Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (486. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederim arkadaslar gostermis oldugunuz ilgi ve alakadan dolayi
    Bu kurallara elimden geldigince uyacagim
    Aracım bugun yarin gelir gelince bende yorum ve tecrubelerimi bildirmekten memnuniyet duyarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun İnsallah bende alabilirsem daha uzun bir süreç var ama...!

Herkese cevaplarından dolayı tşk.ler..

Bir sorum daha olucak; Şuanki c-max lerin bilgi ekranları ufak yani devir ve kilometre saatlerinin olduğu bölümdeki..Tekno paket + Navi ve geri görüş paketiyle alındığında kugada bulunan dört yönlü büyük grafiksel ekran olarak geldiğini belirttiler ama emin olamadılar.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • yalnız kral olacak araçta kör nokta eksik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga35

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun İnsallah bende alabilirsem daha uzun bir süreç var ama...!

Herkese cevaplarından dolayı tşk.ler..

Bir sorum daha olucak; Şuanki c-max lerin bilgi ekranları ufak yani devir ve kilometre saatlerinin olduğu bölümdeki..Tekno paket + Navi ve geri görüş paketiyle alındığında kugada bulunan dört yönlü büyük grafiksel ekran olarak geldiğini belirttiler ama emin olamadılar.Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Doğrudur,
    Standart olarak gelen küçük yeşil beyaz, iki renkli gösterge ekranı yerine, tekno paketiyle birlikte göstergenin ekranı büyük ve çok renkli olarak geliyor, radyonun üzerindeki sync ekranıyla aynı büyüklükte olarak düşünün. Şerit takip sistemi gibi tekno paket özelliklerinin grafiklerinin gösterilmesi için bu tip ekran gerekli çünkü.
    Geri görüş kamerasını da içeren Navigasyon paketi ile alındığında inormalde 4,1" olan sync ekranı da 5" olarak biraz daha büyük oluyor.
    Kısacası, evet yeni Kuga'lardakine benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 1 Ağustos 2013; 9:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: versino2

yalnız kral olacak araçta kör nokta eksik :)

tekno pakette kör nokta var zaten...

aracımı almadan önce kullandığım test aracı x paket + tekno paketti.

www.ford.com.tr
    Yeni Araçlar, SUV'ler, Ticari Van, Minibüs ve Kamyonet - Ford Türkiye
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/c-max-ve-grand-c-max/donanim-tablosu

• Cevaplar için teşekkür ederim.Çok samimi olarak konuşuyoyorum bu forum Türkiyedeki bütün ford servislerini ceplerinden çıkarırır.Hiç bir bayi bu konuda cevap veremedi.Araçlar konusunda bi haberler....Şu aralar test edecek araba bile bulamıyorum.Bu nasıl bir C-MAX aşkı böyle ya çok satılıyor..Yada otosan yeni zamlar geleceği için araçları bayilere göndermiyor...
  • Arkadaslar bugun ruhsatii aldim fakat birsey dikkatimi cekti arac turu binek.yaziyor altinda ise (cok.amacli) diyor acaba mpv old icin.mi?

• Hayırlı olsun yeni aracınız kazasız belasız sürüşler...
  • Kullanmış olduğunuz araçta tekno paket olduğunu belirtmişsiniz.Peki daha önce bahsetmiş olduğum ekran sizin test aracındada büyük grafiksel ekranmıydı...Tekno paket özelliklerini deneme fırsatınız oldumu ve nasıl buldunuz bu özellikleri,sürüş güvenliği ve konforu açısından değerlendirme yaparsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erende

Arkadaslar bugun ruhsatii aldim fakat birsey dikkatimi cekti arac turu binek.yaziyor altinda ise (cok.amacli) diyor acaba mpv old icin.mi?

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın.
    benimkinde de çok amaçlı yazıyor.
  • Sagolun anlayamadim ama hadi hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: erende

Sagolun anlayamadim ama hadi hayirlisi

MPV çok amaçlı demek. herhalde o yüzden ruhsata öyle yazılmış.
  • erende E kullanıcısına yanıt
    burayada üye olmanızı tavsiye ederim.
    https://www.facebook.com/groups/fordcmax/
  • Tahmin etmistim

• MPV: Multi Purpose Vehicle 'nin kısaltması. Çok amaçlı araç. Tüm ruhsatlarda bu şekilde yazar.
    İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko_cmax

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
    Benim aracım da titanium, x paket. Hatay-Eskişehir: Bagaj tam dolu, klima hiç kapanmadı, 3 yetişkin, ort 90-110 aralığı, yakıt: 4,8
    Eskişehir-Antalya: bagaj tam dolu, 3 yetişkin, klima sadece Antalya içinde çalıştı, hız 90-110 aralığı, yakıt: 4,2
    Antalya-Hatay (Kıyı şeridinden, bilen bilir o yolu, çoğu yerde 2. ve 3. vitesle gidilir.) şartlar aynı klima hiç kapatılmadı. yakıt: 4,9
    Saygılarla...

Valla kardeş müthiş değerler.Benim araç 6.00 ın altına henüz düşmedi.Neden olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

Benim aracım da titanium, x paket. Hatay-Eskişehir: Bagaj tam dolu, klima hiç kapanmadı, 3 yetişkin, ort 90-110 aralığı, yakıt: 4,8
    Eskişehir-Antalya: bagaj tam dolu, 3 yetişkin, klima sadece Antalya içinde çalıştı, hız 90-110 aralığı, yakıt: 4,2
    Antalya-Hatay (Kıyı şeridinden, bilen bilir o yolu, çoğu yerde 2. ve 3. vitesle gidilir.) şartlar aynı klima hiç kapatılmadı. yakıt: 4,9
    Saygılarla...

Valla kardeş müthiş değerler.Benim araç 6.00 ın altına henüz düşmedi.Neden olabilir acaba?

kardeşim araç bilgilerini yazar mısın? şehir içi-dışı kullanım alışkanlıkları vs. çok değişiklik gösterir. yazılım yüklendi mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem_kocmar

ailede 2 cmax dizel titanium var. biri 2,5 yillik digeri ise 1 haftalik. aractan memnun olmasak 2. yi almazdik;) almak isteyenlere tavsiye ederim. yol sesi makul camlari acmazsaniz iceride ses yok gibi. tasarim ve doluluk olarak rakipsiz (bence). bazi arkadaslar eski cmax ****i daha iyi demisler sanirim 2011 basinda araclarini almislar;) parca konusunda focusla kaporta haricinde ayni hic sorun yasamazsiniz. kaporta parcalari pahalidir onda da kasko devreye giriyor 55-70 araliginda bir arac kaskosuz gezmez sanirim. eksik yonu cam tavanin acilmamasi. 2. el piyasasini soylemiyorum bu segmentteki her arac agir gider. sormak istediginiz bisey olursa seve seve cevaplarim. iyi forumlar

Daha iyi değil "Daha geniş,malzemesi daha kaliteli ..."dedik.

Eskisi sana gore iyi olabilir ben tartismam bile bu konuyu. 2,5 yil 70000 km yaptik yeni kasayla..

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga35

Kullanmış olduğunuz araçta tekno paket olduğunu belirtmişsiniz.Peki daha önce bahsetmiş olduğum ekran sizin test aracındada büyük grafiksel ekranmıydı...Tekno paket özelliklerini deneme fırsatınız oldumu ve nasıl buldunuz bu özellikleri,sürüş güvenliği ve konforu açısından değerlendirme yaparsanız sevinirim...

evet ekran büyük ekrandı. aldığm araçta da var sanıyordum ama sonradan olmadığını öğrenmek hayal kırıklığı yaşattı. tekno pakete ait özelliklerden sadece kör noktayı kullandım. Samsun otokoçta denedim aracı. Ordu istikametine doğru yol yapım çalışmaları falan trafik çok yoğundu. sağımdan solumdan araçlar geçiyor ve kör nokta uyarı sistemi o trafikte baya işe yaradı. aracımda olsun isterdim ama hali hazırda ellerindeki aracı aldım ve onda yoktu. ilk defa kullandığın bir araçta hele de test sürüşünde her özelliğini denemek akla gelmiyor. ben daha çok araca yoğunlaştım özelliklerden çok. ara hızlanması,yok tutuşu vb.

aracınızdaki tek olumsuzluk ne olacak biliyor musunuz? x pakete tekno ekletince güneş ışınlarını yansıtan ön cam olmuyor. cam zaten büyük olduğundan biraz etkiler diye düşünüyorum.

ha derseniz ki bu haliyle sen almaz mıydın; sabırsızlık etmeseydim,biraz bekleseydim x + tekno alacaktım.(navigasyonsuz) navisiz alırdım çünkü navigasyondaki ekran en az 7" olmalı çünkü ekran ve sürücü mesafesi c-max ta çok uzak. 5 " yetersiz.

• quote:

quote:

quote:

Saygılarla...

kardeşim araç bilgilerini yazar mısın? şehir içi-dışı kullanım alışkanlıkları vs. çok değişiklik gösterir. yazılım yüklendi mi?

Yeni, Didim İzmir arası geldim.Didim de km sıfırladım.Bagaj full+4 kişi+ortalama 90-110 arası+klima açık gösterge 6.3 gösterdi.
    Yazılımı bilmiyorum.Geçen forumda bir arkadaş yazmıştı ama o şekilde bakamadım.
    2011 tdcı x paket titanyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher22 -- 3 Ağustos 2013; 1:15:56 >

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.