Şimdi Ara

YENİ Citroën C3 ANA KONU (C3 III) 2021 MAKYAJLI KASA ÇIKTI (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.724
Cevap
80
Favori
257.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2020 model C3 Shine paket araç aldım. Araç kitlendikten sonra ön konsol üzerindeki merkezi kilit tuş üzerindeki ışık yanıp sönüyor. Bu normal midir ? Ayrıca araçta şerit asistanı devre dışı, ekran üzerinden "ON" konumuna gelmiyor. Sensör mü bozuk yoksa makine ile sürekli kapatma mı yapılmıştır. Sürekli ses çıkardığı için kapatanlar oluyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 17 Ekim 2025; 8:48:6 >

Araç kitlenditen sonra o ışığın yanıp sönmesi immobilizerin devrede olduğunu gösterir normaldir. serit asistanının direksiyonun sol tarafında devreye alma düğmesi var, zaten bi işe yaramadığı için aldığımızda bir kapattık bir daha açmadık. Çünkü C3 lerde sadece uyarı veriyor şeride sokmuyor.

Teşekkürler hocam. Benim araçta sol tarafta düğme yok onu ekrana almışlar. Mevcut sürekli OFF konumunda ON konumuna alınamıyor. Birde araçtan çıkışta otomatik kitlenme aktif olması için anahtardaki kitleme düğmesine uzun basmak gerekiyormuş daha deneyemedim böyle bir durum varmı yoksa sadece araçtan çıkınca açma koluna dokunmak mı gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.