Şimdi Ara

Yeni bilgisayar ve kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben 4 ay önce sistem topladım.
    i7 860
    sapphire hd5850
    4gb team xtreme low voltage 1600mhz ram
    1tb seagate
    600w psu
    vs.
    Xp ile yüklü geldi. Logitech g15 ekranında ramin kullanılma durumu 10 falandı masaustunde.

Ne zaman ram için w7 64bit prof yükledim, ram kullanımı %35lerde seyrediyor.
    Ve çok ilginçtir ki bilgisayarı gece açık bıraktıgımda sabah geldigimde bu %60 larda oluyor. Görev yöneticisinden bakıyorum ama ram kullanımında o kdr şişiren bişey göremiyorum.
    bilgisayarda nod32 smart security var taratıyorum virus yok, zaten yeni format attım w7ye gecıp.

Bazende oyundan oyuna gecınce ram %95lere kadar cıkıyor taa ki res atana kadar.
    Svchost bazen cok kullanıyo gibi gozukuyor ama ondan değil sanki?

Cozum uretıp paylasırsanız sevınırım

"Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk defa borsaya girdiğinizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise ikinci hareketinizde de para kazanmaktır. Sizi ölüme bile götürebilecek felaket ise üçüncü hareketinizde de para kazanmaktır. Eğer Allah’ın sevgili kuluysanız, borsaya ilk defa girdiğinizde kaybedersiniz.”

• anakart chipset driver ları yüklediniz mi?
  • bak svchostun cpu yemesi virüstendir.cunku bn pc kasmasını cok arastrdm ve bunu buldm daha sonra format attm gecti fakat internettn indirdigim cok sey olduu icin o sorun tekrar basıma geldi. sistemi iyice tarat ve ole dene

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • Anakart ud3r p55 gigabyte

Yukledim cdden ama update yapmadım formattan sonra.
    Fenerli_okan Cpu yemiyor, ramden yiyor.
    Ama olay bılgısayar ısınınca oluyor galiba. Mesela aksam bıraktıgımda sabah karsılasıorum bu durumla.

anakart driverları update etsem falan pek işe yaramaz gibi geliyor.
    "Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk defa borsaya girdiğinizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise ikinci hareketinizde de para kazanmaktır. Sizi ölüme bile götürebilecek felaket ise üçüncü hareketinizde de para kazanmaktır. Eğer Allah’ın sevgili kuluysanız, borsaya ilk defa girdiğinizde kaybedersiniz.”
  • CPU fanını kontrol et istersen tam yerine oturtamamış olabilirler, chipset driverlarını internetten güncel windows 7 ya da vista driver indirip kurmanda yarar var bence, chipset olayı önemli, özellikle microsoft işletim sistemlerinde...
  • eğer TTNet kullanıyorsanız TTNet güvenlik paketi satın alın, ayda 3 lira ücreti var, McAfee internet security, kendim kullanıyorum, windows 7 yüklü, laptop, 2 gb ram var bir kere kasıldığını görmedim, ne virüs ne spy bulaşıyor. full yükledim programı. tavsiye ederim...
  • Dediğim gibi virusten değil bu olay. Aerocool pgs Vrx (galiba) kasam var.
    Fanı kontrol edebılırım evet turbo veya cruise moduna aldıgımda ses falan gelmıyor fandan.
    Anakartın chipsetini vs herşeyini guncelledim. Bakalım bida olacak mı
  • Sorunu hala bulamadım. Fakat kesinlikle ram ısınmadan falan değil. Virus yok. Svchost cok değil. Ama gozukmeyen birşey bilgisayar cok acık kaldıgında rami şişiriyor. Restart atınca duzelıyor hemen.
    Onerisi olan var mı?
  • windows7 de zaten böyle bir bug var.
    donanimhaberde çok tartışılmıştı bu konu.
    Bende de olmuştu ikinci formattan sonra düzeldi ama bu bir çözüm değil tabii.
    Genelde download işleminde oluyor ama tam nedenini bilmiyorum.

Restart yapmadan düzelmiyor. Ben herşeyde önerdiğim gibi bunda da tüm güncelleştirmelerin tamamlanmasını öneriyorum.
    Ondan sonrada windows çözüm merkezine bakabilirsiniz.
    Bunun için birde hotfix vardı mirosoftun yayınladığı onu aratabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madzombie -- 14 Mayıs 2010; 13:22:06 >

Orijinalden alıntı: madzombie

windows7 de zaten böyle bir bug var.
    donanimhaberde çok tartışılmıştı bu konu.
    Bende de olmuştu ikinci formattan sonra düzeldi ama bu bir çözüm değil tabii.
    Genelde download işleminde oluyor ama tam nedenini bilmiyorum.

Restart yapmadan düzelmiyor. Ben herşeyde önerdiğim gibi bunda da tüm güncelleştirmelerin tamamlanmasını öneriyorum.
    Ondan sonrada windows çözüm merkezine bakabilirsiniz.
    Bunun için birde hotfix vardı mirosoftun yayınladığı onu aratabilirsiniz.

tum guncellestırmeler tamam win update hep acık zaten. Windows cozum merkezıne baktım da bulamadım, acaba hotfix icin link var mı?
    bu zaten hep downloada bıraktıgımın sabahı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.