Şimdi Ara

YENİ BAŞLICAM DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın.Bu mesajı buraya yazıyorum.Ya ben büyük kapsamlı site yapıcam.Merak etmeyin bir sürü yazı okudum.Ama ASP mi? yoksa PHP mi? Ne yapıcağımı soyleyeyim.Bi konuda bir sürü şirketin sitesi bi ana sitede olacak ve kullanıcı bazı konularda arama yapınca o konuların bulunduğu siteler link olarak verilecek.Aslında tam olarak anlatamadım ama; göstermem gerekiyodu.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Hangisi isteklerine dava iyi karşılık veriyorsa onu yap.
  • ikisi de aynı işi görür zaten..
    hangisinin hosting i ucuzsa onla yap bence:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raid

Arkadaşlar kusura bakmayın.Bu mesajı buraya yazıyorum.Ya ben büyük kapsamlı site yapıcam.Merak etmeyin bir sürü yazı okudum.Ama ASP mi? yoksa PHP mi? Ne yapıcağımı soyleyeyim.Bi konuda bir sürü şirketin sitesi bi ana sitede olacak ve kullanıcı bazı konularda arama yapınca o konuların bulunduğu siteler link olarak verilecek.Aslında tam olarak anlatamadım ama; göstermem gerekiyodu.Yardımcı olursanız sevinirim.

Evet Üyelik sistemi olan, Kullanıcılara ait birtakım özel değişkenleri olan bir site için PHP mi yoksa ASPmi kullansak daha iyi olur? İkisini de bilmiyorum. Öğrenmek için baştan iyi tercih yapmak adına tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.