Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.036.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanolur

orta koltuğun kemeri tavandan geliyor.

tam bi tarif etseniz anlamadım, nasıl tavandan geliyor. Tavan cam bizim, arkadan yukarıdan biryerden mi geliyor demek istiyorsunuz. teşekkürler.
  • Arkadaşlar aracım 5 aylık oldu ve şasi kasıntıların da ki kapı fitillerinden geldiği söylenen ve servislerde sprey sıkarak 4-5 günlük çözüm getirilen gıcırtılar 2. kez tekrar etti bunun kesin çözümü yok mudur? Benzer araçlara baktım(verso ya, 3008 e, scanic e) hiç birinde bu sıkıntı yok. Bu nasıl bir şirket politikası yada ARGE sidir ki Türkiye'de bu araca sahiplerin genelinin şikayet ettiği soruna çözüm bulunmaz. Aracımdan inanın ki soğumaya başladım. Ve hatta biraz daha ileri gittim, bugün bu aracı almayı düşünen bir arkadaşımı kararından vazgeçirip başka bir markaya yönlendirdim.
  • Arkadaşlar 1.6 benzinli trend için temmuzda fiyat alan oldumu acaba
  • Daha önce golf v vardı bu tür sesler hiç olmadı kasa daha rijit galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua.68

Arkadaşlar aracım 5 aylık oldu ve şasi kasıntıların da ki kapı fitillerinden geldiği söylenen ve servislerde sprey sıkarak 4-5 günlük çözüm getirilen gıcırtılar 2. kez tekrar etti bunun kesin çözümü yok mudur?

Benzer araçlara baktım(verso ya, 3008 e, scanic e) hiç birinde bu sıkıntı yok.

Bu nasıl bir şirket politikası yada ARGE sidir ki Türkiye'de bu araca sahiplerin genelinin şikayet ettiği soruna çözüm bulunmaz.

Aracımdan inanın ki soğumaya başladım.

Ve hatta biraz daha ileri gittim, bugün bu aracı almayı düşünen bir arkadaşımı kararından vazgeçirip başka bir markaya yönlendirdim.

Dostum o gıcırtıların sebebi kapı fitilleri üzerinde bulunan toz parçacıklarıdır.

Çözümü ise nemli bez ile kapı fitillerinin silinmesidir.

Kapı fitilinin kadifemsi bölümleri toz taneciklerini içine hapseder ve araç hareket ederken gıcırtı olarak ortaya çıkar.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: rainly

quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

orta koltuğun kemeri tavandan geliyor.

tam bi tarif etseniz anlamadım, nasıl tavandan geliyor. Tavan cam bizim, arkadan yukarıdan biryerden mi geliyor demek istiyorsunuz. teşekkürler.

benim araçta arka taraftaki kelebek camın olduğu yerdeki tavandan geliyor.
  • rainly R kullanıcısına yanıt
    bu şekilde rainly hocam.
     Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua.68

Arkadaşlar aracım 5 aylık oldu ve şasi kasıntıların da ki kapı fitillerinden geldiği söylenen ve servislerde sprey sıkarak 4-5 günlük çözüm getirilen gıcırtılar 2. kez tekrar etti bunun kesin çözümü yok mudur? Benzer araçlara baktım(verso ya, 3008 e, scanic e) hiç birinde bu sıkıntı yok. Bu nasıl bir şirket politikası yada ARGE sidir ki Türkiye'de bu araca sahiplerin genelinin şikayet ettiği soruna çözüm bulunmaz. Aracımdan inanın ki soğumaya başladım. Ve hatta biraz daha ileri gittim, bugün bu aracı almayı düşünen bir arkadaşımı kararından vazgeçirip başka bir markaya yönlendirdim.

facebook ta bir arkadaş bu şekilde çözmüş sorunu.

"Sonuç olarak başınızı ağrıttım ama kapı fitillerinden şikayeti olan arkadaşlar servise gidin ve kapılarınızın boşlukların ayarlatın ve kapı ayarlarını elden geçirttirin sorun çözülür diye umuyorum. Saygılarımla..."

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Daha önce golf v vardı bu tür sesler hiç olmadı kasa daha rijit galiba.

Bende de.golf 5 vardı.Bu sesler kesinlikle yoktu.Ancak golf 7 forumuna bakarsanız.Orada da aynı seslerden şikayet ediliyor.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    golfte en kaliteli kasa 6 idi. 7 de kalite düşmüş o yüzden yeni golfe bir türlü ısınamadım.
  • ertanolur kullanıcısına yanıt
    tamam bi bakayım, teşekkürler.
  • rainly R kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. tavanda bir kemer hiç aklıma gelmezdi, dikkatimi çekmemiş.
  • Arka Camın Alt Kısmında sağda ve solda olmak üzere iki tane siyah "Bişey" var

bilen var mı? bunlar ne işe yarar, çıkartmalımıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: PİXELL

Arka Camın Alt Kısmında sağda ve solda olmak üzere iki tane siyah "Bişey" var

bilen var mı? bunlar ne işe yarar, çıkartmalımıyım?

cmax değil bu araç.
  • Arkadaşlar, geçmişte 5.vitesteyken Cruise Control'ün çalışmadığını bildirmiştim. Bu haftasonu kök nedenini buldum. Araç 5.vitesteyken ne kadar devir yükseltirsem yükselteyim 6.vitese çık işareti yanmadı. Bence aracımın 5.vites sensörü arızalı, yani araç 5.viteste olduğunu bilmediği için ne Cruise Control'ü aktif ediyor ne de vites artış ikazını. İlk serviste ileteceğim ama inşallah kolay bir tamirdir.
  • Aracımı Eskişehir Otokoç'tan Cumartesi günü teslim aldım
    Listeye adımı ekleyebilirsiniz : CMAX 1.6 Benzinli Trend Beyaz

Ankara'daki arkadaşların tercih ettiği yetkili servis isimleri nelerdir acaba ?
  • Hayırli olsun

• Sn grafix99 öncelikle aracınız hayırlı olsun. Ankara için önerim Tan Oto. sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
  • bizim arabada x paket yok o yüzden farlar halojen .farları xenon yapmak istiyorduk ama halojen e uygulayanlar göz alıyor diye geri sökmüşler. Biz internetten sağ ve sol olarak far kiti bulduk x paketlerdeki gibi mercekli onlardan alıp şuan takılı olan far kutularını çıkarıp onları taksak sorun olur mu ?

• ertanolur kullanıcısına yanıt
    Hayır C-Max Grand ın arkası bu, Trend den biraz değişik sadece.

Pixell arkadaşım o siyah renkli sert lastikten yapılmış parçalar, üretim esnasında yapışma camlarım gövdeyle boşluğunu ayarlamaya yarayan ve de yapıştırıcı kuruyuncaya kadar camın kaymasını önleyen aparatlardır.
    Normalde aracı müşteriye teslim etmeden önce yapılan "Teslimat Öncesi Kontroller" esnasında satış personelinin çıkarıp atması gereken parçalar bunlar. araç üzerinde bırakılmış. Nadiren de olsa unutulabiliyor. Dolayısıyla çıkarıp atabilirsiniz.
    Tırnaklıdır tutmak için yapılmış olan uzantısından hafifçe çekince yerinden kolayca çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhanu -- 29 Temmuz 2013; 22:17:36 >
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.