması mıdır servise göstermeye gerek var mıdır

Yap seviyesi normal

herhangi bir arıza olmadığını varsayıyorum;

Yokuşa parkettiyseniz oluyor.

Düz yere parkederseniz, hata vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2020-21 1.2 makyajlı kasa shine paket 50-60 bin kmde garantisi bitmiş araçlar denk geliyor. Bu yaşta ve kilometrede c3'ü önerir misin? Yağlı kayışın erken değişmesi durumuna okeyim. Sadece ikinci elde önceki sahibinin onaylı yağ kullanıp kullanmaması, kayışı kötü bir ustaya değiştirmiş olması gibi soeu işaretlerim var. Bu motor doğru kullanım istiyor. Geçmişi soeu işareti bir araç beni düşündürüyor.

Aracın keonik sorunları var mıdır? Hararet yapıyor diyenler var. Aircrosslarda sağa çekme sorunu gördüm, bunda var mı bilmiyorum. Ayrıca 70 bin kmde trim sesi konusu ne alemde?

2011 corsa d kasadan geçeceğim. C3 bacanağımda vardı. Hoşuma gitmişti. Alternatiflerim 2020-21 clio 5 1.0 touch (büyük bagaj hacmi aklımı çeliyor) ve kendimi maddi olarak zorlarsam 2017-18 1.0 polo comfortline (daha kaliteli bir araç olduğu için)

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz bütçe için bir çok alternatif mevcut. Nasıl bir arama yaptığınızı anlayabilmiş değilim. 1.1M ye 2024 model 60 bin km altında bile c3 1.2 bulursunuz. Hatta günümüz şartlarında elektrik otomobil bile bir seçenek olabilir.

Şuan sıfır c3-e modeli 1.2 Milyon (2025 model)

Kullandığım araç 1.6 bluHDI 2016 c3 model ve 80 bin km. Trim sesi söz konusu değil.

Clio dan kesinlikle uzak durun. Arkadaşımda mevcut ve c3 ten sonra bana inanılmaz kasvetli ve basık geldi. Resmen klostrofobik bir araç. Arka cam minnacık görüş sıfıra yakın.

Hyundai i20 1.2 veya 1.4 bir alternatif olabilir. SIFIR motor sorunu olan bir araç. yakıt tüketimi otomatiklerde biraz yüksek (8-9 lt)

Maddi kaygı ve servise gitme fobiniz varsa

clio veya polo alın.

yoksa c3+benzin+110hp!

otomatik 8.5 üstü yakar.

1.2milyona 23-24 birsürü var.

Üstat gel 1.250'ye sana benim C3'ü vereyim 14bin km'de. Daha aşağı olsun deme piyasa bakarsan gerçekten ki bu gerçekten çok önemli çok zor bulunuyor. Ama 1.2'ye falan temiz denk gelirse sakın kaçırma.

1.0 clio sadece bagaj olarak mutlu eder. Ama hem yakıtı daha fazla hem de araç c3'e göre gitmiyor gibi. İlla clio alacaksan 1.3 tce al, her anlamda mutlu ol.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.