Şimdi Ara

yeni çıkan CDsiz oto teypler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar yeni aracımda bu teyplerden birini kullanmak istiyorum tek derdim kaliteli ses hiçbir özellik önemli değil daha önce kendim düzdüğüm tda1524 le sony mp3 playerimden ses alıp doğrudan anfiye veriyordum dip ses dışında hiçbir problem yoktu bu yeni nesil teypler hangi preanfi katı kullanıyor proje olarak kalitelimidir? aksam kalitesi zaten beklemiyorum görüntü de umrumda değil tek derdim kaliteli mümkünse dip sesi olmayan bir sistem.
    eski sistemim
    http://www.ladakulubu.com/index.php?showtopic=18666
    bu sistemi tda1524 preanfi devresini aradan çıkarıp bahsettiğim teyplerden kullanarak düzmek istiyorum
    kullandığınız tavsiye edebileceğiniz modeller olursa memnun olurum
    yorumlarınızı bekliyorum
    iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 16 Ekim 2010; 15:46:02 >

• fatih hocam bi kac kere bu teyplerden bagladım kaliteli sesleri oluyo anfiyle beraber kullandık hosumuza gitmişti hepsi ve her gelip hangi teybi alalım dienlere cevabımız aicim git sadece usb calar al oluyo bence adamlar yapmıslar:D görüşmek üzere
  • saolasın kadirim hiç aklıma gelmedi seni arayıp sormak yaf anfi çıkışı ve kullanımı nasıl eprom hızlımı??
  • sistem olarak adamlar yapmıs dostum kaliteli bence ;)
  • bu arada linkii verdigin teyp kaliteli die biliyorum jameson sonucta:D üstüne üstelik aux girişi bile var:D
  • aldım gitti gelince inceleriz kadirim
    bu arada zaman bulabilirsem buraya da incelemeyi yazarım
    iyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yakında alıp denicem, G.M. 4x50W bakalım nasıl olacak. Bu teybin lineout çıkışından birde 20cm woofer ile TDA 1562 devresi+basscrossover düşünüyorum, bakalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Bende yakında alıp denicem, G.M. 4x50W bakalım nasıl olacak. Bu teybin lineout çıkışından birde 20cm woofer ile TDA 1562 devresi+basscrossover düşünüyorum, bakalım....

http://www.goldmaster.com.tr/oto-ses-ve-g-r-nt-sistemleri/sd-2015-usb-oto-radyo/690/detay

Bu teybi aldım, yarın denicem bakalım nasıl olacak....
  • Eveeeeett Terybi aldım ve deneme sonuçları.

İlk önce evde denedim, pcpower ile 12V verdim ve 2 adet 50W müzikseti kabini bağladım. Teybin lıneın(aux) girişini uyduya bağladım.
    İyi yönleri:
    1. Ses olarak çok tatmin edici, 50max fakat 35ten fazla açamadım yani.
    2. Loud modu kapalıyken bassta pek tat yok, normal bası kısıp loud açınca ses daha iyi baslar dolgun.
    3. USB okuması için fat biçimi olması gerekiyor yada ntfs hangisi eski ise onu okuyor.
    4. Radyo gayet kullanışlı fakat bağzı TA vs. kapatın, radyo ayarları kapalı olsun, yoksa normalde en iyi istasyonu bulmaya ayarlı.
    5. Kablo ve soket olayı kaliteli.
    Sorunları:
    1. Aux modunda ses 25 ten üzeri çıktıkça, tizler açılıyor. 25 ten aşağı indikçe tizler azalıyor.
    2. Usb modunda 25 ten sonra baslar hafif kısılıyor gibi.
    3. Radyodan usb ye geçince baştan başlıyor, fakat kapatıp açma durumunda normal devam ediyor.
    4. Açma kapama anahtarlı olsa iyi olurdu, şuan araca drek bağlı, kapalı ama sistem açık(akım var). +12V kontağa bağlı olması gerekiyor normalde.

Benden şimdilik bukadar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Eveeeeett Terybi aldım ve deneme sonuçları.

İlk önce evde denedim, pcpower ile 12V verdim ve 2 adet 50W müzikseti kabini bağladım. Teybin lıneın(aux) girişini uyduya bağladım.
    İyi yönleri:
    1. Ses olarak çok tatmin edici, 50max fakat 35ten fazla açamadım yani.
    2. Loud modu kapalıyken bassta pek tat yok, normal bası kısıp loud açınca ses daha iyi baslar dolgun.
    3. USB okuması için fat biçimi olması gerekiyor yada ntfs hangisi eski ise onu okuyor.
    4. Radyo gayet kullanışlı fakat bağzı TA vs. kapatın, radyo ayarları kapalı olsun, yoksa normalde en iyi istasyonu bulmaya ayarlı.
    5. Kablo ve soket olayı kaliteli.
    Sorunları:
    1. Aux modunda ses 25 ten üzeri çıktıkça, tizler açılıyor. 25 ten aşağı indikçe tizler azalıyor.
    2. Usb modunda 25 ten sonra baslar hafif kısılıyor gibi.
    3. Radyodan usb ye geçince baştan başlıyor, fakat kapatıp açma durumunda normal devam ediyor.
    4. Açma kapama anahtarlı olsa iyi olurdu, şuan araca drek bağlı, kapalı ama sistem açık(akım var). +12V kontağa bağlı olması gerekiyor normalde.

Benden şimdilik bukadar....

Ekolayzer seçenekleri nasıl peki ?

• Ekolayzır olarak, rock pop classic flat var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.