Şimdi Ara

Yeni Başlayanlar İçin Havya Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada çok fazla çeşit ve çok düşük fiyatlardan çok uçuk fiyatlara kadar havyalar satılmakta.Ben evde arduino projelerimde kullanabileceğim bir havya satın almak istiyorum.Görünüşüne aldanarak ve özelliklerine bakmayarak proskit marka bir kalem havya almıştım ancak o da 18watt çıktı ve devredeki lehimleri eritemedi.Yine aynı hataya dümke istemiyorum ve siz deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum :)

Sizlerden kullan at kalitesinde olmayan uzun yıllar boyunca kullanabileceğim,evde küçük elektronik işleri ve evde bozulan aletlerde kullanabileceğim bir havya önerisi alabilir miyim?

• Sunline 936 B oldukça iyi bir üründür fiyat-kalite noktasında tavsiye ederim bu ürünü kullanmaktayım.
    Bende fazla para vermiyim nadiren kullanıcam diyip bi kalem havya alıp beni sinir edip parçaladıktan sonra araştırmalarımdan sonra bu ürüne karar kıldım çokta mennunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut.tekci M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Ben de bu üründen alayım bari :)

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    Ne demek ufacık faydamız olduysa ne mutlu hayırlı olsun o zaman şimdiden =)

• Kaliteli bişey istiyorsan Weller markasını bi incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 6 Ekim 2016; 21:02:25 >
  • 40watt çin malı işini görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.