Şimdi Ara

yeni bir ekran kartımı yoksa direksyonmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd Athlon II x4 2.61 ghz
    4 gb ram(3 gb kullanıyorum 32 bitten dolayı)
    ati readon hd 4350 512 mb 64 bit ekran kartı

şimdi alacağım direksyonda şu(eğer alacaksam)
     yeni bir ekran kartımı yoksa direksyonmu?

maksimum 300 tl param var şimdi direksyon alsam 1 sene sonra çıkan yarış oyunlarını lowda bile kasıcak o yüzden ekran kartı diye düşündüm ama ekran kartı takmak çıkarmak vs gibi teknik konulardanda pek anlamam.Bunların dışında birde 300 tl ye bulabilirsem psp alabilirim sizce ne yapmalıyım, yeni bir ekran kartı alırsam 2 sene daha mediumumda veya highda oynayabilirmiyim oyunları?Veya direksyon olsan 1-2 sene daha yarış oyunlarını kasmadan lowdada olsa oynayabilirmiyim bu sistemle?Bir türlü karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
    Not:Ekran kartı önerirseniz iyi olur(ati düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aizek -- 11 Haziran 2012; 15:38:20 >

• bence ekran kartı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFaith

bence ekran kartı al

2 sene oynarmıyım sence 300 tl bütçe ile alacağım bir kartla?
  • 2 sene bence idare etmz. bence paranı biriktir. diyosunki hacı ben paramı biriktirmek için beklemek istemiyorum o zaman psp al.
  • quote:

2 sene bence idare etmz. bence paranı biriktir. diyosunki hacı ben paramı biriktirmek için beklemek istemiyorum o zaman psp al.

psp vita çıkmasaydı zaten şuanda hiç düşünmeden alırdım ama psp vita çıkınca pspnin işi bitti tam bir cenderedeyim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
  • kardeşim ps vita o kadar cezbedici birşey değil hala psp li insanlar yaşıyor. (mesela ben) bnm de psp var çok memnunum ps vitaya hiç gerek yok ayren psp güzel alet bence al
  • Ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcin yine idare eder daha ama o ekran kartıyla bir arpa boyu yol alamazsın .300tl varsa elindebi 6850 alırsın ufak bi miktar para kalırsa onada güzel bi işlemci fanı alıp overclock yap derim

Edit:6850lerin fiyatı düşmüştür diye böyle yazdım ama halen 320-330 seviyesinde boşver fanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 11 Haziran 2012; 17:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aizek

quote:

2 sene bence idare etmz. bence paranı biriktir. diyosunki hacı ben paramı biriktirmek için beklemek istemiyorum o zaman psp al.

psp vita çıkmasaydı zaten şuanda hiç düşünmeden alırdım ama psp vita çıkınca pspnin işi bitti tam bir cenderedeyim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

psp alırsan pişman olursun. Ben 4 ay önce psp aldım 1 ay oynadım acayip sıkıldım bence kesinlikle psp alma çok pişman olursun. 300 e iyi ekran kartları var hd 6850 var güzel bir karttır.
  • overclock falan yapabileceğimi zannetmiyorum zerre kadar anlamam o işten çünkü.peki sizce dediğiniz ekran kartını alsam 2-3 sene mediumumda falan oynarmıyım oyunları?En azından oyunların genelini.Bu arada anakart modelimde AsusTek M2N68- AM SE2 dediğiniz kartın bu anakartada uyumlu olması lazım uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aizek -- 11 Haziran 2012; 21:59:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.