Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için yabancı rock grupları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
34.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde müzik dinlemeyi pek sevmem ama artık okul-dershane-ev üçlüsünde gidip gelirken canım çok sıkıldığından ve müzik kültürümün oluşmasını istediğimden yabancı rock müzik dinleyim dedim. ama sadece maroon 5, muse ve apocalyptica dinledim ve bunları çok beğendim. onun dışında hiçbir grubu bilmiyorum bu gruplar dışında önerebileceğiniz gruplar var mı?

• AC/DC
    Deep Purple
    Led Zeppelin
    Pink Floyd
    Dire Straits önerebilirim.
    Metal de dinlemek istersen Judas Priest,Manowar,Iron Maiden tavsiye edebilirim.
  • alternatif rock benim en sevdiğimdir ondan bi kaç grup söleyeyim.

-radiohead ( muse sevdiysen bunu baya seversin muse un esinlendiği gruptur kendileri ayrıca benim alternatif rockda favorim :) )
    -air
    -mercury rev

ayrıca

-wallflowers benim favorimdir seversin büyük ihtimalle !:.

• JudasRising ve yanmısbozuka tavsiyeleriniz için teşekkürler. AC/DC, led zeppelin, pink floyd ve radiohead'ı başkaları da önermişti. onları indirmeye başladım. söylediğiniz diğer grupları da indiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudasRising

AC/DC
    Deep Purple
    Led Zeppelin
    Pink Floyd
    Dire Straits önerebilirim.
    Metal de dinlemek istersen Judas Priest,Manowar,Iron Maiden tavsiye edebilirim.

Bunların üzerine

Rolling Stones
    Bob Dylan
    Eric Clapton
    Metallica
    Megadeth

• teşekkürler St.Rendroy ben bunlardan azar azar indirip dinleyim bari ancak dinlerim hepsini torrentten discography indireyim diyordum da
  • alternative rock tarzı müziklerle baslarsan daha hızlı seversin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guns N Roses
    Alter Bridge
  • linkin park dinle derim o zaman. meteora ve hybird theory nu-metal türündedir. sonraki albümleri ise biraz daha alternatif rock a dönüktür.
  • linkin park dışında olan tüm önerileri dinle, güzel gruplar gerçekten önerilenler...
  • Eğer yeni rock dinlemeye başlıyorsan Three Days Grace grubunu kesinlikle öneririm.. Animal I Have Become şarkısıyla başlayabilirsin mesela.
  • Alternative, Grunge ve Britpop ile başla. Ben 2 yıl önce başladım (çok geç tanıştım maalesef, ama birçok türü dinliyorum artık).

Queen, R.E.M., Pearl Jam, Oasis falan dinle. Daha sonra hard rock'a geçersin. NWOBHM ve thrash le tanışınca zaten geri dönüşü olmayan müthiş müzik yolculuğuna başlayacaksın.
  • herkese çok teşekkürler öneridiklerinizi indiriyorum. bir an önce dinlemeye başlayacağım.
  • slipknot
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

normalde müzik dinlemeyi pek sevmem ama artık okul-dershane-ev üçlüsünde gidip gelirken canım çok sıkıldığından ve müzik kültürümün oluşmasını istediğimden yabancı rock müzik dinleyim dedim. ama sadece maroon 5, muse ve apocalyptica dinledim ve bunları çok beğendim. onun dışında hiçbir grubu bilmiyorum bu gruplar dışında önerebileceğiniz gruplar var mı?

Scorpions
    Dokken
    Europe
    Aerosmith
    Survivor

gibi gruplarla başlayabilirsin , 80 lerin en beğenilen rock albumlerinin falan topla önce gerçek rock la bir tanış yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ocak 2011; 13:35:11 >

• AC DC
    Led Zeppelin
    Deep Purple
    Scorpions
    Queen

bir de sevmediklerim var
    red hot chili peppers
    muse
    radiohead
    green day
    bullet for my valentine
    bunlara da bir bak popülerdir baya
  • Skillet iyi gider
  • amatory
    slot
    demon hunter ( bu biraz ağır )
    ıncubus
    oasıs
    pendulum
    Him
    30 seconds to mars

diğerleri sölendi ztn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

normalde müzik dinlemeyi pek sevmem ama artık okul-dershane-ev üçlüsünde gidip gelirken canım çok sıkıldığından ve müzik kültürümün oluşmasını istediğimden yabancı rock müzik dinleyim dedim. ama sadece maroon 5, muse ve apocalyptica dinledim ve bunları çok beğendim. onun dışında hiçbir grubu bilmiyorum bu gruplar dışında önerebileceğiniz gruplar var mı?

Scorpions
    Dokken
    Europe
    Aerosmith
    Survivor

gibi gruplarla başlayabilirsin , 80 lerin en beğenilen rock albumlerinin falan topla önce gerçek rock la bir tanış yani

vayy forumda Dokken dinleyen görmek güzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anonimm

amatory
    slot
    demon hunter ( bu biraz ağır )
    ıncubus
    oasıs
    pendulum
    Him
    30 seconds to mars

diğerleri sölendi ztn :)

Hocam Pendulum dinliyorsanız sizi forumdaki Pendulum Fan Club'a bekliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.