Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.112
Cevap
110
Favori
1.105.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baska subeye gidebiliyormuyuz ben atisalani subesinden islem yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 31.08.2019 olayıyla ilgili net bir bilgisi olan var mı ?
  • Arladaşlar bedelli başvurdum herhangi bir tecil tarihi yazmıyor başka böyle olan varmı.

• mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Gidebilirsin
  • efege kullanıcısına yanıt
    bankaya gidip TC no/kimlik ile bedelli ödemesi yapacaksın. daha sonra edevlette asal askerlik hizmet tercihlerinden bedelli başvurunu yapacaksın. ben bu şekilde yaptım.

• Parayı yatırdım ve Bedelli Tercih sistemi E Devlet üzerinden açıldı. Ancak 8. tercihe geçerken "Bedelli kurası çıkmaması durumunda, askerlik durum bilginize göre ilk celpte silah altına alınacaksınız" ibaresi var. Benim tecilim normalde 2022 yılına kadar devam ediyordu ancak bedelli işlemlerinden ötürü Kasım 2019'a alındı. Sorum şu ki, kurada çıkmazsam bir sonraki bedelli kurasına katılamayacak mıyım? Şimdiden teşekkürler.
  • Kura çıkmaması durumunda silah altına alınacaksınız hemde normal tecil tarihimizden önce bir tarihte...

Bu tamamen rezilliktir başka hiçbir şey değil. Orası meçhul resmî bir açıklama yok. Herkeste soru işareti. Edevlette yazana göre kıra çıkmazsa doğruuu askere gözüküyor

• Arkadaşlar parayı yatırdım ama halen tercih ekranında ''En yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.'' yazıyor. Bu durumla karşılaşan var mı parayı yatırıp bekleyince kendi düzeliyor mu yoksa illa şubeye gidip dekontu gösterip mi işlemlere devam ediyoruz? (Şubeye gitmekten gerçekten sıkıldım 4. ye gidicem bu da olmazsa)

edit: şubeyi aradım sisteme düşmesi birkaç gün sürer beklemen lagzım dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasqusen -- 8 Ağustos 2019; 13:43:52 >
  • 31 agustosla ilgili bir sonuca ulasan oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu kura çıkmazsa askere alınma zorunluluğu gibi birşey varsa gerçekten rezillik demektir, bir de 31.08 sorunu var kimse bilmiyor ve hiçbir askeri şube telefonunu açmıyor, düzgün bilgi alabilen oldu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese belli ki bir faydası dokundu ama bir gurbetçi olarak ayrıca kafamda o kadar soru işareti var ki ;

Hadi biz zamanında 18 ay yaptık , şimdiki gençler için ayrı ayrı madde madde şu şöyle bu böyle diye resmi siteye açıklamalı anlatımlı bir video yada benzeri bir görsel haber yok.

Teknolojiyi süper kullanıyoruz ama eksik kullanıyoruz farkında değiliz...

Soru işaretleri her yerde :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professionalbts -- 8 Ağustos 2019; 14:57:22 >
  • Arkadaslar bugun subeden tekrar basvurumu yineledim. E devlette son durum bu oldu. Sanki bedelliye hayir demisim gibi gozukuyor. Ayni durumda olan var mi?

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

• Herkese Merhaba 10 gündür ödeme çıkmıyordu bugün itibariyle ziraate ödeme gozüktü

Ilk e-devletten başvurdum muaynemi oldum sistende sorun oldu askerlik subesine gittim ordan devam ettiler odeme için bekleyin dediler hergun kontrol ettim bugün çıktı ödeme

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 9 Ağustos 2019; 16:34:34 >
  • meogk kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım hocam. Ben öğretmenim bana öğretmen değilsiniz diyor bu belgede 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Herkese Merhaba 10 gündür ödeme çıkmıyordu bugün itibariyle ziraate ödeme gozüktü

Ilk e-devletten başvurdum muaynemi oldum sistende sorun oldu askerlik subesine gittim ordan devam ettiler odeme için bekleyin dediler hergun kontrol ettim bugün çıktı ödeme

Hocam bu ekrani nerden gorebiliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Aynı durumdayım hocam. Ben öğretmenim bana öğretmen değilsiniz diyor bu belgede 😁
    Abi ne istir bu boyle :)) Hayirlisi

• meogk kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankası ceb sube, odemelerde bedelli odeme seçeneği var
    Kendi hesabım yok baskasina baktirttim illa kendi adiniza olması gerekmiyor banka

• Bedelli için hesaplarla alakalı şahsi olacak diye bir kural ben de görmedim. Hani kredilendirip farklı şahıs üzerinden de ödeme yapılabiliyormuş.

• Öğrenebilen var mı resmî olarak...

Kura çıkmayınca ilk celpte askere mi alıyorlar yoksa herhangi bi tecil tarihi mi veriyorlar yoksa başvuruyu yapmadan önceki tecil tarihimiz neyse o tarihte mi gidiyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Öğrenebilen var mı resmî olarak...

Kura çıkmayınca ilk celpte askere mi alıyorlar yoksa herhangi bi tecil tarihi mi veriyorlar yoksa başvuruyu yapmadan önceki tecil tarihimiz neyse o tarihte mi gidiyoruz ?
    Hocam dün Askerlik şubeye gittim. Görevli kura çıkmaması durumunda (öğrenci olduğum için) Öğrenci Belgesi getirilerek tekrar tecil yapılabileceğini söyledi. Tekrar kuraya katılabileceğimi de iletti. Ondan dolayı ben başvurumu tamamladım şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.