Şimdi Ara

Yeni bilgisayara win7 kurma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus m5a97 anakartın menüsü gelip duruyor yeni topladım sistemi yardımcı olur musunuz?

Dvd rom da format cd si takılı şu menüyü geçsem kuracam da sistemi güvenli mod menüsünü geçemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boot menusune girip oradan dvdromu seçmen lazım. Anakartın kullanım kılavuzuna bak. Boot menusune nasıl gireceğin orada yazıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Boot menusune girip oradan dvdromu seçmen lazım. Anakartın kullanım kılavuzuna bak. Boot menusune nasıl gireceğin orada yazıyordur.

Hocam boot priority menüsünde ne hdd yi görüyor ne de dvd sürücüsünü nasıl aktif edeceğim bunu?

• Bağlantıları kontrol edin. Gerekirse farklı sata portlarına takın. Güç durumunu kontrol edin.

• quote:

Bağlantıları kontrol edin. Gerekirse farklı sata portlarına takın. Güç durumunu kontrol edin.

http://i.hizliresim.com/N5JyLO.jpg

Böyle durum hocam

• Hocam bağlantıları kontrol ettim olmadı gene

• quote:

Bağlantıları kontrol edin. Gerekirse farklı sata portlarına takın. Güç durumunu kontrol edin.

Hocam hdd nin arkasında tek bağlantı var iki olması lazım heralde demi vatandan böyle aldım şimdi baktımda

http://hizliresim.com/q4a1jQ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal. Sata diskler öyle olur. Sata kablosunu takmamışsınız. Keşke başka bir anakart alsaymışsınız. Şöyle bir baktım, çok sorunlu bir model seninki. Noormalde hdd leri taktığında görmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Mart 2015; 8:49:18 >
  • Belki bu sorunla karşılaşanlar olur. Sorun şu arkadaşlar sata kablolarını takmamış vatan bilgisayar. Mağazasına gidip bağırıp çağırdım rahatladım ve kablolarıda aldım tabiiki.

Ürün alıyoruz. Montajı yapıyolar ama eksik daha da vatandan bişey alırsam hayır bende sorun biosts diye 2 saattir biosu ayarlamaya çalışıyorum meğerse kablo yok ki

• Mağazayı firmanın merkezine şikayet edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.