Şimdi Ara

Yeni BMW 520d vs. Audi A5 Sportback 2.0 TFSI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
13.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedense audi'nin hiç bir otomobili sıcak gelmiyor bana. birazda servislerin art niyetleri yüzünden hiç bir vw grubu otomobili tavsiye etmek gelmiyor içimden.

yeni 5 kasayı görmesemde kesinlikle tercihim 5 kasa olurdu.

ama madem 5-6 yıl binip satma derdine düşücen birde mercedeslere bak derim. temiz, bakımlı bir mercedes türkiyede el üstünde tutulur ve satılır. istersen 10 sene bin. yurt dışından getirdiğin için 10 sene sonra aldığın fiyata, iyi bakarsan fazlasına bile satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 13 Mayıs 2010; 22:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

5 serisi diyorum bende Türkiyeye long versiyonu geliyor mu acaba?

Long versiyonlar Çin pazarı için üretiliyor.Türkiye için GT modeli gelecek
  • 1.83 boyumla Sportback'e sığmıyorum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattro77

quote:

Orijinalden alıntı: topgear

Evet arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler.
    Foruma nasıl fotoğraf yüklendiğini hatırlamadığımdan bir şey koyamadım ama 520d'nin Cenevre'de çekilmiş güzel fotoğrafları f10post.com'da var.
    Tekrar bilginize.
    Doğuş Oto'da ve Borusan Oto'da araçları inceledim.
    BMW 520d daha cazip geldi bana.
    Bu arada bu alışverişi Türkiye dışında yapacağım (expat sales). Yurda dönüşte ithal edeceğim. Dolayısıyla ilk maliyetim her iki model için de 65.000 TL civarında olacak.
    Vergiler yurda dönüşte aracın yaşına göre hesaplanıyor (bkz: gelirler.gov.tr).
    Evet, benim için ikinci elde satışının kolay olması önemli. Belki final maliyet 150 bin TL olmayacak, 100 bin TL olacak ama sonuçta para bağlıyorum.
    5-6 sene binip satacağım, tabi ki değer kaybı da olacak. Görece daha az değer kaybını tercih ederim doğal olarak.

expat sales nedir?

evet tam oalrak nasıl yapılıyor çifte vatandaşmısınız yada yabancı ?

• yeni 5 kasa ezberi tümden bozacak gibi a5 yanında çocuk oyuncağı gibi kalır

a3, a4, a5 hepsi birbirinin kopyası sıkıcı araçlar aynı dashboardla çak ledi sat

o parayı haketmedikleri kesin ... (1.8 120 beygir motor 80bin lira )

arkadaşım 10 haziranda 520d aracını teslim alıyor bende merakla bekliyorum bakalım neler yapmış bu sefer ultimate driving machine
  • İşin içinde ikinci el varsa 5.20, aslında yoksa da 5.20
  • bence 520d yi hemen almayın fiyat düşecektir;
    sportback konusu ise ancak passat cc ile mukayese olur
  • yeni 5 içi eskisiyle aynı , sıkıcı yani dar ve basık , dışı eskisinden cok daha güzel bence , motor konusuna gelince az yakıyor performanslı ama biz 2008 modelin motorunu değiştircez hehe audi arkadan itiş olsa
    bmw den cok daha iyi , aracın iç dizaynları olsun donanımları olsun audiler bmw lerden cok daha iyi
    ama basit sade olsun diyorsan bmw birebir , ama audi benzinli olcaksa cok benzinliğe girersin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

yeni 5 içi eskisiyle aynı , sıkıcı yani dar ve basık , dışı eskisinden cok daha güzel bence , motor konusuna gelince az yakıyor performanslı ama biz 2008 modelin motorunu değiştircez hehe audi arkadan itiş olsa
    bmw den cok daha iyi , aracın iç dizaynları olsun donanımları olsun audiler bmw lerden cok daha iyi
    ama basit sade olsun diyorsan bmw birebir , ama audi benzinli olcaksa cok benzinliğe girersin .

yanlış... 5 içi eskisiyle aynı değil
  • a5 2.0 tfsi 211hp quattro muhteşem bir motor ve yol tutuş sunar....

bir Audi kullanıcısı ama bir yandan da BMW fani olarak yine de AUDI a5 design olarak yeni 5ten güzel.....eğer keyif istiyorsanız tercihiniz a5 olsun...ama yok arabam az değer kaybetsiz, az yaksın, konforlu olsun diyorsanız yeni 520d kesinlikle mükemmel bir tercih.
  • expat sales, bir başka ülkede yabancı statüsünde bulunan asker, devlet görevlisi, uluslararası örgüt görevlisi veya özel sektör çalışanlarına vergisiz satışlara verilen genel ad.
  • Dizayn konusuna ben de katılıyorum. A5 daha güzel. Ama bu hata BMW'nin. E39 asla uretilmemeliydi. Bir de bu yeni modelin yumuşak olması hoşuma gitmedi. Sporculuk konusunda XF'in gerisinde kalacak gibi. Autocar bu konuda BMW'den şikayetçi...
  • 5.20D
  • 520 d derim nedense a5in orjinal versiyonu coupe daha güzel görünüyor gözüme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

520 d derim nedense a5in orjinal versiyonu coupe daha güzel görünüyor gözüme

Katılıyorum.Diğer seçenek a5 coupe olsaydı a5 derdim.
  • Yerinde olsam bunların yanına E coupe'yide eklerdim. Hatta kırmızı olursa tadından yenmez.
    http://www.sahibinden.com/e_coupe_kirmizi_cok_ozel_sadece_720_km_modacar_-52WQQaXQQ24522710WQQpXQQdisplayitem İlandaki araç hayalim.
    İkisi arasından yeni 5 20d diyorum kriterlerin çerçevesinde.
  • E serisi coupe hakikaten çok şık. Ancak benim öngördüğüm bütçeyi biraz aşıyor...
  • 5.20d M paket ile A5 2.0 Sportback i değerlendirin herkes

çünkü rakip bunlar aslında...

A5 normali coupe o zaman bize e250 coupe 3.35 coupe vs. demek düşer ama arkadaş konfor istiyor mesela a5 te arkada oturana yazık olr
  • Bizim orda 4 kapılı audi a5 var olağanüstü bir araç ben bmw nin eski kasa 5 serisini daha çok seviyorum ben olsam a5 modelini seçerdim.gerçekten tasarımı nefes kesici.
  • 520 ile A5 tam kıyaslanacak araçlar değil.

biri aile arabası, biri gönül arabası. A5 gerçekten şık bir araç ancak 520d'de pazardaki en güçlü oyuncu. zevkiniz nasılsa ona bakın. mantıklı bir tercih çıkmaz bu ikisinden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.