Şimdi Ara

yeni bi işe başlamak üzereyim yardım lütfen (kredik kartı pazarlama) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
19.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 sene çalışıp 825 tl almak ! arkadaşım sen yeni iş ara en iyisi üniversite mezunuysan reprezantlık filen yap altında araba olur, ilaç pazarlarsın.
    eğer üniversite mezunu isen ve yaşın 30 üzerinde değilse burada bu işi yaparak ilerleyen yılda bankaya yada bankanın bir kolu olan emeklilik yada sigorta bölümlerinden birine geçiş yapabilirsin.
    geçişten kastım şu, bu işlere başvurduğunda tercih edilmen daha yüksek.

satış işinde hep iyi para vardır. sana bi tüyo vereyim. baktın ayı dolduramıyorsun, eşine dostuna aldır. 2 ay sonra iptal etsinler. ama sen o iptellerin yerine yenisini yapmak zorundasın. yani kotanı doldurmak zorundasın.

bir arkadaşın dediği gibi biraz yalaka, biraz yırtık biraz çok laf yapan biri olmak zorundasın.
    ayrıca prezentable olmak zorundasın. kar kış demeyeceksin stand kuracaksın. bekar olsan muhabbetlerin daha farklı olur. bazen kız erkek 2 kişi şehir şehir dolaşır. o kişiyle aynı otelde falan kalıyorsun. artık gerisini anla.

bence ilerde bankacılık yada kollarından birini yapmak istersen iyi bir başlangıç.

• Sormak istediğim birşey var, Anadolu Üni.yi 2 yıllığın üzerine + 2 olarak mı okudun yoksa baştan 4 yıl olarak mı?

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

bahsedilen kredi kartı satış işi bence bir sonraki işin için çok iyi bir basamak.
    anladağım kadarı ile üniversite meznusun!!
    eğer üniversite mezunu isen ve yaşın 30 üzerinde değilse burada bu işi yaparak ilerleyen yılda bankaya yada bankanın bir kolu olan emeklilik yada sigorta bölümlerinden birine geçiş yapabilirsin.

satış işinde hep iyi para vardır. sana bi tüyo vereyim. baktın ayı dolduramıyorsun, eşine dostuna aldır. 2 ay sonra iptal etsinler. ama sen o iptellerin yerine yenisini yapmak zorundasın. yani kotanı doldurmak zorundasın.

bir arkadaşın dediği gibi biraz yalaka, biraz yırtık biraz çok laf yapan biri olmak zorundasın.
    ayrıca prezentable olmak zorundasın. kar kış demeyeceksin stand kuracaksın. bekar olsan muhabbetlerin daha farklı olur. bazen kız erkek 2 kişi şehir şehir dolaşır. o kişiyle aynı otelde falan kalıyorsun. artık gerisini anla.

bence ilerde bankacılık yada kollarından birini yapmak istersen iyi bir başlangıç.

Ne iyi basamağı dalga mı geçiyosun????????

Satış elemanı bankada en son halkadır. Kıçını yırtsa müffetiş yardımcısı yada uzman yardımcısı olamaz, belki torpil bulup gişe memuru olursun

İnsanlara boş yere ümit verme

Mercedes C180K AMG PAKET

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Sormak istediğim birşey var, Anadolu Üni.yi 2 yıllığın üzerine + 2 olarak mı okudun yoksa baştan 4 yıl olarak mı?

2+2 şeklinde

Orijinalden alıntı: kantay

az önce iki kişi geldi citibankın kredi kartını pazarlıyorlar yada bunların başka bi adı varsa ben bilmiyorum

aidatı olmayan bi kredi kartı var dediler aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Sen öyle san.
    Aylık 20 kredi kartı he

Finansbank'ın sınavına girdim, mülakatınada girdim.
    Günlük 25 kredi kartı satman gerekiyor.
    Eğer satamazsan 600 TL ücret. 2 ay sonra şuuut.
    Kotayı doldurursan 1300 TL ücret.

İnsanlarla uğraşıp psikolojinin bozulmasıda cabası...

Adamlar yolunu bulmuş pazarlamanın,referans ayağına vermiş kredi kartını,kim bilir günde kaç kişiye referans oluyodur bunlar

• Bence iyi bir iş değil.Kredi kartı satmak bankada yapılacak en zor iş.Oradan kadroya geçmek öyle kolay değil.Elindeki iş kart satışından daha iyi.Bankalar sürekli kart satacak adam arıyor tipi düzgün,konuşması iyi birini hemen alırlar pek masraf olmuyorsun zaten kart satıp bankaya para kazandırıyorsun.
  • bende muhasebe işi yapmaktayım. büyük bir şirketin muhasebe sorumlusuyum. normal bir muhasebecinin yanında çalışıyorsan hiç durma git konuş derim. ama öncelik kendini büyük şirketlerin muhasebe departmanlarına atmandandır.

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**

bahsedilen kredi kartı satış işi bence bir sonraki işin için çok iyi bir basamak.
    anladağım kadarı ile üniversite meznusun!!

Ne iyi basamağı dalga mı geçiyosun????????

Satış elemanı bankada en son halkadır. Kıçını yırtsa müffetiş yardımcısı yada uzman yardımcısı olamaz, belki torpil bulup gişe memuru olursun

İnsanlara boş yere ümit verme

işe alırken tecrübelere, tahsile ve görünüşüne bakarlar.
    tecrübende k.kartı satışında çalıştığını görürlerse bankadaki görevlere girmesinde tercih edilmesi daha yüksek

gişe memurluğu çokmu yüksek???
    en alt kademe gişedir. ordan başlar yukarıya doğru yükselir.
    bu hepsi için aynıdır.
    dediğim gibi başlangıç için iyi bir durum.
    biliyoruzda konuşuyoruz.
    boş değil. ayrıca gişe memurluğu için torpile gerek yok. sınavı kazanırsan açık kontenjana girersin.
    bu böyledir.

dediğim gibi sadece banka değil. bankanın kollarından emeklilik, sigorta vs. daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 7 Ekim 2010; 12:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

bende muhasebe işi yapmaktayım. büyük bir şirketin muhasebe sorumlusuyum. normal bir muhasebecinin yanında çalışıyorsan hiç durma git konuş derim. ama öncelik kendini büyük şirketlerin muhasebe departmanlarına atmandandır.

kayseride büyük şirketler daha az para veriyor emin ol çok büyük malzemeceilik a.ş ye gittim adamlar 650 tl dediler ikramiyede yok
  • Zannettiğin kadar kolay bir iş değil kesinlikle. Günde 1, 2 kart satmak kolay söylenir ama zor yapılır. Muhtemelen önce eşe dosta verirsin ama fazla sürmez tükenir onlar, sonra piyasaya dalarsın ve fazla zorlamadan başvuru aldığın kişilerin %98'inin sicili bozuk olduğu için onlara kart çıkmaz. Piyasada bankalara ve kredi kartlarına düşman gibi bakılıyorken ve hemen hemen herkeste kredi kartı varken bunu satmak gerçekten zordur.

Orijinalden alıntı: kantay

up

memurluk felan düşünmüyormusun.
    kps ye girecekmisin?
    Milletimize fenalık edenleri tarihte okuduk ve milli kini ateşten damgalar gibi kalbimize yazdık .
  • Bende yillarca bu isi yaparak evimi arabami direkt satis temsilcigi zamaninda almistim calistigim bankanin ismini vermeyecegim... yuksek hedefleri olan hirsli, dinamik, ikna kabiliyeti yuksek olan kisilerin yapabilcegi bir istir herkez finans sektorunde calisamaz cunku kapasite isidir. Dunyanin en zor isi ve en kolay isidir. Kendini gelistirebilirsen bu isi yaparsin ki kimsede zaten sana bu isi zorla yaptiramaz. Olumsuz yorum yapanlari cogu basit isleri cevirebilen, zoru gorunce kaçan kisilerdir. Prim almayani, mucadele etmeyeni bu iste tutmazlar diyecegim odur ki her insana gore bir is vardir. Gunluk temponu korursan isine sahip cikarsan bu hangi is olur ise olsun oda sana sahip cikar gerisi palavra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de mülakata çağrıldım konu güncel değil ama yine de cevaplayanlar olur sanırım. Temmuz ayında iktisat bölümünden mezun olacağım. Durum ortada asgari ücrete gelen zamlar hr sektörü etkiledi ve eleman alımları azalmış durumda. Bankaların eleman alımları çok var ama geneli istanbul ve yeni başalayan bi bankacı maaşıyla istanbulda geçinebileceğim bilemiyorum. ben adanadayım en azından temmuz a kadar bu işii yapıp şubeye geçişkonusunda etkisinin olmasını istiyorum. Bilen varsa merak ettim bu işin maaşı ne kadar primi ne kadar??? günlük kota lardan bahsediliyor o kaçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xmucit

Sen onları referans göstereceğin için ayrı prim alcaklar.Bu sebeple bu kadar iştahlı anlatmış olabilirler. Sanmıyorum çok rahat bir iş olduğunu.
    bu devirde güvenilmez kimseye herkes prim peşinde

- Mark Twain
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.