Şimdi Ara

YENİ CITROËN C3 AIRCROSS ANA KONU(2021 MAKYAJLI KASA GELDİ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.006
Cevap
76
Favori
251.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu arada aracım 120 hp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikci_ F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullanın.
  • 1520extreme 1 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, inanın gün sayıyorum bian önce kavuşmak için aracıma :).
  • Arkadaşlar ben de aralık 2019 da shine paketi olanı almıştım. 120 hp dizel otomatik. araçtan çok memnun kaldım.300 newton torku hissediyorsunuz. ivmelenme yönünden c5 den daha başarılı diyebilirim.(ikisini de uzun süre test ettim).Yol sesini yüksek hızlarda içeri alıyor ancak abartılı değil.Motor sesi yok denecek kadar az.Vites geçişleri çok seri.Yakıt tüketimi şehir içi 5,5 -6,5 arası geziniyor.(kullanıma göre)uzun yolda 4,5-5,5 civarı yaktı.Bagaj hacmi rakiplerine göre iyi.(kaydırılabilir arka koltuklar ayrıca güzel).iç hacmi oldukça ferah.arka diz mesafesi yeterli.
    Shine pakette apple carplay , android auto , mirroscren ve navigasyon standart geliyor. Feel pakette yok diye biliyorum. Androit 10 olan telefonlarda doğrudan araca bağlanabiliyorsunuz.kullanımı oldukça keyifli.Sesli komut kullanımı oldukça pratik.Ben mirroscren ı çalıştıramadım.(Çalıştıran olursa da burada bilgilendirirse sevinirim)Sanırım Türkiye ile alakalı bir durummuş.
    Yani arkadaşlar aldığıma pişman mıyım asla.Benim beklentilerimi karşıladı.Almak isteyen herkese tavsiye ederim.




  • Teşekkürler , içimi çok rahatlattınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikci_ F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dizelle ilgili yorum sorduğunuzu görmemişim. Ben benzinli versiyonlar için konuşmuştum. Fikir vermesi açısından buralarda dursun. Eğiriye eğri doğruya doğru. Dizelle ilgili de üstteki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. En azından tüketim mevzunda kullanıcı yorumları da eklenmiş oldu foruma. Birilerinin faydalanması dileklerimle...
  • Ricaederim arkadaşım. Yardımcı olabildimse ne mutlu.. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun.
    dediğiniz gibi 150.000 tl bandında alınabilecek en iyi araç. Araç faturamda opsiyon olarak dijital klima ve sis farı mevcut. genel özellikler arasında benim araçta otomatik kararan ayna ve yağmur sensörü mevcut. takasa verdiğim araçta kullanıp ve karşı tarafın gözünü almadığını bildiğim, ufuk çizgisine sahip philips essential (arkası bakır hasır örgülü) led farları monte ettim. diğer led farlarda sorun çıkma eğilimi var. çünkü kısa farın arkasında kablo tutucu bir kolon var ve normal slim modellerde bile arkadaki heatsink in büyüklüğü montaja engel oluyor. Sinyal lambalarını da led versiyonları ile değiştirdim. özellikle arka sinyaller daha belirgin yanmaya başladı. bagaj havuzu ve 3d paspas takımı satın aldım. bagaj havuzu denildiği gibi azıcık eğrelti duruyor. ama deniz sonrası çocukların kumlu ve ıslak malzemelerini bagaj halısında koruyor bu benim için yeterli. havuz paspas ta bir sıkıntım var. sabitleme halkasını ne kadar bastırsam da "çıt " deyip kilitlenmiyor ve gün içinde kayma yapıp debriyaja takılma yapıyor. arabayı alalı tam tamına 1 ay 1 hafta (1200km) oldu haftada bir izmir çandarlı arasında gidip geliyorum. hız sabitleme 120 kmh sabit şekilde 5,6 ortalama yakaladım. yan rüzgarlardan azıcık fazla etkileniyor gibi bir izlenim bıraktı bende. ama çandarlı izmir otobanında bir dolu rüzgar türbini mevcut ve otoban uyarı levhaları küvetli rüzgar nedeni ile hızımızı düşürmemiz gerektiği uyarısını veriyor. Sizin araçlarda dış ayna altında eşik aydınlatması mevcut mu bilemiyorum. Aynaların altındaki ve arka plaka ışıklandırması fabrikasyon Led yapılmış, buna bravo diyorum. ama iç aydınlatmayı halojen olması ve hatta en ayıbı olan torpido aydınlatmasının olmamasını garipsedim.

    radyo olayına gelirsek mirrorlink ve Android auto olmaması ayrı bir ayıp. böyle büyük bir ekranın atıl kalması ayıp. radyo çekimi güzel değil. bluetooth bağlantıda parça geçişlerinde parazit ve atlama yapıyor. Hyundai i10 (2014) daha kaliteli ve stabil bir bağlantı ve müzik deneyimi yaşadım.(hyundai i10 da kendim hız sabitleme, otomatik kararan ayna ve radyo yu orjinal bloetoothlu versiyonu ile değiştirme montajlarını yaptım)

    şu an ki projelerim arasında LED ( adam LED ile kafayı bozmuş) stop ampülleri ve iç aydınlatma var. stop led ampullerinin normal yanma ve fren yanması arasındaki farkı görmem lazım. çünkü çoğu led lerde bu fark çok az ve frene bastığınız arka taraftan algılanmıyor. onu bir görsel olarak deneylemem lazım.

    Ayrıca C3 Aircross için üretilmiş Armster 2 kolçak siparişi verdim ve onun montajını yapacağım.


    hepinize hayırlı sürüşler dilerim




  • _Etzel_ kullanıcısına yanıt
    silgeç kolunun en üstündeki düğmeye uzun bir süre basark sıfırlıyorsunuz.
  • salserol kullanıcısına yanıt
    bu araçtaki dijital/manuel klima olayı enteresan. diğer araçlarda manuel klima denildiği zaman çevirmeli kontrol paneli gelir akla biliyorsunuz. bunda dijitalde manuelde dokunmatik ekran üzerinden kontrol ediliyor. tek farkı dijitalde derece ayarı yapılabiliyor manuelde seviye ayarı yapılabiliyor bu açıdan c3 aircrossta klimanın dijital yada manuel olması pek fark yaratmıyor aslında. incelemelerin hemen hepsinde klima kontrolünün dokunmatik ekran üzerinde olmasından şikayet edilmiş fakat ben kullanımda bir sıkıtı yaşamadım. düğme kalabalığı yerine herşeyi tek ekrandan kontrol ederek sade şık ve spor bir tasarıma yer vermeleri benim hoşuma gitti. benim araçta mirrorscreen, kol dayama, ön koltukların ikisininde arkasında eşya cepleri ve urban kırmızı ambiyans geldi daha öncede belirttiğim gibi standart araçlardan farklı olarak fakat sis farım yok mesela. viraj aydınlatma özelliği olduğu için sis farı olsun isterdim tek şikayetim o diyebilirim. halojen farlarla alakalı beni rahatsız eden bi durum yok böyle kullanmaya devam edeceğim sanırım. led farlar özellikle beyaz led farlarda trafik polisleri ile çok papaz oldum geçmişte ki muayenede de problem oluyor o yüzden farlarla oynamayı düşünmüyorum. kaliteli bişey bulursam bagaj havuzu ve paspas bende düşünüyorum henüz bakamadım. 5.6 yakıt ortalaması çok iyiymiş umarım bizlerde görürüz güzel bi referans oldu sağolun. yan dikiz aynaları altındaki bahsettiğiniz aydınlatmalar standart sanıyorum. yine bu donanım seviyesi için otomatik katlanır dikiz ayna özelliğide sevindirici. torpido aydınlatması konusunda haklısınız basit bir aydınlatmadan kaçmak saçma olmuş.
    mirrorscreen olmaması hakkaten kayıp tüm live donanım sahiplerinde olsaymış keşke. satış temsilcisine ilk sorum "mirrorscreen var mı?" olmuştu. bu donanımda sanmıyorum ama kontrol edelim dedi baktı ve kendisi de şaşırmıştı olmasına. inanın kendi adıma aracı almamda bu basit gibi gözüken fakat çok işlevsel olan opsiyonun büyük etkisi oldu. sürekli telefon ekranından navigasyon kontrolü yapmak çile geliyordu bana eski aracımda çünkü.
    size de keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim.




  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,

    bu mirror screen olayı shine modellerde standart olarak var mı peki? bi bilginiz var mı ?
  • ondrakku O kullanıcısına yanıt
    feel ve shine paketlerde mirrorscreen standart olarak var. shine pakette ekstradan "citroen navigasyon" da var.
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. ben de benzinli shine model için bekleyenlerdenim. umarım ağustos ayında aracıma kavuşacağım.
  • ondrakku O kullanıcısına yanıt
    beklediğinize değecek emin olun. gayet keyifli bir araç. üstelik shine donanım satın almışsınız keyfinizi X2 arttıracaktır kullanım esnasında sahip olduğu donanım ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. alıp biraz deneyimleyince ben de buraya yazarım düşüncelerimi. aracı test sürüşü bile yapmadan satın almaya karar verdim. sadece koltuğa oturmak bile yetti. bi kaç video izledim bi de.
  • ondrakku O kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin araç gemiye binmiş mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    hocam geçen hafta konuştuğumda fabrikadan gemiye yüklenmek üzere çıktığını söylemişlerdi.
  • ondrakku O kullanıcısına yanıt
    bence çok keyifli bir araç pişman olacağınızı sanmıyorum. tabi burada hangi araçtan inip C3 Aircrossa biniyorsunuz buda önemli. Acaba bu keyiften sonra acaba C5 Aircrossa binmek nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

    2010 yılında golf aldığımda bende 1-2 ay araç beklemiştim. hatta satıcı arkadaş geminin ismini verip marinetraffic programında gemiyi takip etmişliğim vardı. gemi bir şekilde geliyor. ama ondan sonra indirilmesi ve gümrükleme işlemleri bir hayli sürmüştü onu hatırladım. o günler geldi aklıma.
  • salserol kullanıcısına yanıt
    hocam bir önceki aracım skoda rapid spaceback idi. çok geniş bi araç, biliyorsunuzdur belki. memnundum açıkçası ama yeni bir heyecan arayayım dedim. :) sabırsızlıkla bekliyorum artık. umarım sorunsuzca elime geçer.
  • Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.
    mirror screen i kullanabilen varsa paylaşabilir mi? Zira andiroit auto çok güzel çalışıyor ama mirror screen özelliğini çalıştıramadım. Birçok video izledim ama olmadı. BU konuda bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.