Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (485. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilgilendirme için teşekkürler.
    grand cmax aklıma gelmedi. kendi aracımın fotoğraflarına baktığım için bu araç cmax değil dedim.
    aslında dediğim yinede doğruymuş. resimdeki araç cmax değil.
  • İyi akşamlar,
    forumda tekno paketli c-maxi olan arkadaş var mı acaba? Geri görüş kamerasının nereye ve nasıl monte edildiğini öğrenebilir miyiz? Fotoğrafını koyarlarsa sevinirim.
  • Günaydın saygıdeğer forum üyeleri yıllardır bu foruma üyeyim ama sizin forumunuza c-max almayı düşününce aylardır takip ediyorum ve nihayet bir karara varma aşamasındayım.C-MAX Dizel titanyum x paket+tekno paket + oto park paketi + sony navigasyon ve geri görüş paketi olan modelden almak istiyorum ve bayilerde bir türlü bulamadım araç özel sipariş ile geleceklerini ve 80 bin tl.nin üzerinde rakam olacağını belirttiler.Tecrubüleri forum üyeleri olarak sizce fiyat nasıl almalımıyım.Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız.Tşk.ederim.Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper26

Sn grafix99 öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ankara için önerim Tan Oto. sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hayırli olsun

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafix99 -- 30 Temmuz 2013; 9:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga35

Günaydın saygıdeğer forum üyeleri yıllardır bu foruma üyeyim ama sizin forumunuza c-max almayı düşününce aylardır takip ediyorum ve nihayet bir karara varma aşamasındayım.C-MAX Dizel titanyum x paket+tekno paket + oto park paketi + sony navigasyon ve geri görüş paketi olan modelden almak istiyorum ve bayilerde bir türlü bulamadım araç özel sipariş ile geleceklerini ve 80 bin tl.nin üzerinde rakam olacağını belirttiler.Tecrubüleri forum üyeleri olarak sizce fiyat nasıl almalımıyım.Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız.Tşk.ederim.Saygılar..

c-max ların kralı olur o araç 75-77 ye alınır eğer alırsanız fotolarını merakla bekleriz :)
  • ertanolur kullanıcısına yanıt
    selam,

aynı sıkıntı bende de vardı birtürlü çözememiştim sonra otokoç ta çalışan bir tanıdık buldum ve fordun bu sorun için 4 adet bülten yayınladığını öğrendim ve taşdelan otokoçta sorunu çözdüler, yaklşık 2-3 aydır sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: osarlak

selam,

aynı sıkıntı bende de vardı birtürlü çözememiştim sonra otokoç ta çalışan bir tanıdık buldum ve fordun bu sorun için 4 adet bülten yayınladığını öğrendim ve taşdelan otokoçta sorunu çözdüler, yaklşık 2-3 aydır sorun yok

hocam sorun neydi acaba çözülmüş olan?
    alıntı yaptığınız mesajı göremedim o yüzden sorma gereği duydum
  • bizim arabada x paket yok o yüzden farlar halojen .farları xenon yapmak istiyorduk ama halojen e uygulayanlar göz alıyor diye geri sökmüşler. Biz internetten sağ ve sol olarak far kiti bulduk x paketlerdeki gibi mercekli onlardan alıp şuan takılı olan far kutularını çıkarıp onları taksak sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: versino2

bizim arabada x paket yok o yüzden farlar halojen .farları xenon yapmak istiyorduk ama halojen e uygulayanlar göz alıyor diye geri sökmüşler. Biz internetten sağ ve sol olarak far kiti bulduk x paketlerdeki gibi mercekli onlardan alıp şuan takılı olan far kutularını çıkarıp onları taksak sorun olur mu ?

Yaniltmis olmayayım ama orjinal fabrika çıkışı olmayan tüm xenon farli araçlar muayenede kusurlu araç olarak sayılıyor diye biliyorum.Dolayısı ile araç muayeneye girmediği sürece sıkıntı yok.

• muayene zamanı eski farı takacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

quote:

Orijinalden alıntı: magmatic

quote:

Orijinalden alıntı: HaNdcAx

Öncelikle merhaba demek istiyorum bende ford Grand C-MAX almak istiyorum fakat aklıma takılan bazı sorular war öncelikle

1.6 TDCİ 115 PS 1500 küsürlük ağırlığa sahip bu araba 7 kişi binince aracın performansda fazla br kayıp olur mu diyorum arabayı pazartesi almak istiyorum eğer bu soru cevap bulamassa o kdr para verip araba gitmicekse almak istemiyorum yardım edin lütfen !!!!

bende compact var performans sıkıntısı yok 7 kişilik için size önerim yanınıza 6 kişi bulun ve grand cmaxi test sürüşüne çıkarın. ancak öyle verebilirsiniz karar. zaten grand cmax fabrika verilerinde 0-100 km hızlanma compact modele göre uzun. yinede grand kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir size, benimkisi varsayım.....

Arkadaşım arabam 22 000 km.dayandı.Uzun yolda 7 koltuğu çok fazla kullandım diyebilirim.Arabanın performansı müthiş.Yani Grand Cmax ı ha tek ha 7 kişi ve klimalı kullanıyorsunuz hiç farketmiyor diyebilirim.Uzun yolda hiç yormuyor ve çok rahat araba.Yakıta gelince be düz yolda sürekli hız sabitlemeyi kullanırım ve 2bin devirin üzerine kolay kolay çıkmam.Ş.dışında 5.4 ten aşağı düşemedim.Ş.içi ise kışın 7,5 8 arasıydı.Şimdi yaz geldi 6 ile 6,5 lt. arası yakıyor.Grand c.max gerçekten ağırlığına ve büyüklüğüne göre gönül rahatlığı ile alınıp binilebilecek araba.yakıt ise bahsettiğim gibi basarsan yakar.Fakat çok dikkat edersen Ş.içi 6,5-7 lt. Ş.dışı 5,5 lt dir ve bu rakamlar çok iyidir.Selamlar

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim c-max alıcaktım fakat koltuklar 7 kişilik olunca bagaj sıfır durumuna düşüyor.Benim bagajada ihtiyacım o yüzden vw jetta aldım arka koltuk mesafesi fena değil performansı da iyi teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: osarlak

selam,

kapılardan gelen ses problemini diyorsunuz sanırım.
    benim araç daha çok yeni olduğu için şu anda ses yok ama birçok cmax te kronik olduğu için bende de çıkabilir o sorun.
    ford un yayınladığı şu bültenler neyin nesidir merak ettim.
    buradan paylaşabilme imkanınız varmı acaba?
  • quote:

Günaydın saygıdeğer forum üyeleri yıllardır bu foruma üyeyim ama sizin forumunuza c-max almayı düşününce aylardır takip ediyorum ve nihayet bir karara varma aşamasındayım.C-MAX Dizel titanyum x paket+tekno paket + oto park paketi + sony navigasyon ve geri görüş paketi olan modelden almak istiyorum ve bayilerde bir türlü bulamadım araç özel sipariş ile geleceklerini ve 80 bin tl.nin üzerinde rakam olacağını belirttiler.Tecrubüleri forum üyeleri olarak sizce fiyat nasıl almalımıyım.Olumlu ve olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız.Tşk.ederim.Saygılar..

tekno paketin içeriği bana göre çok gerekli değil.
    ama bu aracı alırsanız kral cmax olur gerçekten.

• Almak için ilk adım olan siparişi verdik...!Bakalım nasip kısmet herşey.... Türkiye'de bu donanım ve pakette C-Max hiç sipariş verilmemiş ve isteyende olmamış ilk defa böyle araç getireceklerini belirttiler.Merakla beklemekteyim.Gelince siz değerli abi ve kardeşlerimden yardımlarını isteyeceğim.Benide aranıza katarsanız sevinirim.Ama aklımın bir köşesinde Kuga alsamıydım diye....(oturup düşününce yakıt,sürekli şehir içinde kullanım,aracın içinin kugadan daha ferah olması ve yıllardır fordun dizel motorunu sorunsuzca kullanmam,aylardır takip ettiğim forum üyelerinin olumlu yorumları etken oldu..) Saygılar...
  • quote:

Almak için ilk adım olan siparişi verdik...!Bakalım nasip kısmet herşey.... Türkiye'de bu donanım ve pakette C-Max hiç sipariş verilmemiş ve isteyende olmamış ilk defa böyle araç getireceklerini belirttiler.Merakla beklemekteyim.Gelince siz değerli abi ve kardeşlerimden yardımlarını isteyeceğim.Benide aranıza katarsanız sevinirim.Ama aklımın bir köşesinde Kuga alsamıydım diye....(oturup düşününce yakıt,sürekli şehir içinde kullanım,aracın içinin kugadan daha ferah olması ve yıllardır fordun dizel motorunu sorunsuzca kullanmam,aylardır takip ettiğim forum üyelerinin olumlu yorumları etken oldu..) Saygılar...

trde olmayan bir cmax almışsınız hayırlı olsun.kuga güzel bir araç ancak benzinli alınması benzinin fiyatı ve benzinli araçların tüketiminin yüksek olmasını göz önüne alırsanız mantıklı olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 31 Temmuz 2013; 9:54:48 >

• Merhaba Arkadaşlar 2013 ford cmax aracım bu haftaya bayramdan önce geliyor titanium 1.6 tdci kum grisi 115hp yakıt tüketimi hakkında kullanan akadaşlar ne diyor bilgilerinize ...
  • erende E kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
    Benim aracım da titanium, x paket. Hatay-Eskişehir: Bagaj tam dolu, klima hiç kapanmadı, 3 yetişkin, ort 90-110 aralığı, yakıt: 4,8
    Eskişehir-Antalya: bagaj tam dolu, 3 yetişkin, klima sadece Antalya içinde çalıştı, hız 90-110 aralığı, yakıt: 4,2
    Antalya-Hatay (Kıyı şeridinden, bilen bilir o yolu, çoğu yerde 2. ve 3. vitesle gidilir.) şartlar aynı klima hiç kapatılmadı. yakıt: 4,9
    Saygılarla...
  • Teşekkürler hocam yakıt konusunda hiç şüpheye düşmemiştim zaten :) 1.6 motor ve 115 hp gerçekten çok iyi hocam birşey daha soracağım izninizle bayramda ufak bir seyahat yapmayı düşünüyorum gerçi pek de ufak sayılmaz ama yaklaşık 1000 km gibi aracı alır almaz uzun yola çıkmakta bir sakınca yoktur ama aracı açabilmek için hangi devirlerde kullanmalı ve ortalama hız ne olmalıdır?
    şimdiden teşekkürler
  • Sn erende, motor 1750-2500 dev/dak. arasında tam performans verir. Bu yüzden mümkün olduğunca bu değerlere uyarsanız motor sağlığı açsından iyi olur. ayrıca, yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.
  • erende E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, şimdiden hayırlı yolculuklar.
    Araç yeni olduğu için rodajı sadece motor olarak düşünmemeli. Fren, lastik vs. hepsi ilk 1500 kmde alışmalı. Onun için 90-110 km/s aralığında ve dikkat ederek yolculuk etmek gerekir.
    Bu kurallara uyunuz. (kullanıcı el kitabından alınmıştır.)
     Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.