|
Yeni BMW iX3'e rekor talep: Siparişler 100 bine dayandı
-
-
Eee hani Almanlar elektrikli yapamıyordu?Adamlar siparişlere yetişemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Şimdiye kadar düzgün bir elektrikli modeli yoktu. İşini düzgün yapınca oluyormuş demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Model Almanya'da 73.925 eurodan başlayan fiyatla satılıyor.
Bu çirkinlikteki, bu pahalı araca rekor talep... İnsanlar ilginç.
-
Bu araç hiç fotojenik değil. Bayide canlısını görünce, hoşuma gitmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vay arkadaş. Forumda istisnasız herkes tasarıma sövmüş, hatta yeni Mercedes ve BMW tasarımcılarının firmaların tarihine ve geleceğine sabotaj yaptığını söylemişti.
Ben de özellikle neue klasse tasarımını hiç beğenmemiş, araçların ileri gideceğine aksine kötüleştiğini düşünmüştüm.
Segment rakipleri olan GLC ve XC60 da yeni kasalarını çıkardı ve tüm dünyada rakiplerine göre en cacık X3 ilan edildi.
Buna rağmen yüksek talep şaşırtıcı.
Birz önce yeni GLA konusuna sövecektim , vazgeçtim. Ama içimde kalmadı da değil
_____________________________ -
Bu tasarım 2. Chris Bangle vakası olur. Şuan E63 kasaya nasıl bakıyorsak buna da öyle bakılacak gibi. Gerçi E63 e 50 sene sonra da döner bakarız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 30 Temmuz 2026; 10:11:26 >_____________________________ -
SUV araçlarda gelenekselleşmiş, insanların gözünün alıştığı bir tasarım çizgisi var. Verimlilik istiyorsanız, bu çizgiden vazgeçmek zorundasınız. Rüzgar direnci az olsun diyorsanız Tesla Model Y (0,22) BMW İX3 (0,24) gibi bir kasa olmak zorunda. Hem yüksek olsun, hem içi geniş olsun hem de verimli olsun diyorsan kusura bakma, öyle bir dünya yok :)
Bakın yeni elektrikli GLA geleneksel bir tasarımda geliyor ama rüzgar direnci yüksek (0,27) Zira bizim Togg T10x de öyle.
Aslında tasarım çirkin değil, bizim gözümüz ve algımız alışık değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 30 Temmuz 2026; 13:34:48 >
-
şöyle bi sıkıntı var ix3 my kadar asla verimli değil
Konu tasarım olduğu için rüzgar direnç katsayısını kastetmiştim. Diğer konularda verimli olmayabilir. Okuduğum bir yerde, her 0.1 direnç değeri yüksek hızlarda yüzde 2-4 arası verimlilik sağlıyor diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 30 Temmuz 2026; 15:13:46 >_____________________________ RÜYALARI GERÇEKLEŞTİRMEK UYKUDAN UYANMAKLA MÜMKÜNDÜR! -
800 km menzilli olunca tipine de bakılmaz demişler. Gerekirse kese kağıdı takarız böbreklere...
Menzil çok iyi. Satma nedeni odur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
Elektrikli araçları sattıran mezil. Menzili uzun Anadol üret millet sıraya yazılır.
_____________________________ AO -
quote:
Orijinalden alıntı: AOElektrikli araçları sattıran mezil. Menzili uzun Anadol üret millet sıraya yazılır.
Bilmeyen için öyle..
Tesla 200 km menzil sunsa da diğer çöp elektriklileri seçmem
Sadece, bayram tatilinde gaza basıp tek marşta memlekete gitme ve dönüşte salça, biber, turşuyu doldurup yine tek marşta İstanbula dönme derdindeki yurdum insanı için aşırı önemli.
...Ve haklısın, anksiyete sahibi insanımız için uzun menzil olsun da gerisi önemli değil.
_____________________________ Hatalı sollama yap, sonra KADER..
Afrika'da ortalama yaşam 50-55 yıl, Batı Avrupa'da ve
İskandinavya'da 80-85 , bu da mı KADER ! -
quote:
Orijinalden alıntı: derfgtSadece, bayram tatilinde gaza basıp tek marşta memlekete gitme ve dönüşte salça, biber, turşuyu doldurup yine tek marşta İstanbula dönme derdindeki yurdum insanı için aşırı önemli.
...Ve haklısın, anksiyete sahibi insanımız için uzun menzil olsun da gerisi önemli değil.
ihtiyaç hariç durmak istemiyordur belki özellikle tatil dönemlerin de leş gibi olan yol kenarı tesisler de
Bence 1 milyon talep var
-
quote:
Orijinalden alıntı: homebirdKonu tasarım olduğu için rüzgar direnç katsayısını kastetmiştim. Diğer konularda verimli olmayabilir. Okuduğum bir yerde, her 0.1 direnç değeri yüksek hızlarda yüzde 2-4 arası verimlilik sağlıyor diyordu
teslerde my ile kıyaslamalarda verimsiz yüksek hızlarda bu yüzden böyle büyük bir bataryaya ihtiyaç duruyor.
Bir malın çok satması onu en iyisi olduğu anlamı taşımaz.
O iğrenç kusmuk iç tasarımıyla satıyorsa, alanlar düşünmeli.
Neue Klasse diye bir uyduruk hikaye yazdılar, kendini elit veya farklı zannetmek için saldırdı millet.
Tempra-2007 Civic karışımı bir leş iç tasarım yani Neue Klasse yazınca elit olmuyor.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt