Şimdi Ara

Yeni Champion Ao Shin (Sneak Peek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Champion AoShin Resmi olarak duyruldu.

League of Legends oyuncu topluluğu dünyanın her yanına yayılıp geliştikçe; oyun için esin aldığımız ve etkilendiğimiz kaynaklar da artıyor. Bu şekilde ortaya çıkan, henüz geliştirme sürecinin başında olan bir şampiyonumuzu sizinle paylaşmak istedik. Karşınızda, güçlü bir fırtına ejderi ve doğal dünyanın koruyucusu olan Ao Shin. Efsanelere göre; Ionia, tarihinin en büyük zorluğuyla karşılaşınca, Ao Shin göklerden yere inecekmiş.

İlk olarak, bu farklı şampiyonun adını nasıl koyduğumuzu anlatalım: Ao, doğu mitolojisinde suyu ve hava koşullarını yöneten ejder kralların soyunun adı. Böylece onun güçlü, zarif, ölümlülerin gündelik kaygılarının ve kanunlarının ötesinde bir varlık olduğu en baştan belli oluyor. Shin’in pek çok anlamı var. Bunlardan biri; bereket, bolluk. Diğeri ise fırtına. Ao Shin böylelikle; dostlarına bolluk ve talih getirip, düşmanlarını bir nefeste fırtına ve yıldırımla yok ederek, doğanın iki yönünü de temsil ediyor.

Oyuncularımız bir süredir ejderha bir şampiyon istiyordu, ama biz elbette sıradan bir ejderha yapmak istemedik. Her yeni şampiyonumuzla, yaratıcılık ve teknik olarak mümkün olan şeylerin sınırlarını zorlamaya çalışıyoruz. Bu, Ao Shin için de aynı olacak. Onun kendine özgü hareketlerini ve anatomisini canlandırmak için pek çok yeni yaklaşım üretmemiz gerekecek ve bunu dört gözle bekliyoruz.

Sıradaki yeni şampiyon Ao Shin değil. Tamamlanmasına daha çok var ve pek çok yönden değişmesi muhtemel. Ama ilham aldığımız öğeleri, sizlerle paylaşmak ve şampiyon tasarımının başlarında nasıl fikirlerin yürütüldüğünü göstermek istedik. Umarız, siz de bizim kadar heyecanlısınızdır!

Kaynak:http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=41356104#post41356104
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• OMG op riot nerf pls
  • Keşke şampiyon çıkartıp duracaklarına oyunun diğer sorunlarıyla ilgileneler.

Ayrıca Dragon'un Amca Oğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BruceW. -- 8 Eylül 2013; 9:47:53 >
  • Olmamış, hoş durmuyor.
  • Creator Viktorun arkasinda belli belirsiz gorunen robotumsu champion bu olabilir.

Edit:
    Skini tabi, kendisi degil :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Shyvana ile ortak hikaye olabilir bence.
  • WoW
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzele benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

Shyvana ile ortak hikaye olabilir bence.

Zannetmem,Shyvana insan ve ejderha kırmasıydı.
    Bu bildiğin ejder.

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Creator Viktorun arkasinda belli belirsiz gorunen robotumsu champion bu olabilir.

Edit:
    Skini tani kendisi degil :)

Evet hocam mantıklı.
    Kha'zix gibi meka skin ile gelebilir arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 8 Eylül 2013; 10:00:55 >
  • Ya bu benim arkadasin tasarladigi zerk adli heroya benziyor.

http://forums.tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=15983

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın kimi buldum yeniden bir bağlantı ortaya çıktı bence bu fırtına ejderhası Ionia ya düşman olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

Bakın kimi buldum yeniden bir bağlantı ortaya çıktı bence bu fırtına ejderhası Ionia ya düşman olabilir :)

Adam doğanın koruyucusu denmiş,sanmıyorum.
    Bence Udyr ile aynı amaç doğrultusunda hareket etmesi lazım mantıken çünkü koruyucu,sonuçta doğaya hakim olan güçlü hayvan ruhları taşıyor Udyr,bu da onları sağlam bir güç çarpışmasına çekmiş olabilir.
    Udyr'e düşman olup Ionia dostu olabileceğini düşünüyorum,ya da tüm insanlara karşı doğayı koruyan ruh olarak.
    Tapınakta kendisi için önemli bir bilgi olabilir veya bu bilgilerin insanların eline geçmemesini istiyor olabilir Ao Shin.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

Bakın kimi buldum yeniden bir bağlantı ortaya çıktı bence bu fırtına ejderhası Ionia ya düşman olabilir :)

oha udyr ile düşman demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

OMG op riot nerf pls

+1
  • lan bu sg udyr comicteki yaratık dicektim zaten başkası paylaşmış

demiştik zaten ordaki yaratıklardan biri yeni champ olabilir diyede bazıları yeni baron felan demişti neyse çıksında görelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına monster çıkarabilecek yeni bir champ gibi geliyor,annie,malhz vs.

maokai ile knk olacaklarını düşünüyorum
  • Zyra gizli pasif incooomiiiing
  • Yeni champ Vi ' ın kız kardeşi olacaktı hanny
  • Ao Shin isn't the next champion scheduled to come out, so he's still a ways off and many things are still subject to change.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yeni champ Vi ' ın kız kardeşi olacaktı hanny

gelir gelir merak etme sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.