Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (516. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exper26

quote:

Orijinalden alıntı: Öz-Şah

Arkadaşlar hepimiz Face kullanmıyor, bence bu forumda bayağı iyi bence hem burayı hem de Face'i kullanalım...

• Bugün istanbul asal otomotivde 2.yıl bakımını yaptırdım.(yakıt filtreside değişti)480 tl ödedim.Birkaç sıkıntı vardı onları söyledim.Yazılım güncellemesi yaptık dediler.Bakalım bir kaç güne değişiklik var mi belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Bugün istanbul asal otomotivde 2.yıl bakımını yaptırdım.(yakıt filtreside değişti)480 tl ödedim.Birkaç sıkıntı vardı onları söyledim.Yazılım güncellemesi yaptık dediler.Bakalım bir kaç güne değişiklik var mi belli olur.

neydi sıkıntılar acaba? bir de güncelleme işe yaradıysa burada bilgilendirme yaparsanız iyi olur.
  • ihtiyacınız olan parçayı ucuza bulabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_85136261/f_//tm.htm#85136589 İndirimli Orjinal Ford Yedek Parçaları
  • quote:

Bugün istanbul asal otomotivde 2.yıl bakımını yaptırdım.(yakıt filtreside değişti)480 tl ödedim.Birkaç sıkıntı vardı onları söyledim.Yazılım güncellemesi yaptık dediler.Bakalım bir kaç güne değişiklik var mi belli olur.

Güncelleme sonra ne gibi değişikler olduğunu paylaşırsanız bizde talep ederiz.
  • Bu hafta C-max Titanium Xpaket ( Otm.park sistemi otm. katlanır ayna vs...) için kapora yatırdım. Aracı 65.000 TL ye bıraktılar. Araba siyah renk. Fiyat nasıl sizce? Yarın muhetelen teslim alacağım kısmet olursa... Aklım bu arabada kaldı, bir yandan da Scenic previllige de bak diyor. Sizce ne yapmalıyım?
  • Bana kalırsa hiç düşünmeden alın derim, bu akşam tek bir düğmeye basmaylan 1 dakikada buz tutmuş olan ön camım su dökülmüş gibi açıldı daha önceden buz tutan ön cam benim için tam bir cileydi C Max ile cile olmaktan çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_1976

quote:

neydi sıkıntılar acaba? bir de güncelleme işe yaradıysa burada bilgilendirme yaparsanız iyi olur.

1-Nadirde olsa 1.vitesten 2.vitese geçiş yaparken yığılma oluyordu.
    2 gündür kullanıyorum henüz tekrar etmedi.Ancak zaten çok nadir oluyordu.

2-Arada sırada durduk yere "Tepe kalkış yardımcısı devre dışı." Diye bir mesaj çıkıyordu.
    Buda henüz tekrar etmedi.

3-Hız sabitleyici bazen devreye girmiyordu.Devreye girmiş gibi görünüyor ancak araba sabit hızda ilerlemiyordu.Vites değiştirip aynı vitese geri dönünce düzeliyordu.

Bunuda çok fazla deneme imkanım olmadı ama henüz sıkıntı tekrar etmedi.

4-Telefon ile Bluetooth üzerinden görüşme yaptıktan sonra telefonu kapatinca görüşme süresi ekranda saymaya devam ediyor ve radyo teyp neyse kapatılamiyordu yani kilitleniyordu.bir süre sonra da bluetooth bağlantısı koptu diyor ve radyo yada nerde kalindiysa ordan devam ediyordu.

Bunuda henüz deneyemedim.

Tüm bunlar için donanımsal birşey yapmamislar.Yazılım güncellemesi yapmışlar.Ki bence de zaten sorun yazılımsal.

Birde aracım henüz 21000 de idi.Yakıt filtresini değiştirdiler.Ancak gerekliligi konusunda şüphelerim var.Yakıt filtresinin ömrü konusunda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Bu hafta C-max Titanium Xpaket ( Otm.park sistemi otm. katlanır ayna vs...) için kapora yatırdım. Aracı 65.000 TL ye bıraktılar. Araba siyah renk. Fiyat nasıl sizce? Yarın muhetelen teslim alacağım kısmet olursa... Aklım bu arabada kaldı, bir yandan da Scenic previllige de bak diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Cmaximden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.Ancak bence birde citroen c4 picassoya da bir bakın derim.Tasarım olarak beni mest etti.Kullananların yorumlarına baktım forumda herkes çok memnun.(tabi memnun olanlar eski kasa kullanıcısı)Bana cmaxten daha dolu bir araç gibi geldi.Hemde otomatik.Tabi fiyatta bir miktar daha yüksek.

• @NTARES kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, iyi bir tercih yaptınız. Araçtan beklentiniz nedir bilmiyorum ancak, memnun kalacağınızdan eminim. Picasso ve Scenic Fransız arabası olduğu için uzak durmanızı tavsiye ederim. Yani 2-3 yıl biner satarım derseniz sorun yok, ancak uzun zaman diliminde sorun çıkarır.Bir önceki aracım Citroen C5 idi. 3,5 yıl binip sattım, yani Fransız arabalarını biliyorum. Doğru tercih yapmışsınız, aracınız tekrar hayırlı olsun.
  • exper26 E kullanıcısına yanıt
    hacı kullandığın aracın motorunu b.k attığın fransızlar üretiyor.
  • quote:

Bu hafta C-max Titanium Xpaket ( Otm.park sistemi otm. katlanır ayna vs...) için kapora yatırdım. Aracı 65.000 TL ye bıraktılar. Araba siyah renk. Fiyat nasıl sizce? Yarın muhetelen teslim alacağım kısmet olursa... Aklım bu arabada kaldı, bir yandan da Scenic previllige de bak diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Renault onermem, ford daha kaliteli iç mekan malzeme kalitesi olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mry_82

hacı kullandığın aracın motorunu b.k attığın fransızlar üretiyor.

exper26 nin söylemek istediğini bence tastik etmişsiniz.Bence de fransızlar dizel motorda oldukça iyiler.Renault mercedese motor veriyor.Psa forda keza.Ancak mesele sadece motor yapmak olsa renault yada Psa, toyota, vw yada forddan daha büyük otomobil markaları olabilirdi.Mesele ise iyi araba yapmak.Dolayısı ile genele baktığınız zaman şu bir gerçek ki daha gerideler.
    5 yıl kadar peugeot 206 tecrübem oldu ve ne yazık ki o günleri güzel anmıyorum.
    Ama tabii ki renault yada Psa alinmayacak arabalar da değiller.Milyonlarca bu arabaları alıp memnun olanlar da var.Sadece tercih edilmeyebilirler.Ancak citroen benim de fransız fobimi kırabilir.Çünkü c4 olsun c4 picasso olsun forumda çok memnun olunan arabalar.Takibime girdi en azından.
    Son olarak, İnsanlar burada tecrübelerini paylaşıyor.Sizde tecrübe ve bilginizi paylaşırken en azından cmax konusunun genel kurallarına dikkat ederseniz, diğer sıkıntılı konular gibi burada da seviye düşmez.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Arabayı ay sonu teslim alacağım kısmet olursa. Resimlerinide paylaşırım...
  • 1.6i 125PS olan motorun yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

1.6i 125PS olan motorun yakıt tüketimi konusunda bilgi verebilecek var mı acaba ?

bahsettiğiniz aracı yıl ortasında arkadaşa aldık. alır almaz uzun yol tecrübesi de yaşadık. ortalama 95-100 km hız sabitleyici ile 8 litre civarı şehir içinde 12- 13 lt civarı yaktı. tabi yeni olmasından dolayı biraz fazla yakmış olabilir ama arkadaş yakıtından biraz şikayetçi. lpg araştırması yapıyor.
  • sakarda gün batımı.
  • quote:

C-max iyidir tavsiye ederim. 2. yılı doldurdum. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ödeme şekli nasıl olacak paylaşırmısınız? Bir kaç ay önce alanlar aynı aracı daha pahalıya almışlardı diye hatırlıyorum
  • 48.000 TL'ye C-Max Trend 1.6i 125PS alarak Ford'lu olduk biz de bakalım Yalnız sormak istediğim birşey var. Katalogdan baktığım kadarıyla Trend modelinde otomatik park sistemi yok. Ancak babam bayiden alırken araçta bu sistemin bulunduğunu söylemişler ?
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.