Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (515. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimyaciyim

quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

Arkadaşlar 3 hafta önce bir kaza gerçirdim :( hipodrom önünden istanbul yenimahalle bağlantı yoluna katılım var köprüden indikten sonra... orada mhp mitingi falan var diye trafik müthişti. bende en önde idim. ama biraz sağa yakındım.. tam yol boşalsın diye beklerken yol müsait olunca en sağ katılım şeridine gireyim dedim o sırada burnunu sağımdan sokan tarnsite sürttüm. ve sonuç moral sıfır... şimdi soracağım şu... benim araçta sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı komple değişti. sağ arka kapı sacı değişti... şimdi araç 2012 model dizel titanyum akıllı parklı km 20.000de benim aracın ederi nedir? arabadan soğudum... bize lüksmüş anladım... korkarak kullanıyorum... bu sebeple şuan piyasalar ölü ama nisan mayıs gibi satmayı deneyeceğim... tamirat orjinal parçalar ile tan otoda yapıldı... bu aracı kaça satarsam ederidir... aracın ilk sahibiyim. birde daha önce sağ tamponda daha doğru tamponun sağ tarafı 20cm kadar boyandı. auto kinge mini hasardan... cidden dürüst bir satıcı olacağım... ve yanlış değer biçip fırsatçıları sevindirmek istemiyorum.... mantıksız fiyat söyleyerek de aracı süründürmek istemiyorum... tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. allah herkezi kazalardan belalardan korusun... 3 haftadır ağzımın tadı kalmadı... birde kskodan yaptırdım. %65 hasarsızlığım vardı... %50ye düşer dediler... masraf tutarı toplam bana verilen bilgi formunda 3900 küsür....

Geçmiş olsun arkadaşım. Şuan kullandığınızda bir sıkıntı yoksa, orasından burasından ses gelmiyorsa, arabanıza hiç dokunmayın bence.

arabamda hiç bir değişiklik yok... ses veya başka hiç bir farklılık yok... renk olarak da çok anlamam ama beyaz olduğu içinde fark yok gibi... ama ev almayı planlıyorum peşinat için bozduracak tek şeyim arabam... o yüzden ne kadar ederi iyi bilip satmam gerekir... ya da allah yardım eder biraz (kamu çalışanıyım) peşinat biriktirip uygun bir ev alırım arabamı satmadan

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 3 hafta önce bir kaza gerçirdim :( hipodrom önünden istanbul yenimahalle bağlantı yoluna katılım var köprüden indikten sonra... orada mhp mitingi falan var diye trafik müthişti. bende en önde idim. ama biraz sağa yakındım.. tam yol boşalsın diye beklerken yol müsait olunca en sağ katılım şeridine gireyim dedim o sırada burnunu sağımdan sokan tarnsite sürttüm. ve sonuç moral sıfır... şimdi soracağım şu... benim araçta sağ ön çamurluk ve sağ ön kapı komple değişti. sağ arka kapı sacı değişti... şimdi araç 2012 model dizel titanyum akıllı parklı km 20.000de benim aracın ederi nedir? arabadan soğudum... bize lüksmüş anladım... korkarak kullanıyorum... bu sebeple şuan piyasalar ölü ama nisan mayıs gibi satmayı deneyeceğim... tamirat orjinal parçalar ile tan otoda yapıldı... bu aracı kaça satarsam ederidir... aracın ilk sahibiyim. birde daha önce sağ tamponda daha doğru tamponun sağ tarafı 20cm kadar boyandı. auto kinge mini hasardan... cidden dürüst bir satıcı olacağım... ve yanlış değer biçip fırsatçıları sevindirmek istemiyorum.... mantıksız fiyat söyleyerek de aracı süründürmek istemiyorum... tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. allah herkezi kazalardan belalardan korusun... 3 haftadır ağzımın tadı kalmadı... birde kskodan yaptırdım. %65 hasarsızlığım vardı... %50ye düşer dediler... masraf tutarı toplam bana verilen bilgi formunda 3900 küsür....

Geçmiş olsun arkadaşım. Şuan kullandığınızda bir sıkıntı yoksa, orasından burasından ses gelmiyorsa, arabanıza hiç dokunmayın bence.

arabamda hiç bir değişiklik yok... ses veya başka hiç bir farklılık yok... renk olarak da çok anlamam ama beyaz olduğu içinde fark yok gibi... ama ev almayı planlıyorum peşinat için bozduracak tek şeyim arabam... o yüzden ne kadar ederi iyi bilip satmam gerekir... ya da allah yardım eder biraz (kamu çalışanıyım) peşinat biriktirip uygun bir ev alırım arabamı satmadan

2.el araç alıp satan galerilere gidip, aracı satmak istediğinizi, ne kadar vereceklerini öğrenin, onlara asla güvenmeyin. onlardan gelen rakamın üzerine bir miktarda daha ekleyip, şu meşhur 2.el araç satış sitesine koyun. Sonuçta aracın sıfırının fiyatı belli, araca yapılan masraf belli, buna göre çok fazla değer kaybettirmeden aracı elden çıkartabilirsiniz.
    Bende devlet memuruyum, peşinat biriktirip, ev almak çok zor. Allah yardımcın olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.el araç alıp satan galerilere gidip, aracı satmak istediğinizi, ne kadar vereceklerini öğrenin, onlara asla güvenmeyin. onlardan gelen rakamın üzerine bir miktarda daha ekleyip, şu meşhur 2.el araç satış sitesine koyun. Sonuçta aracın sıfırının fiyatı belli, araca yapılan masraf belli, buna göre çok fazla değer kaybettirmeden aracı elden çıkartabilirsiniz.
    Bende devlet memuruyum, peşinat biriktirip, ev almak çok zor. Allah yardımcın olsun.

çok teşekkürler arkadaşım... zaten mayısı bekleyeceğim... o dönemde denerim satılır satılır... satılmazsa da binerim artık ne yapabilirim :) ne araçlar satılıyor eve götürdüğünde pert olduğunu anlıyor... benim herşey ortada yalan dolan yok... bundan önceki aracımı satıp bunu aldım onu peşinat yapıp... onunda sağ çamurluğu değişmişti... bende sağdan yana problem olduğunu düşünebilirsiniz :) onu malum siteye koydum ve ertesi gün satıldı... 19500 almıştım sıfır 17000 bine 7 yaşında sattım... inşallah bunda da zararım bu kadar az olur en nihayetinde fotolar herşey elimde ciddi bir kaza değil... fırsatçılara asla mahal vermem kendimde ederinden fazlasını istemem...
    iyi dileklerin için çok teşekkürler... ana babadan olmayınca karı koca çalışıp birşeyler yapmaya çalışacağız... nasipte ne varsa o oluyor... allah hepimizi kazadan beladan korusun...

• Facebooktaki c-max gurubuna üye arkadaşlar. Artık sık sık arkadaşları buradan gruba davet etmeyin. Bunu söylemenin nedeni artık buradaki paylaşım neredeyse durdu. Kimse birşey yazmaz oldu. Oradaki grupda çok güzel bilgiler paylaşılıyor ama burayı biraz ihmal ettik gibi geliyor. Ben araba ile ilgili bilgileri ilk burada görüp aracı daha almadan beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Facebooktaki c-max gurubuna üye arkadaşlar. Artık sık sık arkadaşları buradan gruba davet etmeyin. Bunu söylemenin nedeni artık buradaki paylaşım neredeyse durdu. Kimse birşey yazmaz oldu. Oradaki grupda çok güzel bilgiler paylaşılıyor ama burayı biraz ihmal ettik gibi geliyor. Ben araba ile ilgili bilgileri ilk burada görüp aracı daha almadan beğenmiştim.

Katıliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 depo sheel nitro+ alıyorum. cumartesi akşamı dpf çalıştı.
  • Trend veya titanium paketlerde ki müzik çalarlar flac uzantısını destekliyor mu?
  • Bu sene araç satışları durgunmu? Geçen sene ve önceki sene bu zamanlarda forumda çok paylaşım olurdu. Fiyatlar ne alemde? Soran, alan arkadaşlar dan öğrensek
  • Foruma ilgi mi azaldı, artık hiç paylaşım olmuyor.
  • facebook grubunda paylaşımlar oluyor.
  • Buradaki paylaşımlarda çok güzel oluyordu. Kendi adıma buranın ihmal edilmesini istemem
  • Arkadaşlar, herkes facebook kullanmıyor, bunuda gözardı etmeyin lütfen. Forumda paylaşıma devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: migokce

quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

arkadaşlar şu aralar cmax 1.6 tdcı titantum + op. düşünüyorum. aldığım en uygun fiyat 62000 tl. daha iyi fiyat alan veya duyan varmı. geçen ay 61500 tl di zam gelmiş.

62000 bence cok iyi.Fiyati nereden aldiniz. Eger siz almayacaksaniz biz alalim. Bir arkadaşım için bakiyoruz. 65000 tl den asagi bulamadik...

adana da fiyatlar bu şekilde titanyum ve op paket. x paket dahil değil. eğerki sizin fiyat x paketli ise daha güzel. 62300 dediler ama gelirseniz yardımcı oluruz dendi.
    hatta geçen ay 61500 tl demişlerdi zam gelmiş.
  • 62.300 iyi fiyat kardeş hemen al derim.
  • Bu seneki fiyatlardan birşey anlamadım c-max dizel x paket 68 ile 62 arasında fiyatlar dolaşıyor. Gerçekte bu fiyatlar nasıldır?
  • Arkadaşlar, forum kimsesiz kaldı. Millet nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper26

Arkadaşlar, forum kimsesiz kaldı. Millet nerede?

facebook grubunda aktif herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: exper26

Arkadaşlar, forum kimsesiz kaldı. Millet nerede?

facebook grubunda aktif herkes.

facebook taki grup hangisi ben şu paylaşım olanına rastlayamadım. bi gurup var hep yabancı bunun türk versiyonu var mı????
  • Arkadaşlar hepimiz Face kullanmıyor, bence bu forumda bayağı iyi bence hem burayı hem de Face'i kullanalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz-Şah

Arkadaşlar hepimiz Face kullanmıyor, bence bu forumda bayağı iyi bence hem burayı hem de Face'i kullanalım...

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.