Şimdi Ara

Gotham Knights | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
9
Favori
14.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi duyurdular he. Şu kaçıncı trollenişimiz bilmiyorum. Her 2 ayda bir klasik oldu artık batman, splinter cell, bully duyuru dedikodusu çıkıyor. Bir aralar da Prince of Persia dan trollüyorlardı ondan kurtulduk çok şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PureHD

    Çok iyi duyurdular he. Şu kaçıncı trollenişimiz bilmiyorum. Her 2 ayda bir klasik oldu artık batman, splinter cell, bully duyuru dedikodusu çıkıyor. Bir aralar da Prince of Persia dan trollüyorlardı ondan kurtulduk çok şükür.
    Çokta yükselmiştim halbuki !! Dedim bu sefer ciddi galiba ama neyse bir dahaki sefer olur belki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu? Yeni Batman geleceğini sanmıyorum, en azından yeni jenerasyona geçmeden
  • state of play de gösterileceğine inanmamıştım zaten.
    sony last of us için düzenledi onu.
    wb games artık kaçamaz.teaser verdi sonunda.yakın zamanda önceden yaptıkları gibi sitelerinden geri sayım yapıp duyuracaklardır oyunu
  • Aynen State of Play için farklı planları vardı Sony'nin ve de oldu.

    WB Games 1 Hafta öncesinden yada 3-4 gün öncesinden Teaser'lar ile devam eder. Sonrasında Geri sayım.

    Umarım bunun için fazla bekletmezler. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PureHD

    Çok iyi duyurdular he. Şu kaçıncı trollenişimiz bilmiyorum. Her 2 ayda bir klasik oldu artık batman, splinter cell, bully duyuru dedikodusu çıkıyor. Bir aralar da Prince of Persia dan trollüyorlardı ondan kurtulduk çok şükür.
    Sorma hocam ya. Senelerdir "yeni Batman oyunu E3'te duyurulacak, yok Gamescom'da duyurulacak" diye haber çıkıp duruyor. En sonunda basacağım küfürü.
  • arkham muhteşem bir seri

    defalarca baştan oynadım

    muhteşem bir temposu var bayılıyorum
  • Journalist are now teasing the new Batman game

    Küçük Çeviri :

    Yeni Batman oyununu gördüklerinde insanların delireceğini söyledi. Bu adam sitenin baş gazetecisi ve daha önce bazı büyük istisnalar bıraktı.

    2 journalist from the website GWW are teasing the new Batman game.

    The first one is KC Walsh. He posted a gif of Arkham Origins with the caption "Legacies never die".

    The second one is from Thomas Polito, a known credible DC Insider and also a journalist for GWW. He said that people are gonna freak when they see the new Batman game. This guy is the head journalist of the site and has also dropped some big exclusives before.

    So far these are the only 2 jorunalist to start teasing it. Apparently IGN UK was flown out to Montreal but we don't know why or what for.
  • Yeni Batman Oyunun Adı Arkham Legacy olabilir sanırım..

    Ya da Legacy, Arkham Asylum ve Arkham City gibi bir oyun grubunun Nintendo Switch'e gelebileceği anlamına da gelebilir.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 21 Ekim 2019; 17:34:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

    Geçtiğimiz yıllarda ''Arkham Insurgency'' söylentisi vardı, başrolde de Damian Wayne olacağı yazılıyordu ve ama o olmayacak muhtemelen. Aşırı klişe ama ''Arkham Legacy'' olabilir belki. :DDD
  • Batman: Arkham Origins'te Batman'i Seslendiren Roger Craig Smith The Game Awards'u İşaret Ediyor

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU


    Yeni Batman oyunu en sonunda bu gece duyurulabilir.

    Batman: Arkham Origins oyununda Batman / Bruce Wayne karakterini seslendiren Roger Craig Smith, twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, The Game Awards 2019'da bir duyuru yapılacağını işaret etti.

    Batman: Arkham Origins geliştiricisi WB Games Montréal'in yeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığı uzun bir zamandır konuşuluyor. Stüdyo geçtiğimiz aylarda twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Baykuşlar Divanı temalı bir oyunun sinyali vermişti.

    Ardından E3 2019'da Microsoft, Bethesda ve Nintendo'dan gelecek bazı duyuruları sızdıran Sabi yeni Batman oyununun isminin Batman: Arkham Legacy olacağını ve tüm Batman ailesi oyunda oynanabilir olacağını iddia etti. Son olarak, iptal edilen Damian Wayne Batman oyununun konsept görsellerini sızdıran SLCMOF adlı YouTube kanal yeni Batman oyununun The Game Awards 2019'da duyurulacağını iddia etti.

    The Game Awards 2019 canlı yayını Türkiye saati ile 13 Aralık 04:30'da başlayacak.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2019; 21:13:14 >




  • Bu da 2020'de çıkarsa, diyecek söz kalmıyor nasıl bir yıl olacak hayal bile edilemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Warner Bros. Montreal Yine Batman ile İlgili Bir Görsel Paylaştı

    Batman Arkham Origins'i geliştiren WB Games Montréal yine, yeni Batman oyunu ile alakalı olabilecek bir görsel paylaştı.

    Montreal, ilk kez geçtiğimiz aylarda yeni Batman oyununu Tease etmişti ve üzerine neredeyse hiçbir şey duyamamıştık. Olaydan sonra söylentiler çıkmaya devam etse de oyun resmi olarak duyurulmadı. Son söylenti oyunun Batman: Arkham Legacy adlı bir oyun çıkacağı yönündeydi ama ne yazık ki duyurulmamıştı.

    Şimdi de yine Batman oyunu ile ilgili olduğunu düşündüğümüz bir görsel daha paylaşıldı. Görsel resmi Facebook hesabı üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan görsele açıklama olarak ise Cape sur la nuit / Capture the Knight yazılmış. Büyük ihtimale Batman ile ilgili bir paylaşım. Umuyoruz ki yakın zamanda oyunun duyurusunu da yaparlar.

    Daha önce paylaşılan görseller ile birleştirildiği zaman da yine aşağıda bulabileceğiniz görsel oluşmuş oldu. Gotham City Police Department logosu ile benzerlik içeriyor.

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU


    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU


    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU




  • İptal edilen Damian oyunundan. Yeni Batman oyununda olmasını bekleyin denmiş..

    Expect a lot of things from the cancelled Damian game to be in this new Batman game. Most likely of them, the batcycle.

    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU
  • Aşağıdaki haber doğruysa, video oyun dünyasında DC evreni kurulacak.
    https://thegww.com/exclusive-new-batman-game-a-reboot-coming-fall-2020/

    Sony'de Marvel için böyle bir plan içerisindeydi.
  • Yeni jenerasyona gelir gibi ama ps4 ü unutmaz getirirlerse mis :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normal arkham serisindeki gibi yan karakter olarak family oynanacaksa ne ala. Fakat sakın ola batmanin oynanışını kısarak saçma sapan her bölümde değiştirmezler inşallah çok kötü baltalar oyunun tadını. 2'şer kere %100 olarak bitirdiğim seridir arkham serisi benim için gelmiş geçmiş oyun listesinde top 10 da yer alır seri olarak.
  • Ciddi siteler harici haberlere kulak asmayın.
  • Filmle aynı zamanda çıkaracaklar heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Arkham oyunlarında predator haritalarıyla ilgilendiğim için yeni oyundan da beklentim daha çok bu yönde. Challenge sistemi ilk üç oyundaki kadar iyi olur umarım. Artık yeni predator haritalarına kafa yormak istiyorum . Wbgm'nin Origins'de yaptıklarına bakınca hem bu konuda hem de campaign'de iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum. Aa ve Ac'deki predator challenge sistemini çok iyi kavrayıp Origins'e de getirmişlerdi. Dünya rekoru kırmak için iyi bir makro ve zekice düşünülmüş stratejiler üretmek gerekiyordu Asylum ve City'de olduğu gibi.

    Origins'de City'nin üstüne fazla yenilik katmadılar ama en azından beğenilen oynanış mekaniklerini ve challenge sistemini devam ettirmişlerdi. Haritalar ve soundtrackler harikaydı. Knight bu konuda büyük hayal kırıklığı olmuştu. ; Tüm düşmanları bir yerde toplayıp Fear takedown ile etkisiz hale getirmekten ibaretti. Önceki oyunlarda olan Batclaw ile düşmanı çekip aşağıya atma, remote batarang takedown, double takedown, reverse whip takedown gibi özellikler de kaldırılınca çok sıkıcı ve basit bir hal almıştı Knight'daki predator sistemi.

    Bazıları Origins'e ve wbgm'ye ön yargıyla bakıyor ama serideki en underrated oyun aslında, en azından bir challenger gözünden öyle. Initation dlcsiyle gelen haritalar ve Bruce Wayne karakterinin kendine has mekanikleri, tekrar oynanabilirliği bir hayli arttırmıştı. Ek olarak Cold Cold Heart paketi serideki en iyi hikaye dlcsiydi. Yani hem ana hikaye, oynanış, hem de dlc açışından wbgm benden tam not aldı ve Knight faciasından sonra yeni oyunu Rocksteady'nin değilde onların yapıyor olması ümidimi arttırdı.

    Bu da rekor videolarımdan biri ;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 7 Şubat 2020; 18:4:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.