Şimdi Ara

Yeni balata taktırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 günde gacur gucur tıkır tıkır ses yapan SPK marka kore malı balataları bugun Hİ-Q marka ile değiştirdim usta bu balatanın daha ıyı oldugunu ve garanti verdiği söyledi arka kampana ve elfreni ayarıyla beraber toplam 100 tl ye komple fren bakımı yapmış oldum şuan fren tam alışmadığı için fren mesafesi uzun olur dikkat et dedi aynen öyle bıraz geç tutuyor ama düzelir dedi bu arada fren yaptıkça tatlı bi balata kokusu geliyor :) ben kandırıldım siz kandırılmayın SP-K marka balata adidir sakın almayın

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Balata Taktırdıktan Sonra Bilmeniz Gerekenler

Yeni balatalar taktırdıktan sonra, fren sisteminizin düzgün çalıştığından emin olmak için aşağıdaki ipuçlarını takip etmelisiniz:

• Rodaj Süreci: Yeni balataların rotorlara tam olarak oturması için bir rodaj sürecine ihtiyacı vardır. Bu süre zarfında, agresif fren yapmaktan veya ani hızlanmalardan kaçının. Rodaj süresi genellikle 200-500 kilometre sürer.

• Hi-Q Balataların Yorumları: Hi-Q balatalar, yüksek performans ve dayanıklılıkları ile bilinir. Kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve uzun ömür, düşük ses ve iyi frenleme gücü gibi avantajlardan bahseder.

• Balata Nasıl Takılır: Balataları kendiniz takmayı planlıyorsanız, doğru talimatları takip etmek çok önemlidir. Güvenli ve etkili bir fren sistemi sağlamak için kalifiye bir tamirciye başvurmayı düşünün.

• Fren Balatalarının Malzemesi: Hi-Q balataları, seramik, metal veya yarı metal dahil olmak üzere çeşitli malzemelerden yapılabilir. Her malzemenin kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır, bu nedenle aracınız ve sürüş tarzınıza en uygun olanı seçin.

• Sürüş Alışkanlıkları: Agresif sürüş alışkanlıkları, balataların ömrünü önemli ölçüde azaltabilir. Aracınızı yumuşak bir şekilde kullanmak ve ani frenlerden kaçınmak, balataların ömrünü uzatacaktır.

Fren sisteminizin güvenliği ve performansı için balataların düzenli olarak kontrol edilmesi ve gerektiğinde değiştirilmesi çok önemlidir. Yeni balatalar taktırdıktan sonra bu ipuçlarını takip etmek, uzun ömürlü ve etkili bir fren sistemini korumanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hi-q balatalar da kore malı. Hem tutmama gibi durumlar olmaz daha adisini taktırmış olabilirsin.
  • teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hi-q balatalar da kore malı. Hem tutmama gibi durumlar olmaz daha adisini taktırmış olabilirsin.

tutmama derken o kadar da degıl çok az fark veriyor 1-2 gune düzelmişti bundan önceki balatada.. spk internette bile çıkmıyor :) hi-q en azından piyasa malı
  • Samet düzgün bir marka balata taktır. Bırak dandirik işleri. Bosch valeo trw gibi balataları taktır. Ses mes yapmaz.
  • sametsamett kullanıcısına yanıt
    O kadar aktif kullanıyon interneti nasıl atladın SPK'ya onu çözemedim.
  • Kaliteli bişey taktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Samet düzgün bir marka balata taktır. Bırak dandirik işleri. Bosch valeo trw gibi balataları taktır. Ses mes yapmaz.

İyi diyosunda KALE BOSCH VALEO BENDİX H100 için balata üretmiyor...

sadece hi-q mga falan filan şimdilik hi-q da sorun yok inşallah da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

O kadar aktif kullanıyon interneti nasıl atladın SPK'ya onu çözemedim.

ucuz diye yanıldım işte
  • çok önemli bu ayrıntıyı paylaşmak için açtığınız bu konu için teşekkür ederiz.
  • İlk yikamada jantlar cok kirlencek

• Hi-q markayı kötülemeyin o kadar kötü bi marka değil ayrıca kore arabalarının bazılarında oem olarak çıkıyor.

• Fiat palio 2008 lpgli aracım var. El freni çekik gittim 20 km. Şimdi fren balatayı falan değiştirmek istiyorum. Ne marka önerirsiniz.FFrenlerimin iyi olmasını istiyorum.

• Kamyonet alırsak kullanmayız sağol.

• Fiat parçacısına git orada söylerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Fiat parçacısına git orada söylerler.

İşte onlara güvenemediğim için buraya soruyorum hocam. Fren konusunda titizim. Araştırmak için buraya soruyorum. Zaten değiştiricem. Hiç değilse iyi bi şey olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Fiat parçacısına git orada söylerler.

İşte onlara güvenemediğim için buraya soruyorum hocam. Fren konusunda titizim. Araştırmak için buraya soruyorum. Zaten değiştiricem. Hiç değilse iyi bi şey olsun.

Voleo- trw-bosch.

• Opar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.